Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn ingrediënten voor een perfecte dag

By Posted on 4 No tags 0

Zeg nou zelf, wat is er fijner dan een perfecte dag? Gewoon, niet bijzonder, niet speciaal, maar perfect. Zo’n dag heb je voor een groot gedeelte in eigen hand – want wat voor jou ultieme perfectie is, hoeft voor mij niet zo te zijn. Dat gezegd hebbend zijn er genoeg dingen die wij allebei fijn vinden en wellicht zijn zaken herkenbaar in mijn lijstje. Aangezien ik niet alle fijne dingen in één dag kan stoppen (hoe graag ik dit ook zou willen.. maar ik kan de tijd niet stopzetten of meer uren stoppen in mijn dagen), laat ik je kennis maken met de meest simpele versie. Een perfecte dag hoeft niet ver weg op een tropisch eiland te zijn, of heel veel geld te kosten, het kan zo simpel zijn.

Een perfecte dag bestaat voor mij uit de volgende ingrediënten:

 • Uitgerust wakker worden. Het liefst wanneer het nog redelijk vroeg is en de wereld om me heen nog lekker stil is en net begint wakker te worden. Heerlijk die rust in de ochtend!
 • Warm weer, blauwe lucht en een stralende zon. Wanneer ik lekker mijn ramen kan openzetten, de tuindeur op een kier, muziek aan en een vrolijk stel buren om me heen.
 • Voldoende energie om gewoon mijn dagelijkse dingen te kunnen doen en daarnaast nog energie over te hebben om de leuke dingen te doen.
 • Een invulling van de dag hebben. Dit kan echt enorm verschillen! Maar ik vind het fijn om bezig te zijn, Of dit nou een fijne werkdag is, of een gezellig dagje weg met een vriendin.
 • (Even) in de buitenlucht zijn, bijvoorbeeld een wandeling door de natuur. Gedachten de ruimte geven om er te zijn, ideeën opdoen. In beweging zijn.
 • Creatief bezig zijn. Bijvoorbeeld door te schrijven, tekenen, schilderen, webdesign, fotografie of Photoshop.
 • Geen dag is compleet zonder gelachen te hebben. Lach! En drink thee.(liever niet allebei tegelijk natuurlijk, dat heb ik zelf vaak genoeg geprobeerd. Geen aanrader!).

Waar bestaat jouw perfecte dag uit?

Follow
4 Responses
 • Michelle
  juli 31, 2016

  Klinkt inderdaad erg goed! Vaak iets leuks op de planning hebben staan kan ik ook erg van genieten. Een lunch buiten de deur, een fijne wandeling, een bezoekje aan een dierentuin etc.. En daarna lekker met de voetjes omhoog en wat series kijken, handwerken of bloggen. Helemaal goed..
  Michelle onlangs geplaatst…Terugblik JuliMy Profile

 • Els
  juli 30, 2016

  Een perfecte dag… deze bevat veel van jou lijstje. Een beetje uitslapen, lekker rustig ontbijten, de invulling van de dag kan verschillen, dat kan actief zijn of juist lui voor de TV.
  Els onlangs geplaatst…Shoplog opruiming: Action, Kruidvat en ZeemanMy Profile

 • Sanne
  juli 29, 2016

  Jouw dag is echt een mooie dag. als ik creatief bezig kan zijn dan ben ik gelukkig. 🙂 Die wandeling door de natuur wil ik wel elke dag doen. Maar dat hangt natuurlijk weer af van het weer.
  Sanne onlangs geplaatst…Lekkere wok met ham en soja roomMy Profile

 • Morgaine
  juli 29, 2016

  Ik durf gewoon te zeggen dat jouw lijstje eigenlijk ook absoluut mijn lijst is, hahaha het enige verschil? Maak van de thee een kop koffie 😉

  Ik drink wel thee, maar ik realiseer mij nu, lang niet elke dag, koffie wel 😀

  X
  Morgaine onlangs geplaatst…Communicatie De Jansen’sMy Profile

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge