Skip to main content

Oktober was voor mij de minst favoriete maand van het jaar 2016. Dat durf ik nu al te zeggen, omdat er heel wat moet gebeuren om de afgelopen maand te overtreffen (maar laten we dat niet doen). Inmiddels zijn we alweer een aantal dagen in de maand november en ben ik in rustiger, maar nog steeds spannend, vaarwater terecht gekomen. Toch blik ik vandaag even terug op (bijna) alles wat er is gebeurd en sta ik vooral ook stil bij de fijne momenten! Eigenlijk zelfs lichtpuntjes, want ik zal niet ontkennen dat ik het moeilijk heb gehad in de maand oktober. Gelukkig leer je daar ook weer van.

  • Het heeft een tijdje geduurd voordat Simba weer helemaal de oude was (dit kun je hier terug lezen), maar ook Luna mocht deze maand naar de dierenarts. Ze had een enorm grote wond in haar hals en bleef de korst er steeds af krabbelen. Hierdoor zat ze vaak onder het bloed en dit was toch telkens schrikken bij zo’n klein beestje! Gelukkig ziet de wond na de behandeling er een stuk rustiger uit. We moeten haar nog 5 dagen behandelen en dan zou het goed met haar moeten gaan. Morgen krijgen de poezels nieuw speelgoed, hopelijk gaat het hierna weer goed met allebei.
  • Er is weer een overvloed aan geurkaarsen met heerlijke, warme geuren. Heerlijk vind ik het! Heel fijn om ‘s avonds met allemaal kaarsjes aan op de bank te ploffen. Hier in huis ruikt het naar versgebakken koekjes, kaneel & vanille. Elke keer wanneer ik binnenkom, geniet ik ervan.
  • Ik ging terug naar mijn (inmiddels oude) school. Voor de zomervakantie was er besproken dat ik hulp kon krijgen bij het zoeken naar een nieuwe opleiding, daarnaast werd me ook verteld dat de coach hulp van mij kon gebruiken. Helaas was dit niet het geval en hoewel ik dit kon verwachten, was het toch een hele teleurstelling. Over een maand teken ik opnieuw voor mijn diploma, waarom? Omdat mijn naam er verkeerd op staat.
  • Ik heb weer een paar nieuwe recepten geprobeerd en een aantal keer lekker geluncht. Misschien heel simpel, maar ik kan ervan genieten. Even je gedachten op stil zetten en je storten op het koken.
  • Met mij ging het niet heel goed. Ik ben heel lang ziek geweest en ik ben enorm vaak te vinden geweest bij de fysiotherapie. De blessures die ik heb leken weg te gaan, maar kwamen in alle hevigheid terug. Door alle pijn kamp ik met een flinke vermoeidheid. Frustrerend, aangezien ik zoveel wil doen, maar ook een waarschuwing van mijn lichaam.
  • Ik begon met de voorbereidingen voor Sinterklaas! Wij spelen het dobbelspel met een hele groep en dit organiseer ik inmiddels voor de derde keer. Heel leuk om te doen, ik kijk er erg naar uit! Zelf moet ik nog twee cadeau’s kopen.
  • Er werd Halloween gevierd en dat is altijd een hele gebeurtenis in deze buurt. Gaaf vind ik het om iedereen zo verkleed over straat te zien lopen.

Waar kijk jij het meest naar uit de komende maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten