Skip to main content

De afgelopen maand was het akelig stil hier op mijn stukje van het grote www en dit is natuurlijk niet zonder reden. Na een lange periode van steeds opnieuw ziek zijn en last hebben van blessures dacht ik mijn pretpakket wel gehad te hebben, maar dit is helaas niet het geval. Begin deze maand ging ik naar bed met pijnlijke schouders en stond ik op met gigantische hoofdpijn gepaard met duizeligheid, vermoeidheid en enorm veel pijn. Dit was schrikken! Ik ben nagekeken en om een lang verhaal kort te maken: ik loop mezelf compleet voorbij. Ik neem niet voldoende de tijd om bij te komen en om aan mijn herstel te werken. Frustrerend, want ik ben eindelijk afgestudeerd en ik ben een traject gestart met de coach voor een passende daginvulling. Mijn lichaam dacht Angelique, als jij het niet doet, dan doe ik het en heb ik mijn dagen doorgebracht in bed en op de bank. Inmiddels probeer ik langzaam te herstellen, maar heb ik nog steeds last. Deze dingen deed ik de afgelopen maand.

 • Het nieuwe album van Ed Sheeran grijs draaien. Ik ben echt fan van zijn muziek! Gelukkig heeft hij eindelijk iets nieuws waar ik mijn oren gelukkig mee kan maken. Al komen zijn andere nummers ook nog vaak genoeg voorbij!
 • Stemmen, je kon er eigenlijk niet omheen draaien. Ik vind het uiteraard belangrijk, maar ik heb simpelweg weinig vertrouwen in de politiek. Fingers crossed voor een goede uitkomst.
 • Ik ging weer terug naar school om opnieuw mijn diploma te tekenen. Heel vreemd was dit, ongelooflijk dat dit acht maanden heeft moeten duren. Maar: hij is er. Einde hoofdstuk.
 • Door bezig te zijn met een coach weet ik steeds een beetje beter welke richting ik op wil gaan. Een creatief vak is nog steeds een groot begrip en ik probeer steeds specifieker te zijn. Mijn creatieve hobby’s heb ik gelukkig weer opgepakt en ik merk nu pas dat ik dit stiekem wel erg gemist heb.
 • Gezellig met de familie lunchen en shoppen. Beetje jammer wel dat ik als een verzopen zeehondje weer thuis kwam. #gimmesummer #byerain 

Wat was jouw favoriete dag van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

 • Morgaine schreef:

  Nu moet ik in maart denken natuurlijk, maar eigenlijk was afgelopen zondag al in april mijn favo dag, hahaha

  Waar ik ook van schrik, is de pijn die jij gevoeld hebt, gelukkig kwam je er snel achter en nam je rust waar je rust kunt nemen, rustig aan! Ook al heb jij je diploma nu, toch rustig aan, beterschap!

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten