Skip to main content

Zucht, de grijze massa van mij heeft nooit even een moment rust. Wat ooit gewoon een blogje moest zijn is een hele serie aan vragen geworden. Of ik ooit een antwoord zou krijgen? Wie weet. We geven de hoop niet op! Met alle Internetgebruikers van nu zou iemand toch moeten beschikken over de kennis die ik mis? Of is de vraag eerder: wie is er bereid om mij een antwoord te geven? Zoals je ziet heb ik opnieuw genoeg vragen. Daarnaast deel ik ook graag de rest van mijn vraagtekens met je.

 • Wáárom lijkt Joost zoveel te mogen weten? Het zijn meestal geen spectaculaire dingen hoor, maar iedereen lijkt hem wel iets toe te vertrouwen. Als je dit toevallig leest Joost, bel me dan. Ik wil je geheim wel eens weten.
 • Mijn eerste ‘dingen die ik me afvraag’ blogje kwam online op 8 mei 2015 en sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest op robot gebied. Vaste lezers van Sweet Silver Lining weten vast wat er komen gaat: mijn vaatwasser issues. Hoe kan het toch dat ik mijn huis kan laten stofzuigen en mijn gras kan laten maaien, maar dat niemand zich bezig lijkt te houden met mijn vaat? Kortom: waar blijft de vaatwasser 2.0 die zichzelf in- of uitruimt?
 • Zal de natuur ook moe worden van zichzelf om de ene dag rekening te moeten houden met 18 graden is en de volgende dag met 28 graden? Of ben ik de enige die de enige dag dik ingepakt het huis verlaat en de volgende dag niet aan kleding moet denken?
 • We bewandelen allemaal een pad met obstakels. Waar komt het door dat de een meerdere obstakels heeft dan de ander? Instelling? Situatie? Ervaring? Geluk?
 • Wie heeft er eigenlijk tijd in gestoken om te testen hoe lang elk product houdbaar is? Dat moet een baan geweest zijn.

Welke vragen houden jou bezig?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Morgaine schreef:

  Whahahahahaha ja Angelique… dat zijn inderdaad van die vragen waar ik ook nog geen antwoord op heb, en google helpt ook niet, al weet ik wel wat de term Joost eigenlijk betekent nu.. al een tijdje, maar dat is een andere naam voor de Duivel, die weet toch alles? whahaha

  Van de obstakels in een mensenleven wel of niet, geen idee, ben ik ook nog niet over uit, soms denk ik of vraag ik mij af of familie vloeken echt bestaan, uit een ver en grijs verleden, de middeleeuwen of zo… 😉 Wat doorzet van generatie op generatie.

  En dat laatste, denk ik, ik zeg denk ik… dat dit komt door de factor ervaring vanuit vroegere tijden, en ja inderdaad, toen het anders ging zoals het nu gaat, dat men het dan test in koelkasten en mensen elke dag kijken en proeven of doen om dat uit te zoeken, dat noemen we labaratoria 😉 En dan nog, het is een ongeveer, dan mag het niet meer verkocht worden, het kan nog goed zijn daarna!

  HAK, heeft ooit laten zien op tv, dat ze juist potten met groenten en appelmoes zwaar over datum laten staan in grote kasten om dan zo nu en dan te kijken en te proeven hoelang dan, en schijnbaar als appelmoes met name een paar jaar over datum is in een pot? Dat het dan lekkerder is, nog meer zoet dan…. hahahaha
  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten