Skip to main content

♥  Steeds wat meer lenteweer  ♥  Paaseitjes  ♥  Goede episodes van fijne series  ♥  Producten van The Body Shop  ♥  Begrip krijgen voor je situatie  ♥  Koekjes bakken  ♥  Album van Ed Sheeran  ♥  Tekenen  ♥  Lange gesprekken  ♥  Nieuwe kleding  ♥  Nét voor de regenbui binnen zijn  ♥  Je favoriete thee in de aanbieding vinden  ♥  Zonnestralen door mijn raam heen  ♥  Aan doelen werken  ♥  Complimenten krijgen  ♥  Bloemen die de tuin weer opvrolijken  ♥  Mijn nieuwe lay-out, waar ik nog steeds blij mee ben!  ♥

Ik heb éindelijk mijn diploma ♥

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het heeft acht (!) maanden geduurd op mijn naam goed geschreven op mijn diploma te krijgen. Al vanaf het eerste schooljaar gaf ik aan dat mijn naam niet juist geschreven stond, maar de school heeft nooit tijd gehad om dit te veranderen. Hoe kan ik dat ook verwachten in vier jaar tijd, he? Op mijn diploma uitreiking begon ik er opnieuw over en het zou aangepast worden. De afgelopen maanden kreeg ik keer op keer het verwijt dat ik niet reageerde op mijn mail en/of de brieven, dus maakte ik telefonisch een afspraak. Helemaal klaar was ik met deze situatie.

Afgelopen dinsdag tekende ik opnieuw en ik hoop dat ik vanaf nu echt kan gaan genieten van het papiertje waar ik zo hard voor gewerkt heb. Daarnaast hoop ik ook dat er wat meer rust komt, nu dit hoofdstuk echt afgesloten is.

Werken aan mijn gezondheid ♥

Ik heb er, door omstandigheden, op moeten wachten: werken aan mijn gezondheid. De belangrijkste doelen zijn voor mij: voldoende energie om de dag door te komen, conditie en het verminderen van de pijnklachten. Afgelopen vrijdag ging ik weer voor het eerst op pad voor een wandeling (want wat was het mooi weer!) en dit ging eigenlijk boven verwachting goed. Super fijn om zo’n start te maken, dat geeft me wat meer vertrouwen in de rest van het traject.

Muziek ♥

Wat staat er op jouw happy list deze fijne zondag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • heidi schreef:

  Wat fijn om te lezen meid.
  Een dikke proficiat met je diploma

 • Els schreef:

  Wat fijn dat het wandelen fijn was! En van je naam… zo stom. Hoe moeilijk kan het zijn!

 • Anne-Sterre schreef:

  Absurd dat het zo lang heeft moeten duren. Wat voor school is dat joh?! Gelukkig is het ze nu dan eindelijk gelukt :’)

  Ik word ook zó blij van dit lenteweer, vandaag was echt genieten 🙂

 • Morgaine schreef:

  Jeetje mina, zolang doen om je naam goed op een papiertje te krijgen en in de administratie? Whahahaha oh wat erg, ja ik lach erom, hoe moeilijk is dat nu! grrrrr Gelukkig je hebt hem, met je goede naam erop vermeld, dat is afgerond, klaar!

  En wat maakt mij happy deze zondag, de zon! Verder ben ik nog te net wakker om happy moments van deze dag te vermelden, hahaha

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten