Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Happy List #21

By Posted on 12 No tags 1

♥  Na regen komt zonneschijn  ♥  Nieuwe seizoen van Suits  ♥  De Happinez  ♥  Wanneer er naar je geluisterd wordt  ♥  Uitjes plannen met vriendinnen  ♥  Alle zoete douchegel/bodybutter favorieten die ik nu extra veel gebruik  ♥  Alles met de combinatie zalm&roomkaas, ZO LEKKER!  ♥  Online windowshoppen naar zilveren sieraden (#durehobby)  ♥  Kleine verbeteringen in mijn gezondheid  ♥  Wakker worden vóór de wekker  ♥  De haarelastiek (iets met 30 graden en het haar uit je gezicht/nek willen hebben)  ♥  Wanneer het opgeruimd is en schoon ruikt in huis  ♥  Bezig zijn met een eigen plek  ♥  Handletteren met mooie quotes  ♥  Regen en onweer wanneer ik in m’n bed lig  ♥  De sarcastische/grappige plaatjes en filmpjes van broerlief. Nee, maar echt, aanrader  ♥

♥ Choco kebab

Dit, lieve mensen, is een stukje van de hemel. Alles wat ik lekker vind (ok, ok, niet álles, maar wel een hoop) bij elkaar! Hoe kan het dat ik hier niet eerder van op de hoogte was? Nutella, karamel, witte chocolade, slagroom, oreo én aardbeien. Als het inmiddels niet al duidelijk is: IK BEN HIER HEEL ENTHOUSIAST OVER. Heerlijk, zeker een dikke (als je er meerdere eet, but I don’t blame you!) aanrader.

Er zijn dus verschillende toppings ook… De hemel dus, go get it.

♥ Dit huis..

We blijven even in de huizenmarkt: Zoë en haar vriend hebben een huis gekocht en dit echt instant happiness. Ik ben ver-liefd op dit huis! Wat je nu ziet is slechts een gedeelte van de tuin, maar ook de keuken en haar kantoor vind ik prachtig. Ik kan er zeker van genieten als ik een kijkje kan nemen in het huis van een ander en het hele proces kan volgen! Maar stiekem wil ik inmiddels ook wel mijn eigen project starten. Hier kun je het filmpje bekijken.

♥ Ed Sheeran

Ook dit ga ik niet rustig kunnen typen, want: IK GA NAAR HET CONCERT VAN ED SHEERAN! FINALLY! Dit staat erg hoog op mijn bucket list, ik ben een groot fan van zijn muziek. Gezellig samen met een vriendin, ik kan nu al niet wachten. <3

Wat staat er op jouw happy list?

Follow
12 Responses
 • Marielle
  juli 24, 2017

  Wat tof dat je naar Ed Sheeran gaat!

 • Pia
  juli 22, 2017

  Good morning! Oh, really nice stuff here ! 😉 :D…thank you for this impression so early in the morning…now I’m thinking about what I want to do this day 😉 :D…mhm….let’s gi :D.. Have a nice day and best wishes from kalterersee 😉 yours, Pia <3

 • TypischKim
  juli 21, 2017

  Wat leuk om te lezen! Gaaf dat je naar Ed Sheeran gaat!

  TypischKim onlangs geplaatst…Tag: I love summer!My Profile

 • Morgaine
  juli 20, 2017

  hahahaha, je gaat naar Ed Sheeran, te gek! Ja de huizen van een ander kunnen je gek maken weet ik, wauw, mooi, oh dat wil ik ook, maar ondertussen ben ik net zo happy hier, maar een kijkje nemen bij anderen is altijd leuk 😀

  Choco kebab, zie het weleens vaker voorbij komen of zo, maar hier nog nooit gezien, dus ik zou wel willen, tegelijk waar dan! hahaha

  Mijn happy list? Leuke mannen ontmoet, het weer ook, zwemmen, de natuur, fietsen, mijn werk, de cliënten met wie ik werk vandaag, haken, haakprojecten, Picasso, vriendschappen, familie, kortom zoveel om op te noemen…

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Echinacea purpurea: De rode zonnehoed: zelf tinctuur maken: receptMy Profile

  • Angelique
   juli 20, 2017

   Ik zal je er een willen sturen! Ze zijn echt heel lekker.

 • Florentine
  juli 20, 2017

  Ik word altijd happy van jouw happy lists! Want je waardeert echt de kleine dingetjes in het leven, dat vind ik heel mooi om te zien. En daar inspireer je anderen ook weer mee! Love it <3
  Liefs Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…#LifeLately 🌟 propedeuse gehaald, citytrips en b’day parties!My Profile

  • Angelique
   juli 20, 2017

   Wat een lief compliment, thank you! <3 Fijn dat je er happy van wordt

 • Els
  juli 19, 2017

  Ja, Suits! Dat maakt mij ook zo gelukkig :-).

  • Angelique
   juli 19, 2017

   Gelukkig is het weer begonnen! Veel kijkplezier!

 • Kelly Mulder
  juli 19, 2017

  Wat tof dat je naar het concert van Ed gaat! 🙂

  Kelly Mulder onlangs geplaatst…Philosophy – Take a deep breath night gel-balmMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge