Skip to main content

♥  Series die weer zijn begonnen  ♥  Een mooi bos rozen  ♥  Mooie foto’s maken  ♥  Aan een nieuw hoofdstuk begonnen zijn  ♥  Heel voorzichtig verbetering zien  ♥  Sneeuwfoto’s van anderen  ♥  Cadeautjes krijgen  ♥  Een nieuwe broodjeszaak vinden  ♥  Het normale leventje is weer begonnen  ♥ Weer bezig zijn met bloggen  ♥  Shoppen met korting  ♥  Wraps  ♥  Geurkaarsjes  ♥  Het is wat langer licht buiten  ♥  Op de bank met de katten  ♥  Spelletjes spelen met familie  ♥  Warme douche na een koude wandeling  ♥

♥ Een gloednieuwe lay-out

Ik kon mijn draai niet meer vinden met mijn vorige lay-out en besloot daarom Sweet Silver Lining een paar dagen offline te zetten om hier aan te werken. Het was even puzzelen, maar het meeste heb ik voor elkaar gekregen! Hier en daar zal het nog iets veranderen maar voor nu ben ik tevreden. Mijn blog had met het nieuwe jaar ook een nieuwe start verdiend, gezien ik vaak de mogelijkheid niet had om te bloggen. Nu kan ik verder met een nieuw jasje! Ik hoop dat jij het net zo mooi vind als ik. Laat het me vooral weten als er iets is dat niet werkt.

♥ Rituals goodies

Fijn merk, maar ik kende er maar een paar producten van. In november kocht ik het Rituals Advent Kalender en hierdoor heb ik kennis kunnen maken met meer van hun producten. Hierbij mijn top 5 van de 24 items die ik aan het einde had verzameld.

 • THE RITUAL OF DAO BED & BODY MISTVerrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus, bevordert het rustig inslapen en meditatie. Cosmetische formule, bevat geen alcohol en dus zeer geschikt voor op de (gevoelige) huid.
 • THE RITUAL OF SAKURA SHOWER FOAM. De ultraverzorgende schuim met een delicate zoete geur zorgt voor een zijdezachte reiniging van het hele lichaam.
 • THE RITUAL OF AYURVEDA HAND SCRUBEen handscrub met oliën die eenvoudig door de huid worden opgenomen en haar soepelheid en vochtbalans herstellen. Verrijkt met Ginseng, het symbool van onsterfelijkheid en Ginkgo Biloba, staat in Japan voor leven en kracht.
 • THE RITUAL OF SAMURAI HANDS FREEOrganische Bamboe staat bekend om de versterkende eigenschappen, terwijl Zeemineralen de vochtbalans reguleert.
 • THE RITUAL OF DAO HAND BALMDeze luxe, rijke handbalsem is speciaal ontwikkeld om droge, ruwe handen te verzachten en te verzorgen. Combineert de zachte geur van Witte Lotus met de huidverzorgende kwaliteiten van, in de traditionele Chinese Geneeskunst gebruikte, Yi Yi Ren.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • Florentine schreef:

  Wat een leuk lijstje <3 Ik houd enorm van Rituals, echt zo'n all time favorite merk !
  Veel liefs, Florentine

 • Morgaine schreef:

  Zal ik je een irritante happy moment geven? Picasso die nu eigenlijk bij mij wil hangen terwijl ik jou lees en dan wil tikken, en dat kan niet, want de kat draait en keer of hangt aan mij op mijn schouder, whahahaha nu ligt ie in zijn mandje, maar soms zit ik dus even 5 minuten te staren naar een lege commentveld, maar dat is oh zo een happy moment 😉 als ik de tijd heb dan!

  Vriendschap, mijn fysiotherapeut, de dokersassistenten, mijn fiets, prachtige foto’s mogen maken, fietstocht afgelopen zondag, camera, mijn bed! Nieuwe series inderdaad, Cleblok H meteen weer spannend! Blacklist, Victoria, Netflix, Poldark, Scorpion, en nog zoveel meer. Koffie, thee, water, ginger ale, uit eten onverwachts, liefde, warmte, kaarsjes, langer licht inderdaad, blauwe luchten, zon, boodschappen, mijn werk op de donderdag vooral, tsjah… kan nog wel even doorgaan, mijn moeder is aankomende vrijdag jarig, dus zaterdag haar weer even zien!

  X

 • Michelle schreef:

  Wat een fijne momenten! En de Rituals blijft fijn, leuk dat je zo via de kalender kennis met de producten kon maken. Het had niet veel gescheeld of ik had hem ook aangeschaft, lijkt mij zo leuk om braaf iedere dag een deurtje te mogen openen, maar helaas vond ik de inhoud wat tegenvallen omdat ik zelf de meeste producten al kende. Volgend jaar beter 😉

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten