Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Letters to open when…

Jullie kennen mij en mijn brieven; ik schrijf en deel ze al jaren op het wereld wijde web. Een brief kan je zóveel bieden, ik raad het altijd iemand aan om te proberen. Er is weinig voor nodig: ouderwets met pen en papier of nieuwerwets met een Worddocument, inspiratie en tijd. Ben je een beetje creatief? Dan kun je het ook nog zo mooi maken als je wilt.

Echter kan ik me ook voorstellen dat je wellicht niet altijd de inspiratie hebt voor een brief (maar wel wilt schrijven) of dat je naar iets meer verlangt dan zo’n dreigend wit vel/scherm. Ik ga je een boek laten zien die ik zelf ontworpen zou kunnen hebben, ik ben er zo enthousiast over!

Letters to open when of Brieven die je mag openen wanneer is een boekje met twaalf enveloppen erin. Deze enveloppen kun je uitvouwen tot een a4’tje waar je op kunt schrijven. Het idee hierachter is: Schrijf nu. Lees later. Bewaar voor altijd.

Tien van de twaalf enveloppen heeft een onderwerp waar je direct mee aan de slag kunt. De onderwerpen in deze versie zijn zo gemaakt dat je ook je vrienden en/of familie zou kunnen vragen om iets voor je te schrijven.

Dit zijn vijf van de tien onderwerpen

 • Open when you need to make a big decision
 • Open when you need courage
 • Open when you need motivation
 • Open when you’re looking for inspiration
 • Open when it’s your birthday

Kies een onderwerp of verzin een onderwerp, noteer de datum waarop je de brief schrijft, vouw open, deel je verhaal, sluit en plak er een sticker op. Op deze manier bewaar je de brief echt voor een moment in de toekomst. De datum dat je hem weer opent kun je ook noteren in de brief. Echt een heel tof concept dus!

Een hardcover boekje met goed en dik papier. Ik heb hem al meerdere keren cadeau gedaan, ik kan er geen genoeg van krijgen.

Hoe denk jij over het schrijven van brieven?

Follow
7 Responses
 • Florentine
  augustus 27, 2017

  Ik vind dit heel erg leuk!
  Florentine onlangs geplaatst…My Italian road trip ❁ ❀ ✾My Profile

 • Ik
  augustus 4, 2017

  Lief!! Dank je wel. 😀
  Nu de woorden aan het zoeken, om te beginnen met schrijven.

 • TypischKim
  augustus 4, 2017

  Wat leuk, inderdaad handig om als cadeau te geven!
  TypischKim onlangs geplaatst…Zwarte lipstick: yay or nay? (Essence lipstick Black Gossip)My Profile

 • Morgaine
  augustus 4, 2017

  Dit is echt heel erg leuk bedacht, vooral van de enveloppen met titels 😀

  Brieven schrijven ik heb heel lang met mijn nicht samen brieven geschreven, gewoon kul etc. en echt ellenlang en dan de enveloppen ook nog vol tekenen voor de postbode, hahahaha ja ik heb er zeker nog een aantal, erg leuk nu, om samen zo nu en dan terug te lezen 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De eerste 300 km zit erop! Windkracht 6My Profile

 • Michelle
  augustus 4, 2017

  Wat een mooi en origineel cadeau zeg! Het ziet er ook erg mooi vormgegeven uit.
  In het verleden schreef ik nog wel eens brieven, maar tegenwoordig niet meer.Al is mijn blog soms wel een vervangen hiervoor natuurlijk 🙂
  Michelle onlangs geplaatst…Dagje dierentuinMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge