Skip to main content

Ik ben een groot film- en serieliefhebber, daarvan zijn de meeste mensen nu wel op de hoogte. Ik zou het geen straf vinden om wekelijks in de bioscoop te zijn. Okay, behalve dan als het super druk is en ik alleen maar afgeleid wordt van het stelletje schuin achter me die baby’s proberen te maken (story time: dat is geen grapje. Maar story time posts zijn hip en ik doe niet mee aan hypes). Maar gezellig samen een serie kijken vind ik ook heel leuk om te doen. En dit gaat vaak op de volgende manier..

 • Ik geef graag commentaar op datgene wat zich afspeelt. Nee, dit is geen ‘wat heeft zij nou aan’ of ander stom geneuzel. Maar wel een vaak voorkomende ‘WAAROM DOE JE DAT NOU? DAT IS ECHT HET STOMSTE OM TE DOEN!’ tijdens een thriller.
 • Ik doe mee met gesprekken tussen acteurs. Ik kan het niet helpen, ik heb gewoon veel fantasie. Daarnaast hou ik gewoon van een goed gesprek. Niet dat ik ooit een antwoord heb gehad, maar hey, wat niet is…
 • Wanneer ik een film al gezien heb en ik ga hem voor de tweede keer met iemand anders kijken, dan is er geen ruimte voor spoilers. Maar het zinnetje ‘oh nu moet je opletten’ komt aardig vaak voor. Just saying.
 • Ik verzin hardop wat er kan gaan gebeuren. Gaat ze vreemd? Heeft hij een ander? 100 procent zeker dat hij het gedaan heeft! Of nee grapje het was natuurlijk de vader.
 • Wacht wat gebeurde er nou? Kreeg jij het mee wat ze zei? Ik was eh, afgeleid door die veel de knappe man in de scene.
 • Of ik zit gewoon zo in de film dat er geen gesprek mogelijk is. In slaap vallen is niet mijn stijl, dus als het ineens stil is hoef je daar niet bang voor te zijn.

Welke serie kijk jij graag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

 • Sarah schreef:

  Haha, sommige dingen zijn best herkenbaar. Ik ben momenteel Gilmore Girls aan het herbekijken en dan zing ik altijd luidkeels mee met de intro. Afgeleid worden door de knappe mannen komt ook al wel eens voor 😉

 • Sofie Katelijne schreef:

  haha wat leuk, ook wel heel herkenbaar! Ik kijk momenteel naar een Vlaamse serie die je waarschijnlijk niet zal kennen 🙂

 • Els schreef:

  Haha, wat leuk geschreven. In de bios praat ik niet zoveel, maar bij series op TV kan ik ook echt commentaar geven ;-).

 • Sanne schreef:

  Haha zo herkenbaar. Ik geef ook graag commentaar. Bij thrillers of politie series raad ik altijd de dader. En ja ik heb altijd gelijk. Erg hé? 🙂

 • Kimberly schreef:

  Hahaha dat klinkt als een heel avontuur

 • Michelle schreef:

  Hihi heel herkenbaar! Zelf kijk ik altijd het liefste films met mensen die rustig zijn tijdens een film. Anders raak ik teveel afgeleid. Over afleiding gesproken, ken je het gevoel dat je een acteur of actrice ergens van kent, maar niet op de naam van de film of serie komt. Zo irritant! Het liefste zoek ik dit dan gelijk op, anders blijft het mij bezig houden 😛

  • Angelique schreef:

   Ah ja, dat herken ik! Zo irritant! En ik ben al niet goed met namen, dus het duurt wel een tijdje voordat ik het heb uitgezocht haha. Maar ik kan inderdaad ook niet rustig kijken voordat ik het weet!

 • Saskia schreef:

  Haha sommige dingen zijn zeker wel herkenbaar… Er kraakt daar wat. Persoon loopt erheen. NIET ERHEEN LOPEN… ;’) haha

 • Elaintje schreef:

  Haha ik ga soms ook in gesprek met de mensen op tv. En in slaap vallen is juist wel iets wat mij regelmatig is gebeurd. Ik heb het inmiddels gelukkig ook weer redelijk afgeleerd.

 • Rachel Kromdijk schreef:

  ik val nooit in slaap bij een film behalve als ik een hele week hard heb gewerkt, ik heerlijk op de borst ligt van mijn vriend en ik alleen nog maar zijn hart hoor kloppen!

 • Morgaine schreef:

  hahahaha ja ik kan dat geloof ik ook doen, niet alles, maar wel van dat let op! als ik een film al gezien heb, maar meestal wel als de ander even niet kijkt maar naar een telefoon zit te starten of zo, iets wat ik dan niet begrijp. Maar oké.

  De serie North & South herkijk ik weer, zo prachtig mooi, nu voor de 4de x? Geen idee, maar op die serie werd ik verliefd in mijn tienertijd, ooit had ik hem op dvd, maar uitgeleend en ja… 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten