♥  Zomerse dagen in de maand september gehad  ♥  Nieuwe spullen  ♥  Lekker creatief bezig zijn  ♥  Suits  ♥  Buiten je comfort zone stappen  ♥  Verhalen delen  ♥  Schrijven  ♥  Een kleurtje op de nagels  ♥   Een zelfgemaakte lunch  ♥  Bloemen  ♥  Boeken lezen  ♥  Series die weer bijna gaan beginnen  ♥  Onder een dekentje kruipen samen met Luna  ♥  Een ritme hebben  ♥  Wanneer het ‘s nachts regent  ♥  Smoothies  ♥  Fotografie  ♥

♥  Nieuwe bedeltjes voor m’n armband

dsc_0338

Ik heb al jaren een bedelarmband en sinds een aantal maanden draag ik deze weer wat vaker. Sommige bedeltjes waren niet zo mooi meer en ik was er na al die tijd op uitgekeken. Ik heb nu vooral munten met mooie teksten als ‘believe in yourself’ erop, maar ook een hoefijzer en vlindertje.

♥  Een nieuwe favoriet

dsc_0396

Dit is een gedroogd klavertje vier dat tussen dik glas is geplaatst. Dit soort symbolen vind ik erg mooi, dus ik ben blij dat ik dit gevonden heb! Ik draag hem graag.

♥  Pannenkoeken & Poffertjes

dsc_0399

Dit eet ik echt zó weinig, misschien twee of drie keer per jaar? Maar ik kan er elke keer erg van genieten. Na die ene keer heb ik het overigens wel even gezien hoor, al dat zoete gedoe. 😉

Wat staat er momenteel op jouw happy list?