Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hier teken ik voor

Ik heb een hele lijst aan doelen die ik wil bereiken én ik heb een hele lijst aan persoonlijke voorkeuren. Wat kunnen we hieruit concluderen? Juist, dat ik van lijstjes hou. Okay, even zonder grappen: ik hoor mezelf steeds vaker zeggen ‘daar teken ik voor!’. Waarmee ik dus wil zeggen dat ik iets ook tof vind of een soortgelijk resultaat zou willen bereiken. Dat zijn, onder andere, deze dingen.

 • …Nog een zomerse dag …Nog een zomerse dag …Nog een zomerse dag. Het hoeft van mij niet bloedheet te zijn, maar een fijne temperatuur en een zonnetje is toch wel een must. Ja, daar teken ik echt voor! Ik bloei dan helemaal op. Heerlijk naar buiten zonder jas of in de tuin genieten van de dag.
 • Als ik klaar ben met trainen kom ik altijd een hele aardige man tegen. Hij wilt graag 8 ons per week aankomen (vanwege gezondheid) en ik zei, aardig als ik ben, dat hij wekelijks wel 8 ons van mij mag hebben. Nou, als dat geen heldendaad is! Maar echt, als het zou kunnen.. yes, please.
 • Er ging iets over 10.000- per maand rond in de reclameblokken. Ja hoor, daar teken ik ook wel voor. Ik heb genoeg ideeën voor deze bedragen.
 • Een goede gezondheid, of beter gezegd: een zo gezond mogelijke gezondheid. Een hoop gezond in een zin, maar dit is voor mij een belangrijk puntje. Hoe fijn zou het zijn om gewoon stabiel te zijn? Even geen enorme dalen en ministapjes doen.
 • Een goede nachtrust/snel in slaap kunnen vallen. Ik slaap simpelweg niet wanneer ik de tijd heb om te slapen. Ik ben vaak niet uitgerust en ga als een walker door het leven. Een walker is zo’n kreunend (Grommend? Klagend?) geval uit The Walking Dead. 
 • Simpel: minder stress. Ik teken direct. 🙂
 • Alle volwassen-zijn zaken, zoals een droomhuis, een goede baan, een werkende vaatwasser en niet te vergeten een idee wat je elke dag moet eten. Lijkt me heerlijk!

Waar teken jij voor?

Follow
4 Responses
 • Sanne
  juni 17, 2017

  Awel ik teken dan op de meeste punten direct mee. Ik teken voor de me-time momentjes, even doen wat ik wil. En niet wat een ander wil.

 • jeapiebel
  juni 15, 2017

  Een goede gezondheid daar zou iedereen naar moeten streven. Over zomerse dag gesproken wij kunnen vandaag verder genieten. 🙂

 • Ik
  juni 12, 2017

  **Hugs** Dat ze gauw mogen en kunnen uitkomen.

 • Morgaine
  juni 12, 2017

  Ik teken voor de liefde! hahahahaha iets meer ingewikkeld dus 😉 Die leuke man, die bij mij past, en ik ook bij hem natuurlijk 😀

  En die vaatwasser van jou, ja daar zou ik ook voor tekenen 😉 Het weer, ja ook… heel veel van jouw lijstje is ook mijn lijstje eigenlijk 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Joodse Begraafplaats #4 De Eeuwige stenenMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge