Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

3x Q&A Dagboek vragen

Een van mijn verjaardagscadeau’s was dit vijf jarige Q&A a day Dagboek en de vragen die hierin staan beantwoord ik uiteraard nog steeds. Ik vind het leuk om te zien hoe mijn mening veranderd of hoe mijn antwoord juist hetzelfde blijft. Het boekje blijf ik overigens prachtig vinden en is nog altijd mooi intact. Vandaag deel ik een paar van mijn antwoorden met het grote www.

  • What’s your favorite question to ask people?

Ik hou ervan om vragen te stellen, ik ben altijd zeer benieuwd hoe een ander over bepaalde zaken denkt. Vooral vragen als ‘waar zie jij jezelf over vijf jaar?’ en ‘wat staat er allemaal op jouw bucketlist?’ vind ik heel interessant om te vragen. Echter worden de vragen steeds leuker/boeiender wanneer ik een enthousiast antwoord krijg! Ik heb niets met eenrichtingsverkeer.

Maar ik ben ook helemaal niet vies van de ‘simpele’ vragen hoor – zoals welke parfum je draagt of wat jouw lievelingseten is (waardoor ik er niet zoveel tijd aan hoef te besteden).

  • How do you describe home?

Home is where the heart is. Een woning voelt voor mij als thuis wanneer ik er compleet op mijn gemak ben en daardoor gewoon lekker mezelf kan zijn. Ik vind het belangrijk dat ik kan doen en laten wat ik wil, dat ik me kan terugtrekken wanneer ik daar behoefte aan heb. Kortom: een plek waar je op kunt laden, zowel fysiek als mentaal. Als interieurjunkie heb ik uiteraard ook mijn voorkeuren.

Ik hou van een lichte woning die niet helemaal is volgepropt met allemaal prulletjes. Een heerlijk comfortabele bank en een mand vol plaids. Rustige kleuren met eventueel een accentkleur. Een combinatie van clean en knus! Met een mooi bos bloemen of leuke plantjes. We zullen, hopelijk binnenkort, wel zien!

  • What do you consider to be your biggest achievement?

Niet specifiek een ding – maar de dingen die anderen niet zagen gebeuren. Ik vond het echt een hele uitdaging om mijn eigen weg te volgen, terwijl niemand daarin geloofde. Ik miste dat positieve zetje in de (voor mij) goede richting. Een van die dingen is bijvoorbeeld het halen van mijn middelbare school diploma.

Welke vraag vindt jij leuk/interessant om te vragen?

Follow
7 Responses

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge