Skip to main content

Technisch gezien is het zomer in Nederland, alhoewel dit er niet altijd zo uitziet wanneer je uit het raam kijkt (of naar buiten stapt zonder een vest, waardoor je toch weer even terug naar binnen kan), is dit toch echt de waarheid: praktisch gezien merken we hier vrij weinig van. Dit mag de pret niet drukken, want ik heb namelijk vakantie! Samen met vele andere studenten geniet ik na al het harde werken van mijn vrije uurtjes. Genieten van vrije uurtjes vullen we allemaal op een andere manier in (want wat zou de wereld toch saai zijn als we allemaal hetzelfde doen) en daarom deel ik vandaag mijn favoriete bezigheden tijdens de vakantie. Anno 2016.

Boeken/tijdschriften erbij pakken

DSC_0225

Hier neem ik dus eigenlijk nooit écht de tijd voor: lezen. Er staan zoveel boeken op mijn lijstje, ik zou hier uren en uren mee kunnen vullen. Momenteel luister ik een Engels audioboek van James Dashner. Er zullen er vast meerdere volgen!

Creatief zijn

Untitjled-2

Ja, Ariël tekenen omdat je nichtje dat op haar allerliefst vraagt hoort daar ook bij. Tekenen, kleuren en schilderen doe ik graag. Lekker bezig zijn met mijn blog vind ik ook super fijn <3. Daarnaast ben ik ook bezig met twee andere websites (tja je bent net afgestudeerd of je bent het niet ;-))

Wandelen in de natuur / sporten

 

Nu ik geen verplichtingen meer heb vind ik het belangrijk om alsnog voldoende te bewegen. Sporten is iets wat ik doe bij een fysiotherapeut om te kunnen revalideren, alhoewel dit geen favoriet is, zorgt dit er wel voor dat ik energie heb. En die heb ik uiteraard nodig! Wandelen in een park/bos of rond de kinderboerderij is iets waar ik van kan genieten.

Films kijken (in de bioscoop)

NE0KP017xq1D29_1_b

Ik ben een groot filmliefhebber, ik kan makkelijk wat uurtjes in de bioscoop doorbrengen. Dit jaar heb ik echt heel weinig (voor mijn doen) films gezien en hier kan ik momenteel verandering in brengen. Heb je nog aanraders? Laat het me zeker weten.

Lunchen met vriend(inn)en

DSC_0064

Heerlijk om tijd door te brengen met vrienden en vriendinnen. Lunchen is een grote favoriet, met thee én veel gespreksstof. Ik kan echt heel wat afpraten, en luisteren. Over alles en niks. Tegelijk.

Uitgebreid koken

526455_394644873969106_329666709_n

Slecht voorbeeld deze foto! Ik vind het leuk om lekker de tijd te nemen om te koken of bakken. Naast studeren had ik hier amper energie voor. Nieuwe recepten uitproberen, daar kan ik wel even zoet (of zout) mee zijn.

Wat doe jij met vrije uurtjes?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 15 Comments

 • Anna Gerrie schreef:

  Leuke lijst! In de vakantie ga ik graag even de natuur in met m’n hond of even een serie/film kijken.

 • Sofie Katelijne schreef:

  Leuk om te lezen, vooral tijdschriften lezen doe ik ook! Heb ik tijdens de werkweken gewoon geen tijd voor 🙂

 • Esmay schreef:

  Ziet er allemaal heel gezellig uit! Ik lees zelf ook heel erg graag. Momenteel wachten nog drie tijdschriften (waaronder de Flow) op me. Boeken gaan voor, haha. Wat ziet je blog er mooi uit trouwens!

 • Michelle schreef:

  Klinkt allemaal heel erg goed! Ik ben ook graag creatief bezig, wandel een rondje met Bentley, spreek met vriendinnen af, ga shoppen of kijk ouderwets eens een filmpje of serie 🙂 Ik vermaak me eigenlijk altijd wel.

 • Saskia schreef:

  Super leuk artikel. Zo fijn om zulke dingen in de vakantie/vrije tijd te doen! Ik wandel graag, drink veel theetjes, kijk series, lees een goed boek of lekker met mijn blog bezig 🙂 Genieten!

 • Sarah schreef:

  Creatief bezig zijn vind ik ook leuk. Altijd zo ontspannend. Series kijken of eens naar de bioscoop gaan doe ik ook wel graag 🙂

 • Kiss & Make-up schreef:

  Lekker buiten tijd spenderen is the best!

 • Kimberly schreef:

  Ja de bioscoop! En andere uitjes. Zolang ik maar uit huis ben!

 • Anne-Sterre schreef:

  Fijn hé, om tijd te hebben voor leuke dingen! Ik kan me wel vinden in je vakantiebezigheden, al heb ik zelf helaas geen vakantie momenteel. Flow is leuk!

 • Els schreef:

  Creatief zijn en genieten van niks moeten doe ik het liefst in de vakantie :-).Door je blog heb ik helemaal zin in vakantie :-).

 • Kirsty schreef:

  Leuk lijstje! Ik vind lunchen met vriendinnen en nieuwe recepten uitproberen ook altijd leuk. In de bioscoop heb ik al een tijdje geen film meer gezien, maar thuis hebben we de laatste tijd er weer wat meer gekeken.

 • Sanne schreef:

  Mooie vakantie heb je. Wandelen is inderdaad heel goed voor je lichaam maar ook voor je zelf. Geniet er van en lekker ontspannen. 🙂

 • Morgaine schreef:

  Op dit moment, series, films en leuke programma’s kijken gewoon van tv die ik opneem en dan bewaar en dan ineens bingwatchen, hahahaha

  Rtl8 heeft nu de hunk top20 bijv. die hou ik in de gaten zo heb ik gisteravond een film over Liberace gezien, de pianist… in de jaren ’70 startend tot zijn dood.

  En The Illusionist, enigzins weet je dat het voorspelbaar is, tegelijk mysterieus want hoe dan, hahahaha

  Ik heb Cocktail nog staan met een jonge Tom Cruise, zag ik ooit in de bios, maar ja de eighties he, zo leuk die film, tegelijk ook wat lichte drama, natuurlijk, maar bovenal romantisch. Humor.

  Ik heb mijn haken weer opgepakt, maar het is niet wat ik wil, dus ga ik even wat anders opzoeken, eigenlijk wil ik gewoon recht toe, recht aan, wel patroon maar zonder nadenken haken, toch heb ik nog wat te leren maar dan kan ik weer geen tv kijken tussendoor 😛

  Verder doe ik weinig, omdat ik eigenlijk heel veel vrije tijd heb dus veel uitstel, omdat het kan.

  X

 • Leuk artikel en mooie foto’s. Happinez is ook een van mijn favoriete magazines

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten