Skip to main content

Wat ben ik toch blij dat we weer zonovergoten dagen hebben! Lekker zonder jas naar buiten kunnen gaan en dat het bijna jammer is dat het weer tijd is om naar binnen te gaan. Zulk weer dus, ik hoop dat je er nu een beeld bij hebt. Nog maar even en dan gaan de scholen weer langzaam beginnen: het ritme gaat weer veranderen en er kan niet eindeloos meer Pokémon Go gespeeld worden. Okay, laten we eerlijk zijn, dat laatste zal vast bij de meesten wel gebeuren. Voor mijn gevoel is deze zomerperiode echt voorbij gevlogen, iets wat ik echt niet had verwacht. Nu zit ik hier toch weer zes weken later!

Eating & Drinking 

Deze zomer heb ik vaak buiten de deur geluncht en dit vond ik zo gezellig! Mijn favoriet is een broodje met gerookte zalm of een broodje gezond. Naast thee heb ik momenteel ook een ander drankje wat ik nu veel drink: vitamin water. Heerlijk!

DSC_0269

Reading & Listening

Ik ben me aan het verdiepen in boeken die ik aan wil schaffen. Momenteel lees ik lekker een tijdschrift en ook heel wat nieuwe blogs. Daarnaast heb ik iets nieuws ontdekt: audioboeken. Ik ben bezig met het boek van James Dashner.

DSC_0268

Watching

Qua series staat Suits deze zomer bovenaan. Ik heb het al meerdere malen laten weten: I love, love, love Suits! Vandaag kan ik een nieuwe episode bekijken en dan is het weer een week in spanning afwachten. Ik heb meerdere films gezien deze zomer, mijn favoriet is denk ik wel The Legend of Tarzan.

suits1

Wearing

Laten we het even hebben over het feit dat fashion een onderwerp is waar ik niet vaak over schrijf. Simpele outfits maak ik graag af met een leuk vest of accessoires. Mijn favoriet deze zomer is natuurlijk de zonnebril.

DSC_0276

En dan nog iets anders wat ik graag gebruik deze zomer, dit luchtje van Ariana Grande. Nou heb ik niet zoveel met haar of haar muziek, maar dit parfum is zo lekker! Zeker even het noemen waard.

DSC_0293

Doing

Ik schrijf helemaal niet meer zo uitgebreid over mijn gezondheid, maar dat is niet omdat ik er niet mee bezig ben. Ik ben er juist dagelijks mee bezig en heb wekelijks vrij pijnlijke behandelingen om weer beter te kunnen functioneren. Aangezien ik vind dat twee behandelingen per week niet voldoende zijn, oefen ik ook thuis. Dit yogamatje heeft me dan ook dagelijks gezelschap gehouden. Gelukkig is ‘ie paars!

DSC_0298

Ook ben ik lekker buiten te vinden. Ik wandel vaak en spreek gezellig af met vrienden of vriendinnen om iets te gaan doen buiten de deur. De powerbank kwam dus goed van pas deze zomer.

DSC_0278

Enjoying 

♥  Warme temperaturen  ♥  Blauwe lucht  ♥  Zonnetje  ♥  Zonsondergang  ♥  Mooie zomerse foto’s  ♥  BBQ  ♥  Wandelingen  ♥  Een kleurtje krijgen  ♥  Zonder jas naar buiten  ♥  Ijsjes  ♥  Smoothies met vers fruit  ♥

Waarvan geniet jij het meest deze zomer?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten