Skip to main content

It is tag-time. Voor mijn gevoel alweer een tijdje geleden, en dat vond Michelle ook, van haar heb ik deze tag ontvangen. Thanks! *drukt op vind ik leuk* Ik vind het echt een toffe tag. Als ik mijn bronnen (anoniem natuurlijk) mag geloven, dan is de tag bedacht door Patricia. Laten we snel beginnen, want er volgen nog een hoop woorden.

 • Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

Iets te drinken heb ik eigenlijk standaard om me heen: thee, water of ice tea peach. Eten tijdens het bloggen doe ik eigenlijk niet, dat vind ik vooral heen onhandig (lees: ik knoei overal mee. Ja, echt met alles!). Ik maak een uitzondering voor een lekker koekje. Maar daar gaat deze tag niet over..

 • Wat voor muziek of welke tv zender heb jij het liefst aan onder het bloggen?

Dit verschilt echt enorm! Vaak heb ik gewoon de radio zacht op de achtergrond aanstaan, ‘s avonds misschien de televisie op een willekeurige zender. Mocht ik nou écht geen concentratie hebben, dan is het helemaal stil. De laatste weken zet ik meestal mijn eigen afspeellijsten aan.

DSC_0555

 • Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Dit hangt af van het onderwerp en mijn mood. Ik kan erg perfectionistisch zijn en hierdoor vind ik het vaak ‘nooit goed genoeg’. Op dit soort momenten laat ik mijn blogposts vaak als concept staan. Maar over het algemeen ben ik zeker over mijn blog & blogposts. Ik doe dit nu al jaren en nog belangrijker: ik schrijf over de dingen die dichtbij me staan. Ain’t nothing wrong with that.

 • Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Midden/eind november, aangezien ik mijn jaaroverzichten altijd verspreid over meerdere posts. Terugblikken, overzicht iMonth’s en ‘meest gelezen’ posts bijvoorbeeld. December is voor mij naast een feestmaand ook echt een reflectie maand.

 • Wat is voor jouw het beste moment om te bloggen?

Op de momenten dat ik vol inspiratie zit natuurlijk! Meestal wanneer het eigenlijk niet uitkomt, ‘s avonds laat, ‘s nachts wanneer ik de volgende dag vroeg op moet staan, tijdens het douchen.. you name it. Gelukkig kan ik er meestal wel even een kleine notitie van maken. Op papier werkt voor mij het beste.

 • Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Oef dat vind ik echt een moeilijke vraag! Ik blog al sinds de middelbare schooltijd en ik heb het gevoel dat ik zoveel van het bloggen (en van jullie!) geleerd heb. Als ik iets voor mezelf zou moeten kiezen, dan is het toch wel het openstellen en laten zien wat ik leuk vind en hoe ik ergens over denk. Daarnaast heb ik ook heel veel gehad aan jullie persoonlijke verhalen. Voor mijn gevoel heeft dat me geleerd om bepaalde dingen positief te bekijken. Ik hecht daarom ook veel waarde aan jullie reacties en mijn eigen reacties bij jullie!

…Ik hou van lange antwoorden zoals je ziet.

 • Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Mijn eigen leven. Gebeurtenissen, mijn kijk op dingen, ik deel het graag. Ik probeer ook niet te geforceerd ergens inspiratie vandaan te halen, want soms heb ik het gewoon niet. En dat is helemaal okay! Ik beantwoord ook vaak vragen die jullie me stellen, vind ik ook super om te doen.

 

 • Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Hier heb ik al eens over geschreven, maar ik zou het super tof vinden om met andere bloggers te snailmailen of te meeten. Daarnaast wacht ik nog op deze sponsoren (nee, ik heb helaas nog geen reactie!). Okay, even zonder grapjes, ik zou met mijn blog graag anderen inspireren of helpen. Groter worden, samenwerkingen, het lijkt me allemaal super tof, maar anderen goed laten voelen vind ik heel belangrijk. Ik hoop gewoon dat ik een glimlach kan toveren op je gezicht 🙂 (Harry Potter style natuurlijk).

 • Heb jij veel contact met collega bloggers?

Veel, wat noem je veel? Ik bel ze niet op, hoewel ik dat wel super gezellig zou vinden! Ik kom bij anderen over de blogvloer, reageer op reacties/mails en heb contact via social media/.

 • Op welk artikel op je blog ben je het meest trots?

Ik ben trots op mijn blog, Sweet Silver Lining, met alles wat het met zich meebrengt. Het meest trots ben ik op mijn brieven, hier ben ik echt heel puur met mijn gevoelens. Als ik er toch een moet kiezen, dan ga ik voor deze brief.

 • Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Is daar een reden voor nodig? Als je wilt bloggen, moet je dat gewoon doen. Als je enkel wilt schrijven & verwacht dat de rest komt aanwaaien, dan haal ik je nu vast uit je droom: zo werkt dit niet. Waar een wil is, is een weg. Zet ‘m op!

 • Wie zou jij willen vragen om deze tag ook in te vullen?

Ik zou heel graag de antwoorden willen lezen van BeautiliciousworldMyMorgaine  & Dansenindestorm.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 7 Comments

 • Sanne schreef:

  haha zo herkenbaar. Ik knoei ook altijd met eten. Als ik naar vrienden ga dan moet ik een extra t-shirt meenemen. Zo leren we jouw nog wat beter kennen.

 • Michelle schreef:

  Leuk dat je de tag hebt ingevuld 🙂 Ik herken veel van je antwoorden. Mocht je eens in Overijssel zijn, zoek me dan eens op 😉

 • Kirsty schreef:

  Leuke tag en wat lief dat je mij ook hebt getagd, dank je wel! Ik ga hem opslaan in mijn concepten zodat ik hem nog een keer kan gaan doen. Ik eet eigenlijk ook nooit tijdens het bloggen; daar neem ik altijd pauze voor zodat ik niet alles onder knoei haha. Wel heb ik bijna altijd water of thee naast mij staan.

 • Morgaine schreef:

  Bij deze, nog voor ik ga douchen en op weg ga naar het stadhuis, ik heb deze tag natuurlijk al vaker gelezen, jij bent de eerste die hem aan mij geeft, ik ga even kijken, volgens mij heb ik nog tags staan van maanden terug die ik dus allang vergeten ben en niet eens meer weet, hoe, wat of waar, deze zal ik wat sneller oppakken 😉 hahahaha

  Leuk om te lezen en bij deze, als je ooit in de buurt van Almere bent, of zelfs deze kant op wilt komen? Ben je van harte welkom bij mij thuis en als dat gezellig is kan ik je altijd mee nemen naar de stad, naar de Primark of zo 😛 😉

  Mijn FB icoontje verwijst naar mijn persoonlijke familie en vrienden pagina en een aantal bloggers zitten er ook ondertussen met wie ik iets meer heb dan slechts de blogvloer 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten