Skip to main content

Het is weer tijd voor een nieuwe iMonth en deze maand vind ik het toch wel een beetje bittersweet. Juli 2016 was een maand waar ik aan het begin van het jaar van droomde en de afgelopen maanden heb ik er kei en keihard voor gewerkt. En sinds ik het bereikt heb, het nu achter me laat, vind ik het moeilijk. Desondanks heb ik er het beste van gemaakt en heb ik vooral vakantie geprobeerd te vieren. We hebben hele mooie, zomerse dagen gehad.. Een beetje jammer dat ik dit nu aan het tikken ben terwijl de regen naar beneden gutst.

 • De eerste week van deze maand stond in het teken van het afronden van mijn kerntaken. Ik was er helemaal klaar mee, ik wilde het maar al te graag afronden. Ik zou mijn diploma niet krijgen, dus mijn motivatie was ook ver te zoeken! Ik was het gehele jaar niet zoveel op school als ik die week was. Ik leverde alles in!
 • Woensdag 6 Juli, de dag van de diploma-uitreiking en ik werd in de middag gebeld dat ik toch mijn diploma op kon halen. Dat heb ik dan ook gedaan! Het ging allemaal ineens zo snel, maar achteraf gezien was dit heel fijn.
 • En toen viel ineens alles van mijn schouders af, wat een vreemd gevoel! Ik had vakantie en daar moest ik wel even aan wennen. Ik ging gezellig naar de bioscoop, sprak af met vrienden en ging lekker lunchen.
 • Het was op gegeven moment ineens zomer! Hallo 27,5 graden! 28.. 29.. en hoger zelfs.
 • Ik maakte vele wandelingen door de natuur. Ik maak me soms zoveel zorgen om hoe ik nu verder moet (studie? werk? hoe dan?) dat ik het fijn vind om fysiek even flink bezig te zijn. Ik moet me dan zo concentreren op wat ik doe, dat mijn gedachten even rustig zijn.
 • Ik kon me weer helemaal storten op het bloggen en dat is echt heel fijn! In Mei/Juni was het wat stiller op Sweet Silver Lining en gelukkig kan ik deze ‘schade’ weer inhalen. 😉

Hoe was jouw maand? Wat is het leukste dat je gedaan hebt?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

 • Claudia schreef:

  Heerlijk he als die last van je schouders af valt. Al weet je in het begin niet wat je moet doen, althans dat heb ik altijd 😛

 • Michelle schreef:

  Een verrassende en emotionele maand voor je dus 🙂 Wel fijn dat dit hoofdstuk nu klaar is en dat je ein-de-lijk verder kunt! Aan het einde van een maand moet ik altijd even terug denken, ‘wat heb ik ook alweer allemaal gedaan deze maand’? Daarom vind ik dit soort overzichtjes ook altijd leuk om te maken..
  Het leukste dat ik heb gedaan? Onze 20 weken echo ( al was dit ook wel heel spannend) de leuke shopping tripjes voor onze kleine, lekker lunchen buiten de deur en de wandelingen in de natuur. Meerdere dingen dus wel 🙂

 • Morgaine schreef:

  Poeh, het leukste, het leukste is toch al die momenten dat mijn beste vriend bij mij was in de afgelopen maand, hahahaha

  maar ook, gisteren, en dat staat nu online, het bezoek van mijn nieuwe buren 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten