Skip to main content

Het maken van lijstjes met een aantal doelen werkt al jaren goed voor me. Niet alleen omdat ik simpelweg van lijstjes hou, maar ook omdat ik extra de tijd neem om te bedenken wat ik wil en hoe ik dat wil gaan bereiken. Dit gaat gepaard met een plan, het ondernemen van actie en een tijdsdruk.

De items op mijn bucket list zie ik daarom ook (nog) niet als doelen, dit zijn namelijk wensen die ik graag in vervulling zie gaan zonder dat er een concreet plan of tijdsbestek is. Ik schrijf ze op en visualiseer er graag over – er is toch niets fijner dan dromen die werkelijkheid worden?

Een aanvulling aan mijn ’15 of my..’ reeks.

Een eigen woning

Ja, dit zou ik e-norm graag willen. Een huis dat ik met liefde mijn thuis kan gaan maken en waar ik een nieuw hoofdstuk kan gaan beginnen. Een wens omdat er simpelweg geen tijdsbestek aan toe te voegen valt, maar uiteraard doe ik wat ik kan.

Naar de paranormale beurs

Ik denk wel dat er meer is tussen hemel en aarde, ik vind het interessant wat verschillende mensen kunnen vertellen over mijn leven of de mensen die mijn leven helaas verlaten hebben. Hoe werkt zoiets? Is het puur een algemeen praatje? Kortom, hier wil ik me een keer voor openstellen.

Op vakantie gaan

Ik heb ontspanning en een leuke tijd nodig: even uit mijn hoofd en mijn omgeving. Sinds ik studeer ben ik niet meer op vakantie geweest. Ik zou een mooie reis willen maken waar ik met een lach op terug kan kijken. Naar een omgeving waar ik niet kan stoppen met het maken van foto’s!

De beste versie van mezelf worden/zijn

Zowel op mentaal- als op fysiek gebied wil ik graag eruit halen wat erin zit. De laatste jaren is mijn gezondheid een steeds groter aandachtspunt geworden en hoewel dit altijd een beetje zal blijven, hoeft het niet zo op de voorgrond aanwezig te zijn of me te stoppen van de dingen die ik wil doen. Ik heb nog veel dingen te leren (accepteren) en hier investeer ik graag tijd in.

Escape room

Ik zie het voorbij komen op het grote www en ik hoor er regelmatig iets over: een escape room. Het lijkt me leuk om te proberen, maar of ik het er goed vanaf weet te brengen? One way to find out.

Fotoshoot

Voor mijn negentiende verjaardag heb ik een fotoshoot (en de foto’s) gekregen als cadeau. Hoewel ik liever achter de camera sta dan ervoor, vond ik het wel ontzettend leuk om te doen. Ik zou het graag weer eens opnieuw doen. Gewoon, omdat het heel leuk is om als aandenken te hebben.

Uitgebreid dineren

Het lijkt me een hele belevenis, zo’n (zes? zeven? acht?) gangen diner. Ik ben geen makkelijke eter, wellicht is het ook nog een hele uitdaging. We shall see!

Succes met creativiteit

Het schrijven van een boek, het ontwerpen van producten of het runnen van een eigen bedrijf; ik heb de ambitie en ik zou er graag iets mee willen doen.

Disneyland/The Wizarding World of Harry Potter

I love Disney! In 2003 ben ik voor drie dagen naar Disneyland geweest, maar we hebben lang niet alles kunnen bekijken. Naar Harry Potter ben ik ook zeer benieuwd, dit is echter wel een stukje verder weg.

Auswitch bezoeken

Iets wat je gewoon een keer gedaan moet hebben, vind ik. Er staan meerdere tripjes naar het verleden op mijn bucket list, maar deze vind ik denk ik de ontroerendste.

Een roadtrip

Ik wil veel van de wereld zien. Ik ben gek op mooie architectuur en de natuur (en ik kan goed rijmen inderdaad)! Het lijkt me een toffe ervaring om steeds iets nieuws op te zoeken.

Een ster kopen

Ja, de vragen over het sterrenstelsel kwamen echt van mij. Waar hangen we in en wat is er om ons heen is iets waar ik me zo nu en dan mee bezig kan houden. Meerdere malen heb ik het kopen van een ster voorbij zien komen en ik krijg het niet meer uit mijn hoofd. Ik vind het zo speciaal.

Tattoo laten zetten

Iets wat ik al een tijdje wil, maar nog niet heb gedaan: een tattoo. Misschien wel iets wat ik wat ik zelf schets?

Een atelier hebben

Wanneer je al langer met me meeleest, weet je dat ik graag een atelier zou willen hebben. Simpelweg een ruimte waar al mijn creatieve uitspattingen een plek hebben en waar ik aan projecten kan werken. Lijkt me heerlijk.

Een eigen huisdier

Ik kan me niet voorstellen straks een eigen huisje te hebben zonder een huisdier om me heen. Ik heb altijd dieren om me heen gehad. Hoewel ik een grote liefde voor katten heb (en dus echt wel een kitten zou willen), ben ik ook verliefd op een aantal hondenrassen. Héél stiekem zou ik graag een hond willen, namelijk een Berner Sennen.

Wat staat er op jouw bucket list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Els schreef:

  Een eigen huis stond bij mij ook lang op 1. Nu ik een huisje heb, wil ik een hond :-).

 • Morgaine schreef:

  Een vrij normale lijst denk ik, wat op nummer 1 staat op mijn bucket list? Schotland bezoeken, Sutherland County 😉

  En nog meer ook, en twee wensen zijn van de week uit gekomen zelfs die ergens onderaan bungelden, hahahaha Op de vraag hoelang pijnvrij? Ik ben zo stom geweest om gisteren even een bh aan te trekken omdat ik naar de stad ging op de fiets… en kreeg even hoofdpijn, maar die is ook weer vertrokken later, en eigenlijk, tot gisteravond dus… en nog, valt het nog mee, het is minder nog steeds dan daarvoor.

  X

 • Ik schreef:

  Wat een leuk lijstje.
  En zeker dingen om naar uit te kijken :D:D
  Volgens mij ga jij heel ver komen met dit lijstje.

 • TypischKim schreef:

  Wat een interessante items!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten