Skip to main content

Ik wilde een andere blogpost inplannen en toen zag ik het ineens: wát? Het is nu al eind september? Hoe dan? Goed, het is dus echt tijd voor een nieuwe iMonth, maar voor mijn gevoel ben ik ergens blijven steken. Ergens waar het 26 graden was en ik met een ijskoud drankje zit. Helaas was het gisteren echt herfstweer en werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Oktober staat voor de deur en we zeggen gedag tegen deze negende maand van het jaar 2016. En dit is wat ik deed.

 • Ik genoot van het heerlijke weer dat we nog hadden! Dit kon ik nog wel even gebruiken voordat we de wintermaanden induiken. Brr, ik krijg het er nu al koud van! Meerdere malen per week maak ik een wandeling en zie ik de natuur veranderen. Al vind ik het zonder regen ook dikke prima, hoor.
 • Hallo herfst, ik schreef een stukje over je.
 • Zo ben ik met Simba in de tuin aan het spelen en zo zit ik twee keer bij de dierenarts. Het ging echt slecht met mijn lieve kater en hier schrok ik enorm van, Na wat behandelingen en medicijnen ging het gelukkig weer beter en vangt hij weer de ene muis na de andere. Daar zijn we overigens niet heel blij mee!
 • Eindelijk ging ik gezellig uit eten voor het behalen van mijn diploma! Dit maakte het voor mij wel definitief. Ik heb ervan genoten! Ik probeerde voor het eerst sushi en ik had echt een heerlijk toetje.
 • Ik ben heel wat uur creatief bezig geweest en wissel nog steeds erg tussen kunst (een creatief vak) en hulpverlening. Inmiddels heb ik me hierbij neergelegd, het is niet erg om niet te weten wat je moet kezen. Ik heb 7 maanden non-stop aan mijn studie gezeten, ik kan ook niet van mezelf vragen om gelijk te kiezen. Ik ben mu met twee richtingen bezig en de tijd zal het leren.
 • Eigenlijk sinds ik studeer heb ik ‘s avonds niet meer de energie om een hoofdstuk te lezen voor het slapen. Nu ik ben afgestudeerd ben ik hier weer mee begonnen en het is echt heel fijn om even in een ander verhaal te zitten.

Had je een fijne maand? Wat deed je het liefst?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

 • jeapiebel schreef:

  Er zitten leuke dingen te wachten voor de herfst. Ik ben zelf meer een zomer mens, maar ik vind de herfst ook een heel charmante periode. Zo te zien ben je goed bezig.

 • Michelle schreef:

  Voor mijn gevoel is september ook heel snel gegaan! Zo snel dat ik echt opkeek dat het morgen alweer oktober is. Ik heb dus ook maar snel mijn overzichtje gemaakt, want ondanks de warmte en de ongemakken heb ik nog best wat gedaan deze maand. O.a de bezoekjes aan de verloskundige, de eerste baby wasjes, sowieso heb ik meer staan schoonmaken en opruimen als anders, ik borduurde en haakte wat meer, ik knutselde een nieuwe layout, knuffelde met mijn kleine vriendje en ontving gezellig bezoek. Oh en een paar gezellige terras afspraken met manlief. Heerlijk nog eventjes in het zonnetje gezeten en genoten van een koud drankje… Op naar oktober!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten