Ik heb het echt onderschat: het is heel erg wennen om afgestudeerd te zijn en daardoor in een totaal ander ritme te zitten. De uren die ik wekelijks in mijn studie stopte waren ineens uren die ik over had en zelf kon gaan invullen. En ja, dit was in de zomer heel erg fijn! Ik kon heel de dag in het zonnetje gaan zitten of uren op stap met mijn vriendinnen. En toch kwam daar september, de maand waarin ik alle voorgaande jaren weer met een schone lei op school begon. Keihard werken voor een doel of een bepaald ritme dat je moet hebben om het drukke leven vol te kunnen houden. Ik had het er wel even (lees: een behoorlijke tijd) moeilijk mee.

naamloos-1

Het voelde namelijk niet alsof ik iets had afgesloten. Aangezien ik nog door zou willen studeren hoefde dit ook niet helemaal, maar ik zat zo vast dat het bijna leek alsof ik weer terug ging naar mijn eigen school. Dit is natuurlijk niet het geval en daarom besloot ik gezellig met vrienden en familie uit eten te gaan. Twee en half uur gezelligheid, lekker eten en drankjes. Voor mezelf een hele realisatie dat dit echt was. Ik heb een diploma en mijn nieuwe hoofdstuk is begonnen!

dsc_0355

Mijn nieuwe hoofdstuk begint met een gedeelte die ik liever over wil slaan: mijn gezondheid. Lichamelijk ben ik heel ver doorgegaan om mijn doel te kunnen behalen en hiervoor betaal ik nu de prijs. Hoewel het een groot gedeelte van mijn leven is, schrijf ik er niet veel en/of vaak over. Hier en daar laat ik weten dat ik een blessure heb of dat ik heel moe ben, maar het verhaal zit helaas niet zo simpel in elkaar. Momenteel ben ik er wekelijks wat uur aan kwijt om fysiek wat sterker te worden. Toch ben ik blij dat dit nu eindelijk zover is en dat ik niet meer klachten ontwikkel: er wordt nu hard aan gewerkt.

dsc_0426

Een nieuwe laptop stond al een hele lange tijd op mijn wensenlijstje. Mijn oude laptop heb ik in 2011/2012 aangeschaft voor mijn studie en deze was hier helemaal voor ingesteld. Hij begon op te raken, ik kon er de laatste weken heel weinig mee. Zelfs niet bloggen! Daarnaast was ik er klaar mee om telkens geconfronteerd te worden met mijn opleiding (speciale instellingen voor webdesign). Afgelopen week kwam deze beauty (nu moet ik eerlijk bekennen dat ik totaal geen verstand heb van laptops, maar het ziet eruit als een beauty) binnen, een stuk groter dan mijn vorige. Ik hoop dat ik er veel plezier aan ga hebben!

Met de tijd komt alles weer een beetje op zijn pootjes terecht, in de zomer heb ik mezelf teveel gedwongen om ‘meteen’ een invulling te hebben voor mijn nieuwe hoofdstuk. Het is oké om niet overal gelijk een antwoord op te hebben. De antwoorden komen nog wel. Eerst even bijkomen. ♡