Skip to main content

♥  Na regen komt zonneschijn  ♥  Nieuwe seizoen van Suits  ♥  De Happinez  ♥  Wanneer er naar je geluisterd wordt  ♥  Uitjes plannen met vriendinnen  ♥  Alle zoete douchegel/bodybutter favorieten die ik nu extra veel gebruik  ♥  Alles met de combinatie zalm&roomkaas, ZO LEKKER!  ♥  Online windowshoppen naar zilveren sieraden (#durehobby)  ♥  Kleine verbeteringen in mijn gezondheid  ♥  Wakker worden vóór de wekker  ♥  De haarelastiek (iets met 30 graden en het haar uit je gezicht/nek willen hebben)  ♥  Wanneer het opgeruimd is en schoon ruikt in huis  ♥  Bezig zijn met een eigen plek  ♥  Handletteren met mooie quotes  ♥  Regen en onweer wanneer ik in m’n bed lig  ♥  De sarcastische/grappige plaatjes en filmpjes van broerlief. Nee, maar echt, aanrader  ♥

♥ Choco kebab

Dit, lieve mensen, is een stukje van de hemel. Alles wat ik lekker vind (ok, ok, niet álles, maar wel een hoop) bij elkaar! Hoe kan het dat ik hier niet eerder van op de hoogte was? Nutella, karamel, witte chocolade, slagroom, oreo én aardbeien. Als het inmiddels niet al duidelijk is: IK BEN HIER HEEL ENTHOUSIAST OVER. Heerlijk, zeker een dikke (als je er meerdere eet, but I don’t blame you!) aanrader.

Er zijn dus verschillende toppings ook… De hemel dus, go get it.

♥ Dit huis..

We blijven even in de huizenmarkt: Zoë en haar vriend hebben een huis gekocht en dit echt instant happiness. Ik ben ver-liefd op dit huis! Wat je nu ziet is slechts een gedeelte van de tuin, maar ook de keuken en haar kantoor vind ik prachtig. Ik kan er zeker van genieten als ik een kijkje kan nemen in het huis van een ander en het hele proces kan volgen! Maar stiekem wil ik inmiddels ook wel mijn eigen project starten. Hier kun je het filmpje bekijken.

♥ Ed Sheeran

Ook dit ga ik niet rustig kunnen typen, want: IK GA NAAR HET CONCERT VAN ED SHEERAN! FINALLY! Dit staat erg hoog op mijn bucket list, ik ben een groot fan van zijn muziek. Gezellig samen met een vriendin, ik kan nu al niet wachten. <3

Wat staat er op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten