Skip to main content

Laten we even eerlijk zijn: in de wereld van bloggen, instagram, facebook en alle andere platformen waar we tegenwoordig onze foto’s & verhalen delen is het makkelijk om bepaalde merken te promoten. (On)bewust delen we items waar een bepaald label aan hangt. Ik ben al jaren actief in de blogwereld en op social media, dus ik vind dat het de hoogste tijd is dat onderstaande merken mij gaan sponsoren. Niet alleen ben ik trouw geweest en heb ik mijn waardevolle studiegeld geinvesteerd in deze producten, ook breng ik ze online ter sprake. En ja, daar mag ik toch wat voor terug verwachten? Niet? Je moet dit blogje natuurlijk wel met een korreltje zout nemen :-).

 • Vooral mijn Instagram volgers kunnen dit beamen: regelmatig eet ik een Subway broodje. Ik vind het echt fijn dat dit een goedlopende zaak is geworden, aangezien je mij (en mijn niet bestaande dieet) niet blij maakt met een steeds terugkerende Mac Donalds. En aangezien er geen V&D meer is…Subway dus. Ik zou er een blogpost opzicht van kunnen maken.
 • Pickwick, mede dankzij de leuke vragen die aan de theezakjes hangen. Ik hou van thee! Ik drink het dagelijks en varieer graag in smaken. Natuurlijk zijn er ook andere merken, maar ik moet ergens beginnen. Dat doe ik met Pickwick!
 • HEMA. Niet alleen lunch ik er graag, ook mijn gehele notitieboekjes verzameling (die regelmatig op de foto mogen pronken) komt hier vandaan. Daarnaast heb ik ook natuurlijk genoeg andere spullen van deze winkel hier liggen.. Genoeg redenen dus!
 • Kruidvat. Tja, wat kan ik hierover zeggen? Ik hou van het Kruidvat, ik ben er graag, ik koop er graag… Jullie hebben genoeg aan me verdiend Kruidvat, tijd om ook wat terug te doen.
 • Lucardi. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

En er is meer, maar laten we klein beginnen. Het komt ook zo hebzichtig over wanneer ik gelijk een lijst van 25 merken online zet.

Van welke merken ben jij fan?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

 • Rochella schreef:

  Hahahhahaa heel grappig 🙂 dan zou ik gaan voor de ici paris. Daar koop ik een hele hoop. 🙂

 • Esmay schreef:

  Haha, wat een leuk artikel!

 • Sanne schreef:

  hahaha zo grappig. euhm ik ben een fan van de boekenvoordeel, kruivat, appels en rituals. Wel leuk dat je hier over blogt, ik moest er om lachen.

 • Michelle schreef:

  Leuke post 😉 Ik ben onderhand sponsor van Bagel and Beans, zooplus, zalando en rituals. Als hun mij een keertje zouden willen sponsoren dan zou ik daar natuurlijk graag voor open staan ^^

 • Elaintje schreef:

  Ik hoop dat ze snel contact met je zullen opnemen! 😉

 • Els schreef:

  Hahah, wat leuk geschreven! Ja, ik denk dat ik ook wel wat gesponsord mag krijgen… ik denk dat aan camera’s ;-). Ik wil daar dan best een mooie review met foto’s overschrijven ;-). En inderdaad niet omdat het moet, maar omdat het kan ;-).

 • Morgaine schreef:

  Whahahahahahahaha in het kader van huis oppimpen, dan ga ik eerder en meer voor Intra Tuin, om mijn balkon tot een droombalkon om te toveren. Praxis om de gereedschap, behang en verf zodat ik mijn huisje weer op kan knappen, ze hebben ook vloeren dus alles in 1, en zelfs plantjes in deze tijd van het jaar en met kerst kerstbomen, rest vul ik weer aan via Intratuin.

  En dan blijft er nog over, een meubelzaak, maar welke weet ik nog niet… vroeger was Practica Dijst DE place to be, ik weet niet eens of die nog bestaat, hahahaha Maar dan kan ik mijn bankstel uitzoeken comfortabel en weer genoeg ruimte om visite te ontvangen, nieuwe matrassen, maar ja dan moet er een goede beddenzaak bij komen, wel goed spul aub 😉 Ik weet of ik dan klaar ben met de Ikea, hahahaha

  Ja… die mogen mij sponsoren en dan sponser ik hen met liefde! 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten