Skip to main content

Jullie weten hoe weinig ik heb met het winterse weer, vanaf december roep ik daarom al ‘met mijn verjaardag is het minstens 20 graden en schijnt het zonnetje, hoor!‘. Wat ongelooflijk fijn (en bizar!) dat dit afgelopen zondag echt gelukt is. Een mooier cadeau kon ik niet wensen.

Zaterdagavond ben ik uit eten geweest en hier heb ik ontzettend van genoten! Ik wilde dit al een paar jaar doen, maar dit ging steeds door omstandigheden niet door. Dit jaar vond ik het wel een beetje spannend, aangezien ik me nog niet helemaal goed voelde. Wanneer ik last heb van hoofdpijn/duizeligheid is eten iets wat ik juist links laat liggen. Gelukkig verliep alles helemaal prima en heb ik genoten van een lopend buffet. Moeilijk kiezen wel! Iedereen had een bord gevuld met allerlei verschillende lekkernijen. Het restaurant was schitterend, heel sfeervol met al die lichtjes.

Super lief ook: mijn nichtje wilde voor mij het toetje gaan samenstellen. Ik dacht dat ze allemaal verschillende soorten ijs en/of fruit uit zal gaan kiezen, maar ze kwam terug met feestelijk vuurwerk! Die zag ik niet aankomen! Heel leuk dat ze hieraan gedacht heeft.

Zondag hebben we uiteraard taart gegeten en heb ik onwijs toffe cadeau’s mogen ontvangen! Samen met een vriendin ben ik, nadat de familie weg was, naar een park gegaan en hebben we ons in het zonnetje vermaakt met goede gesprekken en de mooie natuur. Waar ik natuurlijk weer genoeg foto’s van gemaakt heb.

Een mooi sieraad met een edelsteen, een super tof notitieboek (voor de kenners: het is inderdaad van fantastic beasts and where to find them), een koptelefoon in een toffe kleur en een mok voor bij mijn -nog enigszins bescheiden- verzameling.

Door het mooie weer was dit echt een plaatje! Jemig, wat een foto’s heb ik gemaakt. Het was een hele geslaagde verjaardag.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten