Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Happy List #15

♥  De zon die weer langzaam tevoorschijn komt  ♥  Wandelingen, hoe kort of lang ze ook zijn  ♥  Zelfgemaakte broodjes  ♥  Smoothies  ♥  Vitamin water  ♥  Audioboeken (of luisterboeken?)  ♥  Shoppen  ♥  Gezellige uitjes met vrienden en vriendinnen  ♥  Kleuren voor volwassenen  ♥  Weer lekker kunnen sporten  ♥  Aandacht kunnen geven aan mijn gezondheid  ♥  Kunnen uitslapen  ♥  Foto’s van vroeger terug kijken  ♥  Interieur aanpassen  ♥  Gezichtsmaskertjes  ♥  Vers fruit  ♥   Simba, mijn fotomodel  ♥  Een ouderwets potje Simsen  ♥  Geurkaarsen  ♥  Bloggen  ♥

Goede gesprekken hebben met vrienden & vriendinnen ♥

Ondanks dat ik lekker wil genieten van een welverdiende vakantie, heb ik het deze periode even moeilijk. De afgelopen maanden heeft zijn sporen nagelaten op mijn gezondheid en ik merk dat ik nu pas echt de kans krijg om bepaalde dingen te verwerken. Daarnaast ben ik ook druk bezig met de (nabije) toekomst en de onzekerheden die dit met zich meebrengt. De laatste weken heb ik echt spraakwater op, want het enige wat ik wil is praten. En nog meer praten. Gelukkig krijg ik die kans en heb ik echt super lieve adviezen en reacties gehad. Hier ben ik enorm dankbaar voor <3.

S U I T S  ♥

Ik heb al eens eerder geschreven over waarom deze serie zo geweldig is. Maar even over dit seizoen gesproken… ik zit letterlijk op het puntje van mijn stoel. IT’S THAT GOOD! Super om Harvey met al deze emoties te zien, het maakt de serie nog geloofwaardiger. Ja, en Mike, heel benieuwd wat hij gaat doen! En hoe het verder gaat.. Goed, ik stop al. Aanrader deze serie.

Mezelf getrakteerd op fijne tijdschriften ♥

DSC_0225

Wat hou ik toch van deze tijdschriften. Heel fijn om met een glas drinken in de tuin te zitten en de verhalen en artikelen te lezen. Tijd om te ontspannen en eventueel inspiratie op te doen! Ik zit eraan te denken om een abonnement te nemen op een van deze tijdschriften.. maar welke?!

Wat staat er op jouw happy list?

Follow
13 Responses
 • Rachel Kromdijk
  augustus 9, 2016

  Tijdschriften vind ik ook altijd leuk om eens in de zoveel tijd te kopen!

 • Kirsty
  augustus 9, 2016

  Wat een mooie, positieve lijst! Ik heb zelf al een hele tijd geen tijdschriften meer gekocht, maar nu ik dit zo lees krijg ik er meteen zin in.
  Kirsty onlangs geplaatst…Catrice Glam & Doll False Lashes MascaraMy Profile

 • Saskia
  augustus 8, 2016

  Oh wat een super fijne lijst is dit weer. Goed om daarbij stil te staan<3
  Mijn geluksmomentjes? De vrije tijd die ik heb, series kijken (nieuwe alfaleveringen) en een trip die we hebben geboekt.

 • Kim
  augustus 8, 2016

  Nieuwe tijdschriften zijn altijd fijn! 🙂 Ik merk echter wel dat ik vaak niet de tijd neem om ze te lezen… Dom hè? En zonde! Dus ik koop ze niet zo heel vaak. Op mijn happy list staan de momentjes waarop de zon doorbreekt en het turnen kijken van de Olympische Spelen!
  Kim onlangs geplaatst…Dagtrip: varen in de BieschbosMy Profile

 • Kiss & Make-up
  augustus 8, 2016

  Hier zijn alle tijdschriften in het Frans en Duits, dus ik mis dat wel een beetje, met een goed magazine en een kopje thee effe in de zetel duiken!
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Make-up look | GoldenEyeMy Profile

 • Mariska
  augustus 7, 2016

  Ik was eigenlijk gestopt maar ben ook weer begonnen met Suits kijken, haha. Echt een goede serie en dit seizoen is ook lekker spannend. Fijn dat je mensen om je heen hebt waar je goed mee kan praten, dan komt het allemaal weer goed 🙂

  • Angelique
   augustus 7, 2016

   Seizoen 6 is echt zo ontzettend goed! Ik ben echt ongeduldig aan het wachten elke week haha

 • Esmay
  augustus 6, 2016

  Wat word ik toch altijd blij van dit soort lijstjes! Ik moet zelf weer eens verder kijken naar Suits. Ik moest wachten op seizoen vier een tijd geleden en vervolgens ben ik er nooit meer mee verder gaan. Super stom, want ik keek er altijd met plezier naar.
  Esmay onlangs geplaatst…Terug van weg geweest!My Profile

 • Michelle
  augustus 6, 2016

  Wat een fijne lijst! En zie Simba dan lekker liggen. Hihi te schattig.
  Michelle onlangs geplaatst…Insta-Peek #33My Profile

 • Morgaine
  augustus 6, 2016

  Suits, ik weet niet hoever je bent, maar je zit nog in seizoen drie denk ik? ahahahaha ik ben al wat verder, ik moet wachten tot het nieuwe seizoen überhaupt uit komt in Amerika eerst.. zal toch wel zo ondertussen, op naar seizoen 5 dus voor mij hoop ik!

  Fijn dat je zo genoten hebt met je vriendinnen, maar dat is al automatisch denk ik, vriendinnen zijn er om plezier te hebben, en dus zou je al een sprongetje moeten maken denk ik, als je elkaar weer ziet, ahahahaha Binnenkort komt de mijne ook deze kant op, zij moet nog even plannen, het verschil? We zijn even oud, maar ik heb een volwassen kind, zij nog twee jonge schoolgaande lagere school kinderen 😉

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…De fiets-tagMy Profile

  • Angelique
   augustus 6, 2016

   Nee nee, ik ben helemaal bij met Suits! Seizoen 6 alweer..

 • Els
  augustus 6, 2016

  Suits vind ik ook helemaal geweldig. Ik heb alleen alle uitzendingen al gezien :-(. Veel leesplezier met je tijdschriften :-).
  Els onlangs geplaatst…Tutorial #32: IJsjes van vilt ★My Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge