Skip to main content

♥  Warme, zomerse dagen  ♥  Ijs  ♥  Geslaagd zijn voor drie kerntaken  ♥  Nieuwe parfum  ♥  Nieuwe kleding  ♥   It’s summer time!  ♥   Spullen uitzoeken  ♥  The Walking Dead  ♥  Weer tijd hebben om te bloggen  ♥  Lekker eten  ♥  Gekleurde nagellak weer tevoorschijn halen  ♥  Smoothies  ♥  Plannen maken voor de vakantie  ♥  Langzaamaan aan mijn gezondheid kunnen werken  ♥  Fotografie  ♥  Anderen blij maken met spullen die je niet gebruikt  ♥  Audioboeken afgewisseld met radio  ♥  Nieuwe films in de bioscoop die me aanspreken  ♥  Bezig zijn met m’n lay-out  ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten