Skip to main content

Ik ga op dit moment door een moeilijke periode heen. Dit hebben we helaas allemaal wel eens: er gebeuren bepaalde dingen, er worden dingen gezegd of je zit niet lekker in je vel. Hoe dan ook, het is balen! Echter probeer ik anderen (en mezelf) altijd lichtpuntjes te laten zien. Kleine dingen die we soms vergeten te waarderen of juist de grote dingen die we bereikt hebben, maar waar we niet meer stil bij staan. In elk moment zit er wel iets moois of goeds, het is soms alleen wat moeilijker om het te zien. Eerder deelde ik mijn favoriete gevoelens, dit keer deel ik het beste van dit moment. Gewoon omdat het fijn is om er bij stil te staan.

 • Ik heb mijn diploma behaald. Mijn grootste doel van dit jaar heb ik in de zevende maand weten te voltooien. Dat was een lang proces waar ik mezelf meer credit zou mogen geven.
 • Het is heerlijk mooi weer op het moment van schijven. Wie had dat gedacht, zulk zomers weer in september? Heer-lijk.
 • Vrije tijd. Ik ben maanden lang aan een stuk door gegaan om te studeren, problemen op te lossen en te stressen. Hoewel ik er heel erg tegenop zag, heb ik het gewoon nodig: even niks moeten. Alles laten bezinken en weer op een rijtje krijgen. En al die leuke dingen die ik afgelopen zomer gedaan heb niet te vergeten!
 • Een blanco pagina kunnen vullen. Een nieuw begin is altijd een beetje spannend, maar toch heeft het ook wel weer iets.
 • Aan het begin van het jaar, toen ik vaarwel aan het zeggen was tegen 2015 en 2016 verwelkomde had ik nooit verwacht dat ik zóvaak uit mijn comfort-zone zou gaan stappen. Als ik hieraan terug denk, wauw, zoveel buikpijn, zoveel maaltijden overgeslagen. Het is allemaal goed gekomen.
 • En het beste moment is ook dit moment. Dat ik dit aan het typen ben, met de poezels bij me, met een glas koud drinken naast me, lekker in mijn chill kleding. Soms krijg ik op dit soort momenten een heel klein beetje het vertrouwen terug dat alles wel op zijn pootjes terecht komt. Heel fijn. ♥

Wat is het beste aan jouw leven op dit moment?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

 • Michelle schreef:

  Mooi dat je ondanks alles toch overal een lichtpuntje in kunt zien. Heb ik altijd wel bewondering voor als mensen dit kunnen. Steeds vaker probeer ik ook zo tegen dingen aan te kijken. Moe, misselijk, hoofdpijn, bekkenpijn? Vervelend maar ik mag wel ons kindje dragen en alles gaat goed. Op dat soort momenten is het fijn om deze lichtpuntjes te mogen en te kunnen beseffen.

 • Elaintje schreef:

  Balen dat je het zo moeilijk hebt. Gelukkig kun je ook de mooie dingen waarderen.

 • Els schreef:

  Mooie momenten hoor! Ik kan ook zo genieten van het mooie weer! Hopelijk blijft het nog een tijdje zo zonnig :-).

 • Kim schreef:

  Wat mooi. Het feit dat alles je een beetje vertrouwen krijgt dat alles wel op z’n pootjes terecht komt.. <3
  Voor mij is het mooiste op dit moment dat het nieuwe tv seizoen weer is begonnen. Lekker suf hè? Jep. Ik verveel me 's avonds heel erg vaak, maar heb ook niet echt energie om iets te gaan doen. Als er dan iets leuks op tv is scheelt dat wel een hoop. 🙂

 • Sanne schreef:

  Mooie momenten en goed om even bij stil te staan. Wat goed dat je een blanco pagina hebt kunnen invullen. Ondanks alles geniet je toch van het leven.
  Mijn momenten als ik in de avond in de zetel zit met Diezel en vriendje lief; ja daar kan ik van genieten. 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten