♥ Warme, zomerse dagen ♥ Ijs ♥ Geslaagd zijn voor drie kerntaken ♥ Nieuwe parfum ♥ Nieuwe kleding ♥ It’s summer time! ♥ Spullen uitzoeken ♥ The Walking Dead ♥ Weer tijd hebben om te bloggen ♥ Lekker eten ♥ Gekleurde nagellak weer tevoorschijn halen ♥ Smoothies ♥ Plannen maken voor de vakantie ♥ Langzaamaan aan mijn gezondheid kunnen werken ♥ Fotografie ♥ Anderen blij maken met spullen die je niet gebruikt ♥ Audioboeken afgewisseld met radio ♥ Nieuwe films in de bioscoop die me aanspreken ♥ Bezig zijn met m’n lay-out ♥

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten