Skip to main content

Kan iemand mij even knijpen? Het is alweer de achtste maand van het jaar, waar is de tijd toch gebleven? Dit is elke maand weer mijn reactie, de tijd gaat zo enorm snel. Nee, ik ga niet over Kerst beginnen, maar voordat je het weet… Goed, zover is het natuurlijk nog niet. Augustus is de maand waarin ik van de zomer geniet. Dat komt ook wel een beetje door de zomervakantie, die wij studenten maar al te graag hebben! Deze keer is het toch een beetje anders. Deze maand schrijf ik niet over stage, die vervelende docent, school of mijn kerntaken. Dit ligt allemaal achter me, ik begin aan een nieuw hoofdstuk en deze maand vul ik dit met de volgende dingen.

 • Proberen te genieten van de vrije tijd! Ik heb nog steeds niet alle stress los kunnen laten, dus volledig ontspannen heeft er tot nu toe niet ingezeten. Dit ga ik natuurlijk wel proberen. Ik ga gezellig afspreken met vriendinnen (vandaag gezellig lunchen bijvoorbeeld!) en ik ga lekker uit eten met familie. Ik kijk er erg naar uit..
 • Wandelen in de natuur. Genietend van het weer, de omgeving, maar ook mijn gedachten even de tijd geven om alles op een rijtje te kunnen zetten. Samen met de camera, dat natuurlijk dan weer wel. Dikke maatjes ben ik met mijn camera.
 • Werken aan mijn conditie/gezondheid, want helaas heeft de spanning van school me meer gedaan dan dat ik toe had willen geven. De fysiotherapeut heeft haar handen vol aan me en ik merk het zelf ook aan de hoeveelheid pijn na een behandeling. Het is weer even flink werken, maar ik weet waar ik het voor doe.
 • Nadenken, keuzes maken, voorwerk. Zoals ik eerder gezegd heb wil ik graag verder studeren, maar vind ik het moeilijk om een richting te kiezen. Ik start de eerste maanden niet met een studie, maar ik wil wel iets om handen hebben. Eind deze maand heb ik een gesprek met mijn coach en ik wil hiervoor al wel wat meer duidelijkheid hebben.

Wat staat er bij jou deze maand op de planning?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

 • Michelle schreef:

  Het gaat inderdaad zooo snel! Ik krijg stiekem alweer zin in de herfst en vooral ook in Kerst! Haha nee, laten we eerst nog maar even genieten van wat mooie dagen. Mooie doelen heb je voor jezelf gesteld. Ik heb voor deze maand niet echt doelen, wel zouden wij nog graag een midweekje ertussen uit gaan en er staan nog wat haakprojecten op mijn verlanglijstje. Ohw en iedere zondag een mooie wandeling maken wil ik er eigenlijk ook wel inhouden 😛

 • Kirsty schreef:

  Ik hoop dat je goed kunt genieten van je vakantie en je gezondheid weer wat beter mag gaan! Die keuzes zijn altijd lastig, maar uiteindelijk kom je er vast wel achter wat je echt wil.

 • Els schreef:

  Succes deze maand met genieten en keuzes maken :-).

 • Sanne schreef:

  Mooie doelen en ik kijk uit naar de foto’s van de natuur. Mijn doelen meer wandelen en meer bloggen. Eerlijk gezegd heb ik niet zo een echte doel deze maand. 🙂

 • Kim schreef:

  Mooi dat je doelen hebt gesteld. Ik denk dat puntje één en puntje twee wel te combineren zijn, of voelt dat voor jou niet zo? Lastig dat je de stress nog niet echt hebt kunnen loslaten. Ik hoop dat dat in augustus wel zal lukken en dat je een hele fijne maand zult hebben.
  Liefs

 • Morgaine schreef:

  Laatste loodjes, vooral afwachten, 12 aug. weer gesprek bij sociale zaken, zit nu te wachten tot mijn VOG binnen is zodat ik kan starten met mijn nieuwe werk, er staat een summer fair van mijn huidige werk gepland op 16 aug. en verder… de nieuwe buren zullen wat tijd opslokken, ik laat het even komen zoals het komt tot ik weer echt vrij ben 😉

  En jij, geniet van de lunch vandaag en het uit eten gaan!

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten