Ik ben een groot film- en serieliefhebber, daarvan zijn de meeste mensen nu wel op de hoogte. Ik zou het geen straf vinden om wekelijks in de bioscoop te zijn. Okay, behalve dan als het super druk is en ik alleen maar afgeleid wordt van het stelletje schuin achter me die baby’s proberen te maken (story time: dat is geen grapje. Maar story time posts zijn hip en ik doe niet mee aan hypes). Maar gezellig samen een serie kijken vind ik ook heel leuk om te doen. En dit gaat vaak op de volgende manier..

  • Ik geef graag commentaar op datgene wat zich afspeelt. Nee, dit is geen ‘wat heeft zij nou aan’ of ander stom geneuzel. Maar wel een vaak voorkomende ‘WAAROM DOE JE DAT NOU? DAT IS ECHT HET STOMSTE OM TE DOEN!’ tijdens een thriller.
  • Ik doe mee met gesprekken tussen acteurs. Ik kan het niet helpen, ik heb gewoon veel fantasie. Daarnaast hou ik gewoon van een goed gesprek. Niet dat ik ooit een antwoord heb gehad, maar hey, wat niet is…
  • Wanneer ik een film al gezien heb en ik ga hem voor de tweede keer met iemand anders kijken, dan is er geen ruimte voor spoilers. Maar het zinnetje ‘oh nu moet je opletten’ komt aardig vaak voor. Just saying.
  • Ik verzin hardop wat er kan gaan gebeuren. Gaat ze vreemd? Heeft hij een ander? 100 procent zeker dat hij het gedaan heeft! Of nee grapje het was natuurlijk de vader.
  • Wacht wat gebeurde er nou? Kreeg jij het mee wat ze zei? Ik was eh, afgeleid door die veel de knappe man in de scene.
  • Of ik zit gewoon zo in de film dat er geen gesprek mogelijk is. In slaap vallen is niet mijn stijl, dus als het ineens stil is hoef je daar niet bang voor te zijn.

Welke serie kijk jij graag?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten