De dagen lijken écht voorbij te vliegen! Zo heb ik moeite om mijn bed te verlaten op maandagochtend en zo blijf ik vrijdagavond tot veel te laat op. De dagen zijn regenachtig, koud, grijs en somber. Winter, dat betekent dat het einde van dit jaar eraan komt! 2016 heeft nog maar een paar weken om te vullen en daar maak ik dan ook goed gebruik van. De afgelopen dagen stonden voor mij in het teken van een begin van een nieuw hoofdstuk. Ik was, na een periode van aanmodderen, weer eens flink productief bezig en hier voelde ik me heel goed bij.

  • Sinterklaas! Een dag dat ik al een paar jaar voor mijn familie organiseer en waar we elke keer met z’n allen naar uit kijken. We kopen allemaal vijf kleine cadeau’s om in te zetten bij het dobbelspel. Gelukkig heb ik inmiddels al mijn items aangeschaft en ingepakt. Mijn taak bestaat nu aan het uitschrijven van de regels (geen strafregels hoor!) en het bedenken van leuke opdrachten om uit te voeren tijdens het spel. Ik ben heel benieuwd wat iedereen dit jaar voor leuks heeft gekocht. Het wordt vast heel gezellig!
  • Ik bezocht na een tijdje weer eens de bioscoop. Ik ging naar de film Fantastic Beasts and Where to Find Them, wat echt een geweldige film was om te zien. Mocht je niet weten waar ik het over heb, dan is deze opsomming van Pathé voor jou!

    “Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.

    Heel fijn dat deze film zo goed was, want er is al heel lang geen film meer geweest die ik zo tof vond. Een dikke aanrader!

  • Ik ging naar de jobcoach om te praten over mijn toekomstplannen. Ik keek er naar uit en ik zag er tegen op. Ik wist niet goed wat me te wachten stond, wilde niet een kant op geduwd worden, maar ik wilde wel verder! Een lastige combinatie. Gelukkig heb ik een heel goed gesprek gehad en kreeg ik veel begrip voor mijn situatie. In een ander artikel zal ik hier wat meer op in gaan, maar deze afspraak bracht me veel rust.

Wat deed jij afgelopen weekend?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

5 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten