Skip to main content

Hoewel de maand slechts 28 dagen heeft gehad, leek er voor mijn gevoel maar geen einde aan te komen! Februari is vandaag toch echt voor het laatst en zal plaats gaan maken voor maart. Voordat het zover is deel ik een paar foto’s van mijn Instagram en vertel ik je waar ik de afgelopen dagen mijn tijd mee heb gevuld.

  • Ik heb een kennismakingsgesprek gehad met mijn mobiliteitscoach en dit ging erg goed! Ik heb hele mooie complimenten mogen ontvangen en gesproken over mijn droombaan. Wat wil ik en hoe zie ik dit voor me? En uiteraard ook: hoe moet ik dat dan gaan doen? Ik vind het enorm spannend, maar ik kijk er zeker naar uit. Het is tijd om weer wat meer invulling in mijn weken te hebben en om weer voldoening uit werk te halen.
  • Het weer wilde niet echt meewerken. We zijn van een witte wonderland naar een voorzichtige lente gegaan en de laatste dagen zijn we weer terug bij een regenachtige herfst. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben team #voorzichtigelente, ik kan even geen druppel regen meer zien! Ja, ik realiseer me wel dat ik in Nederland woon.
  • Over regen gesproken: wij hadden een flinke lekkage door de buren en ons huis stond binnen enkele minuten vol met politie & brandweer! We hebben uren zonder stroom of toilet (omdat daar de lekkage zat) gezeten, maar gelukkig is het allemaal goedgekomen.
  • Na een lange tijd bakte ik weer eens koekjes en een taart. Ik hou van bakken of nieuwe recepten uitproberen, maar mijn gezondheid heeft het al die tijd niet toegelaten. Ik heb teveel pijn om hier echt van te kunnen genieten en dan heb ik het er niet voor over.
  • Ik heb me daarom ook opnieuw laten onderzoeken bij de fysiotherapie. Naast mijn ‘gebruikelijke’ klachten, kreeg ik vrijwel direct een duidelijke uitslag: een flinke ontsteking in mijn schouder. Wellicht dat ik hier ook zo ziek van ben geweest, dat zou makkelijk kunnen. Gelukkig wordt er nu naar gekeken, ik hoop dat ik er snel wat minder last van zal hebben.
  • Ook met een huisje ben ik druk bezig geweest , maar meer dan ‘ik heb gesprekken gehad’ kan ik helaas niet zeggen. Echter: er wordt aan gewerkt en dat is toch iets.

Hoe was jouw februari? Wat is het eerste waar je aan denkt bij deze vraag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten