♥  De zon die weer langzaam tevoorschijn komt  ♥  Wandelingen, hoe kort of lang ze ook zijn  ♥  Zelfgemaakte broodjes  ♥  Smoothies  ♥  Vitamin water  ♥  Audioboeken (of luisterboeken?)  ♥  Shoppen  ♥  Gezellige uitjes met vrienden en vriendinnen  ♥  Kleuren voor volwassenen  ♥  Weer lekker kunnen sporten  ♥  Aandacht kunnen geven aan mijn gezondheid  ♥  Kunnen uitslapen  ♥  Foto’s van vroeger terug kijken  ♥  Interieur aanpassen  ♥  Gezichtsmaskertjes  ♥  Vers fruit  ♥   Simba, mijn fotomodel  ♥  Een ouderwets potje Simsen  ♥  Geurkaarsen  ♥  Bloggen  ♥

Goede gesprekken hebben met vrienden & vriendinnen ♥

Ondanks dat ik lekker wil genieten van een welverdiende vakantie, heb ik het deze periode even moeilijk. De afgelopen maanden heeft zijn sporen nagelaten op mijn gezondheid en ik merk dat ik nu pas echt de kans krijg om bepaalde dingen te verwerken. Daarnaast ben ik ook druk bezig met de (nabije) toekomst en de onzekerheden die dit met zich meebrengt. De laatste weken heb ik echt spraakwater op, want het enige wat ik wil is praten. En nog meer praten. Gelukkig krijg ik die kans en heb ik echt super lieve adviezen en reacties gehad. Hier ben ik enorm dankbaar voor <3.

S U I T S  ♥

Ik heb al eens eerder geschreven over waarom deze serie zo geweldig is. Maar even over dit seizoen gesproken… ik zit letterlijk op het puntje van mijn stoel. IT’S THAT GOOD! Super om Harvey met al deze emoties te zien, het maakt de serie nog geloofwaardiger. Ja, en Mike, heel benieuwd wat hij gaat doen! En hoe het verder gaat.. Goed, ik stop al. Aanrader deze serie.

Mezelf getrakteerd op fijne tijdschriften ♥

DSC_0225

Wat hou ik toch van deze tijdschriften. Heel fijn om met een glas drinken in de tuin te zitten en de verhalen en artikelen te lezen. Tijd om te ontspannen en eventueel inspiratie op te doen! Ik zit eraan te denken om een abonnement te nemen op een van deze tijdschriften.. maar welke?!

Wat staat er op jouw happy list?