Toegegeven: ook ik heb een foto gemaakt nadat er sneeuw uit de lucht is komen vallen. Ik ben écht geen liefhebber van sneeuw (of kou) en was daarom ook blij dat het als sneeuw voor de zon (hi-larisch ben ik) verdwenen was. Door de zonnestralen van de afgelopen dagen heb ik zelfs de lente weer in mijn bol en kan ik niet wachten tot de temperaturen omhoog gaan. Of op de natuur die weer tot leven komt. Zover is het echter nog niet en ik kan maar beter niet op de feiten vooruit lopen (want teleurstellingen). Ik vertel je graag meer over de laatste paar dagen.

This made me smile

Mijn bolletje heeft dezelfde reactie als zijn baasje op de sneeuwval. Dit is een duidelijke tja, wat moet ik hier nou weer mee? uitdrukking. Ik kan het niet helpen, maar het spoor aan kattenpootjes dat hij achterlaat is zo schattig! Na de foto was hij al snel weer warm binnen hoor, want het lukte meneer niet om de tuin uit te komen.

Noem me ouderwets, maar ik vind je adres doorgeven aan iemand die je online (blog) hebt leren kennen altijd toch wel een dingetje. Ik heb mezelf dit keer over die drempel gesleept, want post krijgen is simpelweg veel te leuk! Deze kaart lag op me te wachten en de boodschap is echt super lief.

Watching

Onderstaande aflevering is niet van deze week, maar hij heeft zoveel indruk op me gemaakt dat ik hem wilde delen. Al enige tijd geleden publiceerde ik de blogpost ‘6 redenen om Suits te gaan kijken‘ en als ik hier een nieuwe versie van zou schrijven, dan had ik de trailer als argument erbij geplaatst. De echtheid maakt het verhaal zóveel beter!

Listening

Uiteraard iets waar ik een -te lange- tijd op gewacht heb: Ed Sheeran! Mail me ook zeker even wanneer je nog kaartjes hebt voor zijn concert (grapje, maar nee echt stuur een mail hoor), want die heb ik niet kunnen krijgen. Super jammer! Dat had een mooi verjaardagscadeau geweest. Uiteraard geniet ik wel van zijn nieuwe nummers.

Crafting

Ik ben de laatste tijd steeds vaker bezig met tekenen en dit deel ik soms voorzichtig op Instagram.

Enjoying

♥ Het zonnetje dat zich de afgelopen dagen heeft laten zien, heel-erg-welkom! Ik voel de energie dan weer langzaam mijn lichaam binnen gaan en eerlijk gezegd ben ik hier erg aan toe. Het is de laatste tijd zo frustrerend om te merken dat je fysiek/mentaal nog niet op een lijn zit, zeker nu de lente zich een beetje gaat laten zien (in de lente/zomer gaat het altijd beter met me).

♥ Ik heb heel positief nieuws! Maandag had ik met mijn mobiliteitscoah een kennismakingsgesprek en dit verliep prima. Wel had ik last van een ik-wil-zoveel-vertellen-block, maar gelukkig heeft ze een goed beeld kunnen krijgen van mijn droombaan (want zo noemen we het). Ik heb heel veel mooie complimenten mogen ontvangen, zowel over mij als persoon als over mijn behaalde diploma. Gek dat anderen dit heel anders kunnen zien dan je zelf doet, dat bewijst maar weer dat ik mag gaan werken aan mijn zelfbeeld.

Not enjoying

Twee heftige, nare gebeurtenissen die ik deze week had waarbij ik opnieuw heb mogen ervaren hoe naar je kan worden van teveel stress. Door (water)overlast van de buren hebben wij heel de dag politiemannen, brandweermannen, loodgieters, makelaars en een elektricien over de vloer gehad. Jemig, zoveel water, het was echt schrikken. We hebben onder andere schade in de badkamer en toilet, maar dit zou slechts het begin kunnen zijn. We moeten het even afwachten.

Missing

Het kunnen genieten van bepaalde dingen. Ik ben zo druk in mijn hoofd om alles goed en op tijd geregeld te krijgen, dat ik eigenlijk niet echt goed om me heen kijk. Jammer, want dit had de week wel een stukje minder zwaar kunnen maken.

Wishing

Dat ik me snel weer fitter/energieker voel en dat de nare gebeurtenissen goed afgehandeld worden.

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten