Skip to main content

Het voelt he-le-maal niet alsof het al tijd is voor een nieuwe iMonth! Maar dit is toch echt de laatste dag van de maand augustus. September staat ons al op te wachten, toch blik ik eerst terug op de afgelopen maand. Augustus was toch wel een beetje bijzonder voor me: de eerste maand van het jaar 2016 waar ik wat rust kon vinden. Dit was wel een dagelijkse strijd overigens, dit kwam niet zomaar aanwaaien. Dit was mijn vakantie-maand.

 • Bovenaan dit lijstje mag toch wel het trainen en oefenen staan. Ik denk dat ik nog nooit zoveel op eigen kracht aan oefeningen (bijvoorbeeld yoga) heb gedaan. Als je mijn afstudeer updates hebt gelezen, dan weet je dat het steeds slechter ging met mijn gezondheid. Een blessure en een pijnlijke rug waren 24/7 aanwezig en het enige wat de fysiotherapeut kon doen was advies geven. Afstuderen en de stress loslaten. Inmiddels ben ik een hoop pijnlijke behandelingen verder en oefen ik zelf stug door. Helaas heb ik nog steeds een blessure, maar gaat het een stukje beter. Genoeg werk nog aan de winkel!
 • Ik heb veel tijd buiten doorgebracht en dat deed me goed. Ik kon eerst moeilijk de rust vinden, tijdens het wandelen spookte er van alles door mijn hoofd. Na een paar goede gesprekken heerlijk buiten op een terras kon ik steeds meer gaan genieten. Wat hebben we mooie, zonnige en warme dagen gehad! Heel fijn.
 • Stiekem ben ik ook hard bezig met ‘de toekomst’. Ik kan het niet helpen, ik ben gewoon niet zo’n stil-zitter. Er zijn wat dingen in gang gezet en ik hoop dat ik binnenkort wat meer opvulling aan mijn dagen kan geven.
 • Mijn blogritme heb ik weer een beetje hervonden. Ik voelde me even een standaard WordPress begin post. ‘Hallo wereld!’ Al was ik gelukkig niet helemaal uit blogland verdwenen.

Zoals je kunt lezen ben ik nog een beetje zoekende, maar dat vind ik prima. Sommige dingen hebben gewoon tijd nodig.

Van welke dag heb jij het meest genoten deze maand? Wat deed je die dag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

 • Michelle schreef:

  Hopelijk heeft het mooie weer je goed gedaan. Heel vervelend als je lichaam het zo laat afweten. Weet je inmiddels al een beetje welke studierichting je op wilt gaan?

 • sammie schreef:

  Buiten zijn is inderdaad heerlijk, helemaal nu de zomer toch eindelijk gekomen is. Deze week word het ook nog heerlijk!

 • Saskia schreef:

  Heerlijk he, zoveel buiten zijn<3

 • Elaintje schreef:

  Goed dat je zo aan het trainen bent! En klinkt toch wel als een goede maand. Mooiste dag vind ik heel lastig. Ik heb wel veel mooie momenten gehad, zoals bij naailes, tennisles en een uitje maken.

 • Els schreef:

  Fijn om te lezen dat je toch wat rust hebt kunnen vinden! Ik vond augustus erg fijn. Ik had vakantie en we zijn naar Noorwegen geweest!

 • Sanne schreef:

  Ik ben net zoals jij ook een beetje bezig met de toekomst. Mooi dat je aan je eigen gewerkt hebt want dat is wel belangrijk hoor. Van vrijdag de 19e augustus, toen was het vriendje jarig en gingen we naar de zee.

 • Morgaine schreef:

  Mooi zo, ja de tijd vliegt, vooral als we dan op de valreep toch nog zomer krijgen waardoor je denkt, he he, eindelijk zomer en jezelf ergens in juni of juli misschien nog waant, hahahaha

  Mijn mooiste dag, oef, ik denk dat dit er meerderen zijn, alle dagen dat mijn beste vriend bij mij was, hij blijft een toppertje, en vorige week dinsdag, de onverwachte boottocht natuurlijk door de grachten van Amsterdam met die eerste warme zomerse hittegolf dag, dat zijn de dagen die voor mij eruit springen 😀

  X

 • Kirsty schreef:

  Zo te lezen heb je een goede maand gehad. Goed dat je zo bezig bent geweest voor jezelf en je gezondheid. Herkenbaar trouwens dat je moeite hebt met stil zitten, dat vind ik ook wel heel moeilijk.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten