Skip to main content

November is voorbij en daarmee zijn we aangekomen in de laatste maand van het jaar 2016! Ik vind het maar een gek idee dat we over 30 dagen alweer Oud en Nieuw vieren. Er is zoveel gebeurd dit afgelopen jaar en natuurlijk komen hier allemaal overzichten van. Ik loop op de feiten vooruit, want vandaag gaat het nog even over november. De elfde maand van het jaar vulde zich met een aantal afspraken, leuke uitjes en veel plaids/kopjes thee. Brr, wat heb ik het koud gehad zeg! Maar, zoals mijn vriendin van de week tegen me zei: nog maar 200 dagen tot de zomer. Ondertussen vieren we gezellig Kerst en alle andere dagen die de komende maand zullen vullen.

 • Ik vind het zó, zó vervelend om naar de tandarts te moeten! Helaas hoort het erbij en heb ik twee afspraken gehad. Eind december mag ik nog een keertje terug en dan de komende zes maanden (hopelijk) niet meer. Ze hebben wel een hele mooie, vernieuwde wachtruimte. Als interieurliefhebber moet ik dat wel toegeven!
 • Mijn eigen Kerstboom staat! Dit groene grote exemplaar kreeg ik van de familie van een vriendin. Hiervoor had ik een kleine witte, maar deze was echt op en moest ik weg doen. Mijn combinatie is oudroze, paars, zilver en wit mét een hoop glitter. Gewoon, omdat het kan in december.
 • Fantastic Beasts And Where To Find Them kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan en daarom was het tijd voor een bezoekje aan de bioscoop. Wat heb ik genoten! Voor alle Harry Potter fans zeker een aanrader om te gaan kijken.
 • Hoewel ik geen grote fan ben van dit seizoen (en dan vooral de kou die het met zich mee brengt), zorgt dit wel voor hele mooie foto’s. Jammer dat nu alle bladeren verdwijnen en alles maar kaal en grauw word!
 •  Tijd voor thee. Revalideren, véél fysio en rusten. Ik kan gelukkig zeggen dat het langzaam iets beter met me gaat, mits ik heel goed naar mezelf luister. Laten we zeggen dat het een leerzame periode is geweest en het begint voorzichtig zijn vruchten af te werpen.
 • Inkopen en voorbereiden voor Sinterklaas! Aankomend weekend is het al zover. Zin in. ♥

Inmiddels is het december… Jemig, over 30 dagen sluiten we een jaar af! We vieren deze maand nog Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. 2017 komt steeds dichterbij, laten we er iets van gaan maken deze maand. 🙂

Waar kijk jij het meest naar uit deze maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Michelle schreef:

  Wat gaat de tijd toch snel he! Je hebt een mooie kerstboom, leuk zo deze kleurencombinaties! De wachtkamer van onze tandarts ziet er toch minder mooi uit, zo steriel en wit. Dit is een keertje wat anders, mooi! Op naar december, de laatste maand alweer. Ik ben erg benieuwd wat deze maand brengen zal.

 • Els schreef:

  Bij ons staat de kerstboom ook al 🙂 (foto’s voor blog nodig ;-)). Sinterklaas vieren we vanavond :-).

  Fijne decembermaand!

 • Sanne schreef:

  Ai de tandarts, dat vind ik eigenlijk ook niet leuk. Mooie kerstboom heb je gezet. Ik ben blij dat de maand november voor bij is op naar december. 🙂

 • jeapiebel schreef:

  Dat je kerstboom al staat, daar ben ik stiekem jaloers op. 😉 Ik wacht nog braaf totdat Sint voorbij is. Ik mis ook een prachtig blad dat op de boom hangt zo jammer idd.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten