Zucht, de grijze massa van mij heeft nooit even een moment rust. Wat ooit gewoon een blogje moest zijn is een hele serie aan vragen geworden. Of ik ooit een antwoord zou krijgen? Wie weet. We geven de hoop niet op! Met alle Internetgebruikers van nu zou iemand toch moeten beschikken over de kennis die ik mis? Of is de vraag eerder: wie is er bereid om mij een antwoord te geven? Zoals je ziet heb ik opnieuw genoeg vragen. Daarnaast deel ik ook graag de rest van mijn vraagtekens met je.

  • Wáárom lijkt Joost zoveel te mogen weten? Het zijn meestal geen spectaculaire dingen hoor, maar iedereen lijkt hem wel iets toe te vertrouwen. Als je dit toevallig leest Joost, bel me dan. Ik wil je geheim wel eens weten.
  • Mijn eerste ‘dingen die ik me afvraag’ blogje kwam online op 8 mei 2015 en sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest op robot gebied. Vaste lezers van Sweet Silver Lining weten vast wat er komen gaat: mijn vaatwasser issues. Hoe kan het toch dat ik mijn huis kan laten stofzuigen en mijn gras kan laten maaien, maar dat niemand zich bezig lijkt te houden met mijn vaat? Kortom: waar blijft de vaatwasser 2.0 die zichzelf in- of uitruimt?
  • Zal de natuur ook moe worden van zichzelf om de ene dag rekening te moeten houden met 18 graden is en de volgende dag met 28 graden? Of ben ik de enige die de enige dag dik ingepakt het huis verlaat en de volgende dag niet aan kleding moet denken?
  • We bewandelen allemaal een pad met obstakels. Waar komt het door dat de een meerdere obstakels heeft dan de ander? Instelling? Situatie? Ervaring? Geluk?
  • Wie heeft er eigenlijk tijd in gestoken om te testen hoe lang elk product houdbaar is? Dat moet een baan geweest zijn.

Welke vragen houden jou bezig?