Oh, januari, wat was je toch koud en wat ben je snel voorbij gegaan. Mijn goede voornemen voor dit jaar is om iets goed te halen uit elke maand. Dat betekent niet dat ik niets goed doe, maar simpelweg dat ik er nooit stil bij sta. De laatste maanden van 2016 begon ik er last van te krijgen en vroeg ik me telkens af ‘wát heb ik nou gedaan deze maand?’. Deels komt het doordat mijn maanden niet dezelfde invulling hadden als de andere afgestudeerden van mijn opleiding, waardoor ik het gevoel kreeg dat mijn verhaal er niet toe deed. Natuurlijk was er ook een deel dat ik al niet lekker in mijn vel zat, vanwege mijn vele klachten. Ik ga de cirkel doorbreken en ik leg de focus weer op het positieve van mijn eigen pad.

  • Ik kon het niet laten om even terug te gaan naar mijn iMonth van vorig jaar. Wat een stress om school en stage, het bezorgde me een week lang hoge koorts en wondroos. Hoewel ik nog steeds geen diploma met mijn juiste naam erop heb, ben ik blij dat ik kan zeggen dat het loslaten van de problemen omtrent mijn opleiding me goed heeft gedaan. Een stille viering voor mij en daar hoorde rozen bij.
  • Luna heeft het net als haar baasje ont-zet-tend koud (gehad).
  • Mijn maand stond in het teken van twee dingen: werk en wonen. De twee grote W’s op dit moment, ik was er al mee bezig en ik heb nu opnieuw stappen gezet. Ik heb een woning bekeken, maar dit bleek toch niet geschikt te zijn. Heel jammer, maar het geeft me een goed gevoel dat ik op locatie ben gaan kijken. Toch wat anders dan wat foto’s bekijken achter je laptop.
  • Ik ben twee keer bij de jobcoach geweest om te praten over werk. Ik weet nog niet hoe het gaat lopen, dus ik laat de details even achterwege. Al met al ziet het er goed en positief uit.
  • Ik sloot mijn maand af met een van mijn favoriete restaurantmaaltijden: schnitzel met champignonsaus en gestoomde groenten.

Hoe was jouw maand?