Skip to main content

♥  De fijne temperaturen   ♥  Zonnetje   ♥  Blauwe lucht   ♥  Favoriete nummer op de radio   ♥  Zelfgemaakte smoothies  ♥  Lange nagels  ♥  Lieve kaartjes  ♥  Pakketjes van eBay  ♥  Wanneer alles weer lekker schoon is  ♥  Ijsjes  ♥  Mooie, goed gelukte foto’s maken  ♥  Werken aan de toekomst  ♥  Een moment van rust en stilte  ♥  Goed geslapen hebben  ♥  The Originals  ♥  Duidelijkheid  ♥  Steeds meer bezig met bloggen  ♥  De katten buiten zien genieten  ♥  Rituals producten  ♥

♥ Mijn nieuwe smartphone

Mijn geliefde Sony ging allemaal dingen mankeren. Hij  (want er was niets vrouwelijks aan) liep vaak helemaal vast, nam niet op wanneer er gebeld werd en opende apps zoals Instagram niet meer. Vervelende dingen, dus! Ik heb lang op het Internet (serieus, wát een platform als je iets zoekt zeg) rondgekeken voor een nieuw toestel. Opgeslagen als favoriet. Prijs vergelijken. Nadenken. Toch naar andere smartphones. Opgeslagen als favoriet. Enzovoorts.  Och, keuzes.

Ik heb gekozen voor de Huawei P9 en natuurlijk heb ik ook meteen mooie hoesjes besteld. Ik ben er super blij mee! Hij maakt mooie foto’s en is ook nog eens enorm snel.

♥ BBQ

Ik hou van deze temperatuur (al was het zaterdag wel héél warm! Kunnen we niet 24 graden houden de komende 6 maanden?), ik hou van het zonnetje, en wat is er nou beter om dit te combineren met de barbecue. Gezellig samen met het gezin hebben we genoten van vlees, vis, salades en stokbrood.

♥ Even op pad

Soms heb je het even nodig om de boel achter je te laten en even te gaan uitwaaien. Ik zou dit echt wat vaker moeten gaan doen, ik vind het heerlijk om even bezig te zijn met de natuur of de dingen om me heen. Praten met een vriend(in), foto’s maken en even niet denken aan alle zorgen. Ontladen & opladen, is er een betere combinatie? Dit weertje gaat er waarschijnlijk (hopelijk?) voor zorgen dat ik het vaker ga doen!

Wat staat er op jouw weekend happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • Sanne schreef:

  De problemen met je vorige gsm zijn zo herkenbaar. Ik moet nog steeds voor eentje gaan kijken. Maar ik stel het altijd uit. 🙂 Dat we nu een verlengd weekendje hebben vind ik helemaal top 😉

 • Els schreef:

  Veel plezier van je nieuwe GSM en geniet van het mooie weer, het blijft de komende dagen :-).

 • Morgaine schreef:

  Dat klinkt ook als heerlijk, en mijn lijst?

  Nou de 30+ graden met open lucht, dus wolkeloos, hahahaha fietstocht dus. the new ride, vind je op mijn blog. Bezoek aan mijn nicht met dreumesnichtje, zeer onverwacht. En vele nieuwe contacten in de maak 😀

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten