♥  Het mooie weer op mijn verjaardag, dit was zó welkom!  ♥  De ochtend rustig beginnen  ♥  Een opgeruimde tuin vol met nieuwe bloemen  ♥  Gourmetten  ♥  Mineola’s  ♥  Nieuwe mensen leren kennen  ♥  Kaartjes ontvangen  ♥  Creatief bezig zijn  ♥  The Originals  ♥  ‘s Ocjtends nog even de tijd hebben om in je bed te kruipen  ♥  Zonnige momenten van de dag  ♥  Tekenfilms van vroeger opzoeken op YouTube #nostalgie  ♥  Lunchen met lekkere broodjes & verse jus  ♥  Luna die lekker bij me komt liggen  ♥  Het raam even open kunnen doen (als het niet te koud is)  ♥  Mijn geslaagde verjaardag  ♥  Gezellig uit eten gaan  ♥  Muziek  ♥

Bloggen ♥

Het is de laatste tijd wat vaker stil op Sweet Silver Lining en dit komt door de combinatie van lichamelijke pijn en niet altijd even goed in mijn vel zitten. Het vreet aan me dat ik niet alles even goed of even snel heb kunnen oppakken na het afstuderen. Voor mijn gevoel hang ik er maar een beetje bij en dit is natuurlijk geen situatie waarin je lekker kunt gaan bloggen.

Daarom vind ik het extra fijn dat ik de afgelopen week weer bezig ben met bloggen. Ik ben weer zaken aan het veranderen, ideeën aan het uitwerken en vooral ook aan het loslaten dat ik niet altijd evenveel energie heb om telkens content te plaatsen. Ik haal zoveel voldoening uit het bloggen, het zou niet moeten veranderen in een verplichting.

Gekregen cadeau ♥

Weet je wat het is? Een notitieboek is al-tijd goed en ik was heel enthousiast over dit exemplaar. Newt Scamander (Fantastic Beasts And Where To Find Them) heeft in de film een notitieboek en deze hebben ze nagemaakt. Ik zal niet zo snel met merchandise gaan lopen, maar op deze manier vind ik het wel tof. Het is ook gewoon een heel mooi boek. Leuk dat ik hem als cadeau gekregen heb!

Heerlijk om al mijn gedachten op papier te zetten. Mijn hoofd zit continu vol met 101 gedachten en door het op te schrijven is het weer wat rustiger. Zeker met zo’n mooi exemplaar is het geen straf.

Welke dingen staan er momenteel op jouw happy list?