Hoe dichter we bij 2017 komen, hoe sneller de tijd lijkt te gaan! Er zijn deze maand ook zoveel gebeurtenissen die onze tijd en aandacht vragen. December, de maand vol warmte en gezelligheid, de maand van samenzijn, hij is gewoon al negen dagen bezig. Afgelopen weekend heb ik Sinterklaas gevierd door middel van een dobbelspel. Ik kan je vertellen; het was echt even wat werk om dit voor te bereiden. Gelukkig heeft het goed uitgepakt en hebben we ons prima vermaakt! We hebben uren plezier gehad en gevochten (dat klinkt natuurlijk heftiger dan dat het hier staat! haha) voor de leukste cadeau’s. Daarover gesproken, dit heb ik bij elkaar weten te krijgen.

Sintweekend

dsc_0005

dsc_0006

dsc_0008

dsc_0012

dsc_0015

dsc_0019

Een buit waar je tevreden mee mag zijn, al zeg ik het zelf! Er zaten echt super leuke cadeau’s tussen, fijn dat iedereen er zoveel aandacht aan heeft besteed. Mijn oog viel natuurlijk meteen op alle knutsel- en creaspulletjes, ik vind het altijd heerlijk om hiermee bezig te zijn. De dromenvanger vind ik ook heel gaaf, zeker omdat het zo’n mooie achterliggende gedachte heeft. Ja, ik kon wederom ook weer voor mijn uitzet sparen. Kom je bij mij straks een drankje doen, dan kan ik tenminste vragen of je daar een ijsblokje in wilt :P.

We hebben met z’n alle nog gezellig gegeten en voordat we het wisten was het alweer 8 uur geweest, een lange dag dus! Dat heb ik helaas ook gemerkt.

Gezondheid

Drie weken geleden voelde ik me steeds wat beter worden en dat was een hele opluchting na al die maanden last te hebben gehad. Sinds februari loop ik met een aantal blessures en sinds de zomervakantie zijn daar andere gezondheidsproblemen bij gekomen, dus het was simpelweg prettig om te merken dat ik vooruitgang boekte.

Een grote valkuil voor mij is om teveel te willen en ik ging dat ook over mijn grenzen heen, waardoor ik weer een stap naar achteren heb moeten zetten. Ik schommel heel erg tussen twee werelden en daar heb ik soms wat moeite mee. De ene keer komen er, zoals altijd, om de dag blogposts online op Sweet Silver Lining en dan is er weer een aantal dagen radiostilte. Ik kan er niks aan veranderen en me er druk om maken heeft daarom helemaal geen zin, maar ik vind het wel jammer.

En verder..

Ik heb de beslissing gemaakt om door te gaan in het creatieve vak en hier heb ik uiteraard een portfolio voor nodig. Midden januari heb ik weer een gesprek bij de jobcoach en vanuit daar ga ik een grote stap zetten. In de tussentijd ga ik genieten van de feestdagen en ben ik super benieuwd wat er allemaal nog te vinden is in mijn advent kalenders! Ik heb er één van The Body Shop en één van Rituals, twee hele fijne merken!

Daarnaast heb ik ook wat werk (vrijwillig) op me genomen en hier zal ik apart nog over vertellen. Spannend, maar ik hoop dat het me ook voldoening zal brengen!

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten