Skip to main content

♥  Zomerse dagen in de maand september gehad  ♥  Nieuwe spullen  ♥  Lekker creatief bezig zijn  ♥  Suits  ♥  Buiten je comfort zone stappen  ♥  Verhalen delen  ♥  Schrijven  ♥  Een kleurtje op de nagels  ♥   Een zelfgemaakte lunch  ♥  Bloemen  ♥  Boeken lezen  ♥  Series die weer bijna gaan beginnen  ♥  Onder een dekentje kruipen samen met Luna  ♥  Een ritme hebben  ♥  Wanneer het ’s nachts regent  ♥  Smoothies  ♥  Fotografie  ♥

♥  Nieuwe bedeltjes voor m’n armband

Ik heb al jaren een bedelarmband en sinds een aantal maanden draag ik deze weer wat vaker. Sommige bedeltjes waren niet zo mooi meer en ik was er na al die tijd op uitgekeken. Ik heb nu vooral munten met mooie teksten als ‘believe in yourself’ erop, maar ook een hoefijzer en vlindertje.

♥  Pannenkoeken & Poffertjes

Dit eet ik echt zó weinig, misschien twee of drie keer per jaar? Maar ik kan er elke keer erg van genieten. Na die ene keer heb ik het overigens wel even gezien hoor, al dat zoete gedoe. 😉

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Florentine schreef:

  Wat een fijn lijstje! Wat een onwijs mooie bedelarmband trouwens, super leuk:-)
  Liefs, Florentine

 • Michelle schreef:

  Wat een fijne lijst! Poffertjes en pannenkoeken horen er af en toe gewoon bij! Over deegwaren gesproken,nog even en de oliebollen zijn weer verkrijgbaar, hmm kan er nu al naar uitkijken. Mijn happy moments waren: lekker handwerken, het fijne zonnetje,verkleurende blaadjes, gezellige lunches, de schopjes van de kleine,nieuwe kleding hebben gekocht, lekker bloggen en een warme douche..

 • Sanne schreef:

  De pannenkoeken/ poffertjes zien er super lekker uit. Oh die armband vind ik prachtig. Heb je deze zelfgemaakt? Mijn happylist is mijn hondje, natuur fotografie en ontspannen. 🙂

 • Morgaine schreef:

  Wat giga leuk dat klavertje vier! Ennuh die poffertjes, hahahaha ja, en dan haal ik ook nog eens zak uit de supermarkt vaak, zo fout, maar wat je zegt, paar keer per jaar, hier staan ze volop in de stad trouwens, bij ons in Almere dus nul….

  Zo zonde, maar goed, happy, dat ik in Amersfoort zit nu, Het weer, zelfs de regen, de zon schijnt alweer, fietsen, wandelen, de stad, alles nu, het huis waar ik vertoef, zo luxe 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten