Skip to main content

Lieve Juun,

Ik maak al jaren iedere maand een foto overzicht om even extra stil te staan bij de dingen die ik heb meegemaakt. Wat nu misschien niet het delen waard lijkt, kan toch aan het einde van het jaar een moment zijn die ik niet had willen vergeten. Juni, ook jij hebt je momenten gehad. De mooie zonnige dagen, een zaakje met heerlijke taart ontdekken, de bloemen die de tuin vrolijk kleuren, de pakketjes die ik heb ontvangen.

Echter draait Sweet Silver Lining niet alleen om deze fijne momenten. De waarheid is dat deze momenten snel voorbij waren, omdat ze worden overschaduwt door een situatie die me enorm veel stress bezorgd. Dagen waarop ik niet kon eten of slapen waren ineens zoveel meer aanwezig dat het bijna normaal leek. Maar Juun, wij weten allebei dat dit niet normaal is. De maand was pittig en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Dit deden we vorig jaar, het was zó druk! Een week lang school voor examens, dat was echt een uitdaging voor de hoeveelheid energie die ik toen had. Een stageplek waar ik het niet naar mijn zin had en waar ik niet geholpen werd. En nog zoveel meer waar we doorheen zijn gegaan.

We hebben het toen ook met een mooi resultaat afgesloten en dat gaan we dit jaar opnieuw doen. Ik kan inderdaad geen antwoord geven op de ‘hoe’ en ‘wanneer’ vragen, maar het gaat ons wel lukken. Met kleine stapjes komen we er ook wel, we hoeven niet toe te geven aan het commentaar van anderen. We voelen ons rot als dat even nodig is en we gaan daarna weer verder. Laten we er samen voor zorgen dat we zo’n maand als deze niet nogmaals herhalen. Laten we aanpakken wat we aan kunnen pakken, op de rest hebben we geen invloed. Waarom zou het dan nog langer invloed moeten hebben op ons?

We werken eraan. Ik zie je volgend jaar weer!

Liefs,
Angelique

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten