Laten we even eerlijk zijn: in de wereld van bloggen, instagram, facebook en alle andere platformen waar we tegenwoordig onze foto’s & verhalen delen is het makkelijk om bepaalde merken te promoten. (On)bewust delen we items waar een bepaald label aan hangt. Ik ben al jaren actief in de blogwereld en op social media, dus ik vind dat het de hoogste tijd is dat onderstaande merken mij gaan sponsoren. Niet alleen ben ik trouw geweest en heb ik mijn waardevolle studiegeld geinvesteerd in deze producten, ook breng ik ze online ter sprake. En ja, daar mag ik toch wat voor terug verwachten? Niet? Je moet dit blogje natuurlijk wel met een korreltje zout nemen :-).

  • Vooral mijn Instagram volgers kunnen dit beamen: regelmatig eet ik een Subway broodje. Ik vind het echt fijn dat dit een goedlopende zaak is geworden, aangezien je mij (en mijn niet bestaande dieet) niet blij maakt met een steeds terugkerende Mac Donalds. En aangezien er geen V&D meer is…Subway dus. Ik zou er een blogpost opzicht van kunnen maken.
  • Pickwick, mede dankzij de leuke vragen die aan de theezakjes hangen. Ik hou van thee! Ik drink het dagelijks en varieer graag in smaken. Natuurlijk zijn er ook andere merken, maar ik moet ergens beginnen. Dat doe ik met Pickwick!
  • HEMA. Niet alleen lunch ik er graag, ook mijn gehele notitieboekjes verzameling (die regelmatig op de foto mogen pronken) komt hier vandaan. Daarnaast heb ik ook natuurlijk genoeg andere spullen van deze winkel hier liggen.. Genoeg redenen dus!
  • Kruidvat. Tja, wat kan ik hierover zeggen? Ik hou van het Kruidvat, ik ben er graag, ik koop er graag… Jullie hebben genoeg aan me verdiend Kruidvat, tijd om ook wat terug te doen.
  • Lucardi. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

En er is meer, maar laten we klein beginnen. Het komt ook zo hebzichtig over wanneer ik gelijk een lijst van 25 merken online zet.

Van welke merken ben jij fan?