Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

iMonth April 2017

By Posted on 2 No tags 0

Goedemorgen, welkom in de vijfde maand van dit jaar! Nee echt, ik heb het nagekeken: er is geen 31 april. Dit houdt in dat we samen (want samen sta je sterker) deze mooie maand gedag gaan zeggen en de maand mei een warm welkom heten. Speciaal voor de detail-lovers onder ons: met warm bedoel ik uiteraard zo’n 20 graden en een fijn zonnetje. Of dit ook daadwerkelijk zo mag zijn zie je in de volgende iMonth terug! Dit is overigens geen schaamteloze promotie voor Sweet Silver Lining, maar gewoon een super spannende, maar onschuldige cliffhanger. Krijg jij het er al warm van?

 • Laten we beginnen met mijn verjaardag, 9 april 2017. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, wat had ik geluk met het weer! Lekker met de camera op pad en genieten van de mooie natuur (en de rust). De dag daarvoor ben ik lekker uit eten geweest met familie en vrienden en ik ben blij dat ik het na al die jaren op deze manier heb kunnen vieren. Dit is toch wel iets wat ik nu van mijn bucketlist kan strepen.
 • Wij doen eigenlijk niets met Pasen, maar met alle gourmet foto’s die voorbij kwamen had ik hier zelf ook wel weer eens zin in. Ik vind het altijd heel erg gezellig om met z’n allen tijd door te brengen. Hoe perfect is dan de combinatie met eten?
 • Genoeg over eten, want mijn uitzicht is een heel stuk verbeterd sinds de tuin vrolijk gekleurd is door deze bloemetjes. Ik hou ervan. Wat natuurlijk nóg beter is: als ik net zoals gisteren lekker in de tuin kan zitten met Luna en Simba. Muziekje aan en ik vermaak me wel!
 • Toen ik afgestudeerd was heb ik mezelf een nieuwe smartphone beloofd, maar al die maanden is er niets van gekomen! De reden is simpel, ik heb namelijk echt geen verstand van die technische dingen. Het klinkt al snel mooi, maar of het ook echt zo is? Misschien dat Joost het weet, maar ik helaas niet. Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt.
 • De afgelopen maand was rommelig op het gebied van gezondheid. Zoals ik in mijn vorige blogpost al zei: ik zit echt niet lekker in mijn vel en dat veroorzaakt veel obstakels voor me. Hier ga ik over schrijven, maar ik heb besloten om deze blogpost te beveiligen met een wachtwoord. Wanneer dit blogje online staat kun je me altijd even contacten als je meer wilt weten over mijn gezondheid.

Wat was jouw favoriete dag van de afgelopen maand?

Follow
2 Responses
 • Elaintje
  mei 1, 2017

  Klinkt als een mooie maand. Nog gefeliciteerd trouwens! Voor mij was april bijzonder vanwege het bezoek van 2 vriendinnen uit NL. We hebben samen echt een superleuke tijd gehad hier.
  Elaintje onlangs geplaatst…Een tattoo laten zettenMy Profile

 • Morgaine
  mei 1, 2017

  Ik heb niet 1 favoriete dag maar meerderen, veel visite gehad, nieuw en oude gezichten 😉 Veel vrij ook, kortom ik heb mij wel vermaakt in de afgelopen maand, wat betreft de foon, hahaha ja ik heb hetzelfde als ik zou gaan kijken, de 1 nog beter dan de ander, het zal wel 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Skatebaan Muzenpark/Almere 13 jaar geledenMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge