Skip to main content

♥  Het mooie weer op mijn verjaardag, dit was zó welkom!  ♥  De ochtend rustig beginnen  ♥  Een opgeruimde tuin vol met nieuwe bloemen  ♥  Gourmetten  ♥  Mineola’s  ♥  Nieuwe mensen leren kennen  ♥  Kaartjes ontvangen  ♥  Creatief bezig zijn  ♥  The Originals  ♥  ’s Ocjtends nog even de tijd hebben om in je bed te kruipen  ♥  Zonnige momenten van de dag  ♥  Tekenfilms van vroeger opzoeken op YouTube #nostalgie  ♥  Lunchen met lekkere broodjes & verse jus  ♥  Luna die lekker bij me komt liggen  ♥  Het raam even open kunnen doen (als het niet te koud is)  ♥  Mijn geslaagde verjaardag  ♥  Gezellig uit eten gaan  ♥  Muziek  ♥

Bloggen ♥

Het is de laatste tijd wat vaker stil op Sweet Silver Lining en dit komt door de combinatie van lichamelijke pijn en niet altijd even goed in mijn vel zitten. Het vreet aan me dat ik niet alles even goed of even snel heb kunnen oppakken na het afstuderen. Voor mijn gevoel hang ik er maar een beetje bij en dit is natuurlijk geen situatie waarin je lekker kunt gaan bloggen.

Daarom vind ik het extra fijn dat ik de afgelopen week weer bezig ben met bloggen. Ik ben weer zaken aan het veranderen, ideeën aan het uitwerken en vooral ook aan het loslaten dat ik niet altijd evenveel energie heb om telkens content te plaatsen. Ik haal zoveel voldoening uit het bloggen, het zou niet moeten veranderen in een verplichting.

Gekregen cadeau ♥

Weet je wat het is? Een notitieboek is al-tijd goed en ik was heel enthousiast over dit exemplaar. Newt Scamander (Fantastic Beasts And Where To Find Them) heeft in de film een notitieboek en deze hebben ze nagemaakt. Ik zal niet zo snel met merchandise gaan lopen, maar op deze manier vind ik het wel tof. Het is ook gewoon een heel mooi boek. Leuk dat ik hem als cadeau gekregen heb!

Heerlijk om al mijn gedachten op papier te zetten. Mijn hoofd zit continu vol met 101 gedachten en door het op te schrijven is het weer wat rustiger. Zeker met zo’n mooi exemplaar is het geen straf.

Welke dingen staan er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

 • Michelle schreef:

  Wat vervelend dat het niet zo goed gaat! Inmiddels zijn wij een paar dagen verder en hoop ik dat het wat beter met je gaat.
  Dit soort fanmerchandise kan ik zeker waarderen, leuk maar niet te aanwezig. Je hebt weer een leuke happy list!
  Ik kan momenteel echt genieten van een lekkere lunch, een middagje handwerken, de lachjes van Eleanor ( en als ze weer eens lekker doorslaapt) en de gedachte aan ons nieuwe huis. Nog maar drie weekjes..

 • heidi schreef:

  Wat fijne momentje heb je gehad

 • Kirsty schreef:

  Wat naar dat je last hebt van dat je niet lekker in je vel zit en het ook lichamelijk niet zo fijn gaat. Hopelijk gaat dat snel beter! Je happy list klinkt wel heel goed! Ik krijg nu spontaan zin in gourmetten en broodjes haha.

 • Benthe schreef:

  Vervelend dat je veel pijn hebt en niet altijd lekker in je vel zit. Hopelijk wordt dat gauw beter en fijn dat je alsnog wat vrolijke momentjes hebt beleefd! Bij mij staan ook bloemen op mijn happy list, na mijn verjaardag heb ik een heel huis vol met verse bloemen. Het ruikt hier heerlijk! En van mijn nieuwe baan word ik nog elke dag blij.

 • Els schreef:

  Wat een vrolijkheid :-). Wat een leuk notitieboek :-). Cadeautjes krijgen is sowieso erg leuk. Succes met bloggen. hopelijk gaat alles gauw weer veel beter!

 • jeapiebel schreef:

  Fijn dat je voldoening haalt uit het bloggen. Ik heb vakantie nodig. Ook van het bloggen. 😉

 • Morgaine schreef:

  Bloggen is een hobby, en dat betekent wanneer je zin en tijd hebt 😉

  Happy list: *mijn dochter die bijna elke dag komt lunchen (ze werkt om de hoek) *Picasso die mij laat lachen of lekker bij mij komt liggen *mijn haakwerk *the good wife *NCIS *de zon vandaag *mijn wasgoed die buiten kan hangen *mijn werk *mijn collega’s *mijn vriendin op visite *nog meer visite morgen en volgende week vrijdag *en nog zoveel meer wat ik nu denk ik alweer half om half vergeten ben 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten