Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Happy List #20

♥  De fijne temperaturen   ♥  Zonnetje   ♥  Blauwe lucht   ♥  Favoriete nummer op de radio   ♥  Zelfgemaakte smoothies  ♥  Lange nagels  ♥  Lieve kaartjes  ♥  Pakketjes van eBay  ♥  Wanneer alles weer lekker schoon is  ♥  Ijsjes  ♥  Mooie, goed gelukte foto’s maken  ♥  Werken aan de toekomst  ♥  Een moment van rust en stilte  ♥  Goed geslapen hebben  ♥  The Originals  ♥  Duidelijkheid  ♥  Steeds meer bezig met bloggen  ♥  De katten buiten zien genieten  ♥  Rituals producten  ♥

♥ Mijn nieuwe smartphone

Mijn geliefde Sony ging allemaal dingen mankeren. Hij  (want er was niets vrouwelijks aan) liep vaak helemaal vast, nam niet op wanneer er gebeld werd en opende apps zoals Instagram niet meer. Vervelende dingen, dus! Ik heb lang op het Internet (serieus, wát een platform als je iets zoekt zeg) rondgekeken voor een nieuw toestel. Opgeslagen als favoriet. Prijs vergelijken. Nadenken. Toch naar andere smartphones. Opgeslagen als favoriet. Enzovoorts.  Och, keuzes.

Ik heb gekozen voor de Huawei P9 en natuurlijk heb ik ook meteen mooie hoesjes besteld. Ik ben er super blij mee! Hij maakt mooie foto’s en is ook nog eens enorm snel.

♥ BBQ

Ik hou van deze temperatuur (al was het zaterdag wel héél warm! Kunnen we niet 24 graden houden de komende 6 maanden?), ik hou van het zonnetje, en wat is er nou beter om dit te combineren met de barbecue. Gezellig samen met het gezin hebben we genoten van vlees, vis, salades en stokbrood.

♥ Even op pad

Soms heb je het even nodig om de boel achter je te laten en even te gaan uitwaaien. Ik zou dit echt wat vaker moeten gaan doen, ik vind het heerlijk om even bezig te zijn met de natuur of de dingen om me heen. Praten met een vriend(in), foto’s maken en even niet denken aan alle zorgen. Ontladen & opladen, is er een betere combinatie? Dit weertje gaat er waarschijnlijk (hopelijk?) voor zorgen dat ik het vaker ga doen!

Wat staat er op jouw weekend happy list?

Follow
3 Responses
 • Sanne
  juni 2, 2017

  De problemen met je vorige gsm zijn zo herkenbaar. Ik moet nog steeds voor eentje gaan kijken. Maar ik stel het altijd uit. 🙂 Dat we nu een verlengd weekendje hebben vind ik helemaal top 😉
  Sanne onlangs geplaatst…De vijf vervelendste vragen die ik onlangs kreeg.My Profile

 • Els
  mei 30, 2017

  Veel plezier van je nieuwe GSM en geniet van het mooie weer, het blijft de komende dagen :-).
  Els onlangs geplaatst…Mijn top 10 foto’s van Instagram #9My Profile

 • Morgaine
  mei 30, 2017

  Dat klinkt ook als heerlijk, en mijn lijst?

  Nou de 30+ graden met open lucht, dus wolkeloos, hahahaha fietstocht dus. the new ride, vind je op mijn blog. Bezoek aan mijn nicht met dreumesnichtje, zeer onverwacht. En vele nieuwe contacten in de maak 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…The new ride.My Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge