Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Memories to keep – foto op canvas

Foto’s maken we tegenwoordig meerdere malen per dag. Even delen waar je bent, wat je doet, met wie je dat doet en wat je eet. We delen dit op social media en/of op een blog en kijken er daarna niet (echt) meer naar om. Er zijn echter ook foto’s die je koestert om een bepaalde reden – een speciale dag, een fijn moment of een bijzonder persoon. Met deze foto’s willen we iets meer doen dan enkel delen via het Internet en dankzij Fotofabriek.nl heb ik een foto die ik koester kunnen laten afdrukken op canvas.

Via de overzichtelijke website is het heel makkelijk om een account aan te maken en je gewenste product te kiezen. Naast een foto op canvas, die er overigens in verschillende formaten zijn, kun je ook voor vele andere fotoproducten kiezen. Een foto uploaden gaat heel gemakkelijk via je apparaat/Instagram of Facebook. Persoonlijk miste ik wel een indicator of de foto goed genoeg was voor de druk, wellicht had ik direct een goede optie gekozen. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

Wanneer je een foto (of meerdere foto’s) hebt uitgezocht, kun je ervoor kiezen om er tekst en/of clipart bij te voegen. Je kunt er zelf een heel kunstwerk van maken, wat ik gelijk een leuk idee vind voor een cadeau. Lekker persoonlijk!

Je wordt goed geïnformeerd over het proces van je product. Wanneer je bent ingelogd op je account kun je er alles over vinden! Heel fijn voor ongeduldige mensen zoals ik, maar uiteraard ook voor iedereen die op de hoogte wil blijven.

Mijn canvas bestelde ik op 30 mei en ik ontving mijn pakket op 2 juni.

Zoals je ziet is er zeer zorgvuldig met mijn product omgegaan. Als je tekst en/of clipart gebruikt hebt, moet je er wel rekening mee houden dat er een rand wordt omgevouwen. Dit is een foto op canvas met het formaat 30×20 en deze kun je hier vinden. Ik vind de kwaliteit van dit product goed! Ik ben zeker benieuwd geworden naar andere producten van Fotofabriek.nl, deze items staan op mijn wishlist:

 • Foto Op Hout, dit vind ik er altijd enorm mooi uitzien. Het heeft iets stoers.
 • Visitekaartjes, want als grafisch ontwerper kon ik het niet laten om dit te ontwerpen voor Sweet Silver Lining.
 • Bureaulegger, dit vind ik zó handig! En hoe leuk is het om dit met je eigen foto’s te versieren?

Ik heb gekozen voor een foto van mij en mijn opa, ik was hier een paar dagen oud. Ik koester alle foto’s die ik met hem heb, maar deze foto vind ik zo puur en bijzonder! Vier en een half jaar geleden overleed hij, maar het voelt vaak als de dag van gisteren. Ik zou niet in woorden kunnen uitdrukken hoe erg ik hem mis. Vandaar ook de hartjes die ik als clipart erbij heb gezet.  Although you can’t be here with me, we’re truly not apart. Until the final breath I take, you’ll be living in my heart. 

Ik ben heel blij met deze mooie foto op canvas. Iets waardoor ik hem elke dag nog een beetje bij me heb.

Follow
5 Responses
 • Michelle
  juni 9, 2017

  Wat een mooie foto en herinnering heb je gekozen voor deze canvas! <3
  Michelle onlangs geplaatst…Een oude liefde in een nieuw huisMy Profile

 • Sanne
  juni 6, 2017

  Prachtige foto van jouw en je opa. Ik snap nu wel waarom je deze foto hebt gekozen. Echt mooi en wat een snelle service hebben ze daar.
  Sanne onlangs geplaatst…Meer geld besparen, hoe doe je dat?My Profile

 • Morgaine
  juni 6, 2017

  Ja, een hele bijzondere foto, maar dat stukje niet meer omkijken naar oude foto’s? Dat herken ik niet met regelmaat blader ik privé nog door alles heen, en heeft iets echt geen betekenis meer? Dan gooi ik het alsnog weg in het nu.

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Joodse Begraafplaats #2 Het hekwerkMy Profile

 • Ik
  juni 5, 2017

  Mooie en betekenis volle foto.
  **Knuffel** <3

 • Saskia
  juni 5, 2017

  Wat een mooie foto met dierbare herinnering heb je gekozen. Altijd mooi<3

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge