Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Wanneer je een film met mij kijkt..

Ik ben een groot film- en serieliefhebber, daarvan zijn de meeste mensen nu wel op de hoogte. Ik zou het geen straf vinden om wekelijks in de bioscoop te zijn. Okay, behalve dan als het super druk is en ik alleen maar afgeleid wordt van het stelletje schuin achter me die baby’s proberen te maken (story time: dat is geen grapje. Maar story time posts zijn hip en ik doe niet mee aan hypes). Maar gezellig samen een serie kijken vind ik ook heel leuk om te doen. En dit gaat vaak op de volgende manier..

 • Ik geef graag commentaar op datgene wat zich afspeelt. Nee, dit is geen ‘wat heeft zij nou aan’ of ander stom geneuzel. Maar wel een vaak voorkomende ‘WAAROM DOE JE DAT NOU? DAT IS ECHT HET STOMSTE OM TE DOEN!’ tijdens een thriller.
 • Ik doe mee met gesprekken tussen acteurs. Ik kan het niet helpen, ik heb gewoon veel fantasie. Daarnaast hou ik gewoon van een goed gesprek. Niet dat ik ooit een antwoord heb gehad, maar hey, wat niet is…
 • Wanneer ik een film al gezien heb en ik ga hem voor de tweede keer met iemand anders kijken, dan is er geen ruimte voor spoilers. Maar het zinnetje ‘oh nu moet je opletten’ komt aardig vaak voor. Just saying.
 • Ik verzin hardop wat er kan gaan gebeuren. Gaat ze vreemd? Heeft hij een ander? 100 procent zeker dat hij het gedaan heeft! Of nee grapje het was natuurlijk de vader.
 • Wacht wat gebeurde er nou? Kreeg jij het mee wat ze zei? Ik was eh, afgeleid door die veel de knappe man in de scene.
 • Of ik zit gewoon zo in de film dat er geen gesprek mogelijk is. In slaap vallen is niet mijn stijl, dus als het ineens stil is hoef je daar niet bang voor te zijn.

Welke serie kijk jij graag?

Follow
11 Responses
 • Sarah
  augustus 29, 2016

  Haha, sommige dingen zijn best herkenbaar. Ik ben momenteel Gilmore Girls aan het herbekijken en dan zing ik altijd luidkeels mee met de intro. Afgeleid worden door de knappe mannen komt ook al wel eens voor 😉
  Sarah onlangs geplaatst…Day Zero Project – Koop een ‘Q & A a day’ boekjeMy Profile

 • Sofie Katelijne
  augustus 29, 2016

  haha wat leuk, ook wel heel herkenbaar! Ik kijk momenteel naar een Vlaamse serie die je waarschijnlijk niet zal kennen 🙂
  Sofie Katelijne onlangs geplaatst…New at the Drugstore!My Profile

 • Els
  augustus 28, 2016

  Haha, wat leuk geschreven. In de bios praat ik niet zoveel, maar bij series op TV kan ik ook echt commentaar geven ;-).
  Els onlangs geplaatst…Mijn top 10 foto’s van Instagram #6My Profile

 • Sanne
  augustus 28, 2016

  Haha zo herkenbaar. Ik geef ook graag commentaar. Bij thrillers of politie series raad ik altijd de dader. En ja ik heb altijd gelijk. Erg hé? 🙂

 • Kimberly
  augustus 28, 2016

  Hahaha dat klinkt als een heel avontuur

 • Michelle
  augustus 28, 2016

  Hihi heel herkenbaar! Zelf kijk ik altijd het liefste films met mensen die rustig zijn tijdens een film. Anders raak ik teveel afgeleid. Over afleiding gesproken, ken je het gevoel dat je een acteur of actrice ergens van kent, maar niet op de naam van de film of serie komt. Zo irritant! Het liefste zoek ik dit dan gelijk op, anders blijft het mij bezig houden 😛
  Michelle onlangs geplaatst…Vakantie LauwersoogMy Profile

  • Angelique
   augustus 28, 2016

   Ah ja, dat herken ik! Zo irritant! En ik ben al niet goed met namen, dus het duurt wel een tijdje voordat ik het heb uitgezocht haha. Maar ik kan inderdaad ook niet rustig kijken voordat ik het weet!

 • Saskia
  augustus 27, 2016

  Haha sommige dingen zijn zeker wel herkenbaar… Er kraakt daar wat. Persoon loopt erheen. NIET ERHEEN LOPEN… ;’) haha
  Saskia onlangs geplaatst…Dreamjob #13: Noelle over projectmanager zijn van mystery shoppersMy Profile

 • Elaintje
  augustus 27, 2016

  Haha ik ga soms ook in gesprek met de mensen op tv. En in slaap vallen is juist wel iets wat mij regelmatig is gebeurd. Ik heb het inmiddels gelukkig ook weer redelijk afgeleerd.
  Elaintje onlangs geplaatst…Theegeleut#3My Profile

 • Rachel Kromdijk
  augustus 27, 2016

  ik val nooit in slaap bij een film behalve als ik een hele week hard heb gewerkt, ik heerlijk op de borst ligt van mijn vriend en ik alleen nog maar zijn hart hoor kloppen!
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…VLOGGEN | Lekkerste choco zakje ever! Kletsen!My Profile

 • Morgaine
  augustus 27, 2016

  hahahaha ja ik kan dat geloof ik ook doen, niet alles, maar wel van dat let op! als ik een film al gezien heb, maar meestal wel als de ander even niet kijkt maar naar een telefoon zit te starten of zo, iets wat ik dan niet begrijp. Maar oké.

  De serie North & South herkijk ik weer, zo prachtig mooi, nu voor de 4de x? Geen idee, maar op die serie werd ik verliefd in mijn tienertijd, ooit had ik hem op dvd, maar uitgeleend en ja… 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Nagenieten: AmsterdamMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge