Skip to main content

Gevoelens maken ons menselijk, we hebben er dagelijks zoveel! Ik ben echt een gevoelsmens en handel daarom ook vaak naar mijn gevoel. Met sommige emoties weet ik geen raad, worden me soms teveel of vind ik simpelweg niet fijn om te hebben. Andere gevoelens vind ik juist heel prettig en daar werk ik graag naartoe. En hoewel er vast talloze fijne gevoelens zijn, deel ik vandaag 15 of my favourite feelings.


Thuiskomen en omkleden! Bye-bye strakke kleding en hallo comfy outfit

Na een lange dag school/werk of een dag vol afspraken thuiskomen en direct de schoenen uit, haar in een staart en je lekkerst zittende kleding aan. Heer-lijk!

Uitgerust en zelfverzekerd aan een nieuwe dag kunnen beginnen

Met mijn gezondheid is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Over het algemeen wordt ik wakker met pijn, of ben ik simpelweg gewoon nog heel moe. Echter zijn er dagen dat ik heerlijk en voldoende heb geslapen en dan kan ik zelfverzekerd aan mijn dag beginnen. Zo fijn!

De dag rustig kunnen beginnen

Ik ben geen ochtendmens. Ik heb eerst wat de tijd nodig om mijn ding te doen en wanneer dit in alle rust kan.. dan geniet ik wel even ja! Lekker de tijd nemen om te ontbijten, opmaken, doen wat ik moet doen en daarna in de drukte stappen.

Het verschil kunnen maken voor iemand anders

Ik heb het al vaker gezegd: iemand kunnen helpen geeft me een goed gevoel. Ik probeer altijd voor iemand klaar te staan, ik vind het fijn wanneer mensen zich happy voelen.

Mijn creativiteit gebruiken

Op alle vlakken. De ene keer creëer ik graag dingen, de andere keer schrijf ik meer. Hoe dan ook, ik ben graag creatief bezig. Het geeft me echt een goed gevoel.

DSC_0131

Belangrijk zijn voor anderen

Geholpen worden, gehoord worden, mensen die belangstelling tonen of me laten weten dat ik belangrijk voor ze ben. Niet omdat het een verplichting is, maar omdat ze dit willen. Hier ben ik elke keer zo dankbaar voor. ♥

Mijn doelen behalen

Wat voelt het toch goed om een doel te behalen! Ik ben echt een doelen-persoon. Simpele doelen, zoals het afwerken van mijn to do lijstje, maar ook grotere doelen.

Niet meer bijkomen van het lachen

Ik hou van humor en het is nog leuker om dit met een ander te kunnen delen! Wanneer je niet meer bijkomt van het lachen, tot aan buikpijn toe, need to say more?

Gezelligheid

Gezellig bijpraten of dagjes weg. Terrasje met thee en wat lekkers, gaan lunchen, dineren, bioscoop.. ik hou van gezelligheid.

Love

Vlinders in de buik, het blijft een bijzonder gevoel. Het valt niet uit te leggen, zonder dat je het zelf een keer gevoeld hebt. Am i right? Maar daarnaast, liefde is iets moois. Zo fijn om naar iemand te kunnen kijken en zoveel liefde te voelen.

Food

I loooove food. Ik kan genieten van een gerecht waar ik zoveel trek in had!

Positief & tevreden zijn

Positieve gevoelens, waar het ook om gaat. Ze zijn welkom, ze zijn fijn, ik wens het iedereen toe. Niks laat je rotter voelen dan negativiteit of onzekerheid. Ik geniet van de momenten dat ik positief of tevreden ben.

DSCN8080

Uitwaaien & reizen

Dat gevoel dat je de deur dichttrekt, de auto instapt en even alles kan laten voor wat het is. Nu is het alleen maar tijd voor genieten. Voel je die rotsblokken al van je schouders af glijden? Vrijheid. Feels good.

Je plek gevonden hebben

Ik denk dat er veel mensen zijn die onderschatten hoe goed het voelt om je op de juiste plek te voelen. Te beseffen dat je hier hoort, of dat dit hét is wat je wilt (gaan) doen. Je thuis voelen, thuiskomen, wederom zo fijn.

DSC_0079

Warme, zonovergoten zomerdagen

Ik voel me echt een ander mens wanneer we deze dagen hebben. Ik word hier zo vrolijk van! Vol energie, ramen open, muziekje aan. Och, genieten.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten