Skip to main content

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit jaar meer van de series ben dan van de films. Ik heb een vast lijstje aan series die ik kijk en ik wéét dat dit niet tegen zal gaan vallen, met films heb ik deze garantie natuurlijk niet. Helaas hebben series zoiets als een zomerstop, beter bekend als de veel-te-lange pauze (I know right, het zou niet mogen). Het was inmiddels dus tijd om wat films een kans te gaan geven. Als ik mijn omgeving mag geloven waren er een paar hele goede films in de bioscopen te vinden. Waren deze ook echt het kijken waard?

ME BEFORE YOU


Duur: 106 minuten – Genre: Drama/Romantiek

Synopsis

De vrolijke Louisa heeft geen duidelijke richting in haar leven en hopt van baan naar baan. Ze wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen van Will, een welgestelde bankier, die door een ongeluk verlamd is geworden. Louisa is vastberaden om de cynische Will te overtuigen dat het leven wel nog zin heeft.

Mening

Ik had wel wat meer verdieping in de gevoelens van Will willen (grappig..) zien. Dit had het een stuk interessanter gemaakt én kun je beter begrijpen waarom hij zo cynisch is. Het is een leuke film, ik heb er met plezier naar kunnen kijken.

The Purge: ELECTION YEAR


Duur: 109 minuten – Genre: Thriller/Horror

Synopsis

Twaalf uur lang zijn opnieuw (dit is het derde deel uit deze reeks) alle misdaden in de Verenigde Staten toegestaan. Er wordt gestreden tegen deze wet en dit brengt een hoop ellende met zich mee. Wie zal deze purge overleven?

Mening

Ik ben fan van deze filmreeks. Het heeft de juiste dosis aan spanning en actie, je weet simpelweg niet wat er gaat gebeuren. Dit is wel echt horror als je niet van thrillers houdt. Mocht je snel schrikken, dan zal ik deze film zeker niet met een glas wijn in je hand gaan kijken.

THE LEGEND OF TARZAN


Duur: 110 minuten – Genre: Actie/Avontuur

Synopsis

Tarzan is uitgenodigd om terug te komen naar de Congo als een handelsafgezant van het parlement. Hij is zich er echter niet van bewust dat hij als pion fungeert binnen een gevaarlijk spel vol hebzucht en wraak onder leiding van de Belgische kapitein Leon Rom. Maar degene achter de moorddadige plot hebben geen idee wat ze ontketenen.

Mening

Tja, wat kan ik zeggen? Disney kan bij mij echt weinig fout doen, deze film is super mooi gemaakt. Heel erg goed geacteerd en zeker een aanrader om eens te kijken. Het is geen kopie van de ‘orginele’ Tarzan overigens.

The Shallows


Duur: 86 minuten – Genre: Drama/Thriller

Synopsis

In de zenuwslopende thriller The Shallows wordt Nancy aangevallen door een witte haai wanneer ze in haar eentje aan het surfen is in een verlaten baai. Ze komt vast te zitten op een kleine rots, minder dan 200 meter verwijderd van het strand. Zal ze de oversteek wagen?

Mening

Willen je vrienden graag naar een thriller, maar ben jij er niet echt fan van? Dan is deze film prima. Zenuwslopend is hij niet, maar er komt wel wat in voor. Ben je net zoals ik bang dat je er niet meer van kan slapen? No worries.

Welke film heb jij voor het laatst gezien? Aanrader?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

 • Els schreef:

  Wat heb je heerlijk veel film gekeken. Ik vind een leuke film kiezen vaak best lastig. De laatste tijd kijk ik veel documentaires. .

 • jeapiebel schreef:

  Ik ben dol op films kijken. Me before you heb ik net gezien voor de vakantie. Balen van het eind, maar begrijpelijk. Ik heb laatst Bridget Jones Baby en Peter en de draak gekeken.

 • Morgaine schreef:

  Non Stop op tv van de week, aanrader en daarna kwam de film U.S. Marshals, ook een fijne film, beiden meer actie, was op Veronica 😉

  X

 • Kelly schreef:

  Ik had ook graag wat meer diepgang in Me before You gezien. De andere films heb ik nog niet gekeken! 🙂

 • Michelle schreef:

  Een leuke film bedenken voor een avondje film kijken vind ik erg moeilijk tegenwoordig. Ook ik ben heel blij dat de series weer van start gaan! The legend of Tarzan heb ik ook gezien, een mooie film maar ik had eigenlijk het orginele verhaal er wat meer in verwacht. Desondanks was het een fijne film om te zien.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten