Skip to main content

Wat een regenachtige laatste dag van deze maand. Juni is voorbij en daarmee zijn we ook alweer in de zevende maand beland! 2016 is al over de helft. Laat ik echter niet teveel vooruit kijken en terugblikken naar de afgelopen maand. Voor mijn gevoel deed ik helemaal niet zoveel in juni, maar nu ik de foto´s terug heb gekeken is dat helemaal niet zo. Ik had juist te weinig tijd om alles voor elkaar te krijgen! Het was rennen en vliegen. Gelukkig hebben we ook heel mooi weer gehad op sommige dagen. Laten we hopen dat de volgende maand minder regen en meer zon bevat.

 • Ik begon de maand met een afsluiting van kerntaak 2 en de examens voor kerntaak 3. Dit heeft bij elkaar toch twee en halve week gekost! Jemig. Ik ben super blij dat dit achter de rug is met mooie cijfers. Maar eerlijk, met een zesje was ik ook al tevreden geweest. Vreemd voor een perfectionist, maar ik was (en ben) er zo klaar mee!
 • Na deze drukte ben ik lekker aan mijn blog gaan werken, want het is hier op Sweet Silver Lining toch wat te stil geweest. Of ik tevreden ben met het resultaat weet ik nog niet, maar ik vind het er voor nu mooi uitzien. Helemaal summer proof!
 • Tekenen, dat is ook iets wat ik regelmatig deed deze maand. Om even alles uit mijn hoofd te krijgen, maar ook om een nieuwe uitdaging te zoeken. Mijn opleiding levert me helaas niets meer op, het is geen uitdaging meer. Hopelijk sluit ik het snel af.
 • Stage. Ook iets wat hopelijk de laatste keer is geweest, wat hoop ik toch veel he? Het was echt een domper dat ik eindelijk weer naar kantoor ging en er was helemaal niemand. Vanaf dat moment was ik ook niet meer van plan om te gaan.
 • Luna is echt alleen maar aan het hangen. Ze volgt me letterlijk door heel het huis heen! Zo schattig, kijk dan hoe ze erbij ligt. We hebben een nieuwe krabpaal aangeschaft en daar zijn ze ook erg blij mee. Maar niks gaat natuurlijk boven bij het baasje zijn. Behalve als het gaat om eten.
 • Geluk ♥ iets waar ik mee bezig ben.

Hoe was jouw maand? Waar genoot je het meest van?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

 • Kiss & Make-up schreef:

  Het ziet er inderdaad mooi uit, geslaagde make-over!

 • vicky schreef:

  De kat is zo schattig. Ik hou van katten heel veel.

 • Esmay schreef:

  Ik lees net toevallig dat we allebei ongeveer dezelfde studie hebben gedaan. Ik ben net afgestudeerd, maar ik was ook zo klaar met het grafisch vormgeven. Ik hoop dat de toekomst veel leuke dingen voor je in petto heeft! O, en een dikke knuffel aan Luna (wat is ze mooi!), x

 • Els schreef:

  Wat is Luna een schatje :-). Mooi gedaan hoor die header :-). Geniet van het tekenen… het weer is het er wel voor ;-).

 • Kirsty schreef:

  Ah wat is Luna een schatje zeg! <3 Je header ziet er leuk uit!

 • Elaintje schreef:

  Wat vreemd dat er niemand te bekennen was op je stage! Hopelijk kan je het allemaal snel afronden. Ik hoop dat juli een zonnige maand wordt!

 • Sanne schreef:

  Ik vind je blog heel mooi met de paarse kleuren. Oh die luna is toch wel een schatje. Hopelijk word juli een super leuke maand voor jou.

 • Michelle schreef:

  Ik vind je header erg mooi geworden, inderdaad lekker zomers! Hopelijk wordt juli een wat rustiger maand op het gebied van stage voor je. Wel lekker dat je doormiddel van je creatieve hobby’s wat stoom kan afblazen.
  Deze maand stond voor mij vooral in het teken van de babykamer een stukje inrichten, aankopen doen, kleding voor mijzelf kopen, lekker haken, genieten van de etentjes buiten de deur, wandelen met Bentley tussen de buien door en onze beide verjaardagen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten