Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

24th birthday recap

By Posted on 3 No tags 1

Jullie weten hoe weinig ik heb met het winterse weer, vanaf december roep ik daarom al ‘met mijn verjaardag is het minstens 20 graden en schijnt het zonnetje, hoor!‘. Wat ongelooflijk fijn (en bizar!) dat dit afgelopen zondag echt gelukt is. Een mooier cadeau kon ik niet wensen.

Zaterdagavond ben ik uit eten geweest en hier heb ik ontzettend van genoten! Ik wilde dit al een paar jaar doen, maar dit ging steeds door omstandigheden niet door. Dit jaar vond ik het wel een beetje spannend, aangezien ik me nog niet helemaal goed voelde. Wanneer ik last heb van hoofdpijn/duizeligheid is eten iets wat ik juist links laat liggen. Gelukkig verliep alles helemaal prima en heb ik genoten van een lopend buffet. Moeilijk kiezen wel! Iedereen had een bord gevuld met allerlei verschillende lekkernijen. Het restaurant was schitterend, heel sfeervol met al die lichtjes.

Super lief ook: mijn nichtje wilde voor mij het toetje gaan samenstellen. Ik dacht dat ze allemaal verschillende soorten ijs en/of fruit uit zal gaan kiezen, maar ze kwam terug met feestelijk vuurwerk! Die zag ik niet aankomen! Heel leuk dat ze hieraan gedacht heeft.

Zondag hebben we uiteraard taart gegeten en heb ik onwijs toffe cadeau’s mogen ontvangen! Samen met een vriendin ben ik, nadat de familie weg was, naar een park gegaan en hebben we ons in het zonnetje vermaakt met goede gesprekken en de mooie natuur. Waar ik natuurlijk weer genoeg foto’s van gemaakt heb.

Een mooi sieraad met een edelsteen, een super tof notitieboek (voor de kenners: het is inderdaad van fantastic beasts and where to find them), een koptelefoon in een toffe kleur en een mok voor bij mijn -nog enigszins bescheiden- verzameling.

Door het mooie weer was dit echt een plaatje! Jemig, wat een foto’s heb ik gemaakt. Het was een hele geslaagde verjaardag.

Follow
3 Responses
 • Michelle
  april 28, 2017

  Klinkt als een fijne verjaardag! Je gekregen cadeautjes zijn ook erg leuk, ze passen heel goed bij je viel me op!
  Michelle onlangs geplaatst…Lammetjes dagMy Profile

 • heidi
  april 25, 2017

  Wat fijn…. Mooie foto’s

 • Morgaine
  april 19, 2017

  Dat ziet er inderdaad heel sfeervol en energiek uit en bovenal gezellig! Je bent verwend!

  En nu, hop al die foto’s bewerken en lekker op je blog zetten 😉

  Alsnog van harte gefeliciteerd!

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Bloesem bomen/Cherry BlossomsMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge