Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Perfect Sunny Sunday

Goodmorning gorgeous, op deze fijne zondag(ochtend). De volgende quote heb je vast en zeker een keer voorbij zien komen: A Sunday Well Spent, Brings A Week of Content. Ik ben inmiddels 24 jaar op deze aardbol rond aan het lopen (niet continu hoor, wees maar niet bang) en al die tijd is er één ding hetzelfde gebleven: zondag is een ik-doe-wat-ik-wil-rustdag. Helemaal waar dus, die quote, en ik ga je vertellen hoe mijn perfecte zonnige zondag eruit ziet.

 • Ah, hoor je dat? Nee? Ik ook niet. Heerlijk om de ochtend zonder wekker te kunnen beginnen. Nog even in bed kunnen blijven liggen, gewoon omdat het kan.
 • Op zo’n dag als deze doen we niet moeilijk met een uitgebreide make-up look of vele sieraden. Comfy it is!  Dit is een dag om weer op te kunnen laden voor de rest van de week.
 • ..En dat doe je ook met een uitgebreide brunch (want: shoot, is het al zo laat?). Thee, jus, warme broodjes. Heerlijk.
 • Muziek aan, glas koud water en een tijdschrift mee naar buiten. Even wat zonnestralen vangen! Vergeet je zonnebrandcrème niet.
 • Even een rondje lopen, om uiteraard wat perfecte Instagramwaardige foto’s te maken van de mooie natuur (of voor de geluksvogels: de architectuur) om ons heen.
 • Tijd voor de hobby, ook daar is het zondag voor. Een maskertje? Crea met de planner? Lezen? Serie? Het kan echt állemaal.
 • Wat kan er niet ontbreken op the perfect sunny sunday? Juist, de barbecue! Ik ben er gek op en daarnaast vind ik het ook enorm gezellig om met vrienden/familie de avond door te brengen.
 • Eigenlijk kan een ijsje ook niet ontbreken.
 • Laten we ook even de tijd nemen om ons voor te bereiden op de rest van de week. Outfits samenstellen, tas inpakken, even de agenda doornemen.

Geniet van deze zevende dag van de week?

Hoe ziet jouw perfecte zondag eruit?

Follow
3 Responses
 • Florentine
  juli 20, 2017

  Hmm heerlijk!! Ik houd er ook zo van om mijn zondag op deze manier door te brengen. Gewoon doen waar je zin in hebt. No stress. Leuk artikel <3
  Liefs Florentine
  Florentine onlangs geplaatst…#LifeLately 🌟 propedeuse gehaald, citytrips en b’day parties!My Profile

 • Morgaine
  juli 16, 2017

  Mag ik je eerst een compliment geven over jouw lay out? Wat is die mooi!

  Jouw zondag ziet er als heerlijk uit het is hier nu grijs nog, wie weet trekt het nog open, maar mijn perfecte zondag, ahum, ahahaha mits er een partner aanwezig zou zijn, lekker loom lang in bed hangen? 😉

  Nu in mijn eentje, blogs lezen, blog maken als ik iets te vertellen heb of te laten zien, kop koffie erbij en daarna, eventueel wat huishouden, zo niet, dan lekker op de bank, haakwerkje op het moment, soms een boek als het boek erg spannend is. Picasso in de buurt, wat koken, boodschapje doen, tv kijken of luisteren. zoiets.

  Maar dat is hoe het er nu uitziet, een perfecte zondag is lang geleden, en als het mooi weer is, dan opnieuw een partner zou handig zijn met auto, om dan te gaan toeren samen, fotografie onderweg, genieten van waar we uitkomen, strand… reizen… lekker erop uit trekken dus eigenlijk 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De Simply Shawl: haak maar aanMy Profile

  • Angelique
   juli 20, 2017

   Thanks Suus, lief van je! <3 Laat het je me weten wanneer je een partner gevonden hebt? Dan kan ik ook gaan zoeken haha!
   Angelique onlangs geplaatst…The Happy List #21My Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge