Skip to main content

Schoolgaand of niet, van de maand juli krijg ik altijd een vakantiegevoel. Na zo’n heftige maand was dit ook wel nodig: even opnieuw de rust vinden om weer verder te gaan. Ik heb niet heel veel gedaan en dat was ook niet nodig, mijn doel was heel simpel – Er moest vooral niet zoveel fout gaan! Balans, daar draait het allemaal om.

 • Laat ik beginnen met het feit dat het deze maand een jaar geleden is dat ik een student was. Tenminste, dat is niet helemaal waar, ik was een schoolgaande student. Heel vreemd dat het echt twaalf maanden geleden is dat ik mijn diploma kwam tekenen. Hoewel het een enorme strijd is geweest, probeer ik me te focussen op alles wat het me gebracht heeft. Waaronder uiteraard een diploma, die me zeer goed op weg weet te helpen naar een volgend hoofdstuk.
 • De zelfgemaakte smoothies zijn weer terug! Mijn gezondheid weet me nog regelmatig in de steek te laten (periodes van extreme vermoeidheid bijvoorbeeld), dus ik probeer dagelijks genoeg groente en fruit binnen te krijgen. Momenteel is banaan en aardbei mijn favoriete combinatie, maar dit wissel ik gewoon af.
 • Ik kocht een planner en dat had ik echt eerder moeten doen, want op deze manier kan ik wat meerdere dingen loslaten. Ik ben niet iemand die snel iets vergeet, maar het is fijn om een overzicht te hebben zodat ik niet alles op het laatste moment hoef te doen. Tja, en ik moet toch eerlijk bekennen dat de boekenlegger mét vlinder er akelig mooi bij past. Laten we het maar niet over de vele stickers hebben die ik er ook bij heb gekocht.
 • Dit is toch best wel shocking: ik heb een nieuwe favoriete lunch. Ik ben er zelf ook van geschrokken, ik dacht na jaren eindelijk stabiel te zijn. Maar niets is minder waar: een panini met zalm, roomkaas en bieslook heeft mijn hart (lees: maag ) veroverd. Heerlijk!
 • Mijn tante neemt altijd een cadeautje mee als ze terug komt van vakantie. Deze tas heeft ze uit Spanje meegenomen. Een mooie vondst die zeker bij me past.

Hoe zag jouw maand eruit? Wat was je favoriete dag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Michelle schreef:

  Een planner is altijd een goed idee, zeker als je hoofd vol zit! En die panini klinkt erg goed..
  Juli is hier voorbij gevlogen, maar echt een leuke maand? neu opzich niet. We zijn veel met Eleanor bezig geweest en daardoor is tijd en aandacht voor onszelf er een beetje bij ingeschoten. Wel hebben we wat leuke dagjes weg gehad, aangezien wij deze week vakantie hadden/hebben..

 • Kelly Mulder schreef:

  Wat tof dat je een planner hebt gekocht, werkt voor mij ook ideaal! Mijn maand was overigens vrij hectisch. Alles voor mijn werk afmaken (nog twee daagjes en dan vakantie!), wat natuurlijk de nodige stress met zich meebrengt. 🙂

 • Morgaine schreef:

  Mijn maand, was weer een geweldige maand ook met verwachte dingen en onverwachte en vorige week vrijdag was mijn mooiste zover 😉 En dit alles is ook op blog te lezen en te zien zelfs 😀

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten