Skip to main content

Er is zoveel gebeurd in zo’n korte tijd. Jemig, dat was ik echt niet meer gewend! Er werd zoveel van verschillende mensen van me verwacht, dat ik echt uren in mijn dag te kort kwam. Ja, er ging inderdaad ook een hele hoop mis. Tussen kerntaak 1 en kerntaak 2 zag ik het even helemaal niet meer zitten, het was gewoonweg dweilen met de kraan open. Ik wilde zo graag stoppen met de opleiding, maar mijn verstand wist wel beter. Kom op Angelique, je bent er verdorie bijna! De kennis is er, het doorzettingsvermogen is er en nu nog het vertrouwen.

Over kerntaak 2 waren veel onenigheden. Ik maakte me er enorm veel zorgen om (want perfectionist) en dit deed mijn gezondheid geen goed. Daar zat ik dan met een flinke blessure, uitgeput en met een deadline. Dat was het enige waar de school mee bezig was, de deadline. Wat ze te zeggen hadden over mijn gezondheid? Gewoon doorbijten, Angelique.

Hoewel ik dit echt een achterlijk advies vond (en een rot situatie), legde ik me erbij neer en leverde ik gewoon in wat ik in kon leveren. Lettende op mijn gezondheid (okay, eerlijk, ik probeerde erop te letten) had ik niet alles gedaan. Maar ik haalde mijn kerntaak met een dikke 8,5! Tijd voor taart.

DSC_0064

Kerntaak 3 bestond uit een week lang examens doen, wat ik natuurlijk spannend vond. Al snel bleek dat ik niet goed ingelicht was over de inhoud van deze examens, want ik was niet goed voorbereid. Wat ik wederom een beetje jammer vond van de school. Maar hey, deze zware week leverde me een 7 op. Prima!

Untitled-j1

Kerntaak 4. Ik heb aangegeven dat het niet meer gaat met mijn gezondheid, dat ik teveel klachten heb om naar stage te gaan (het is een hele kunst om daar te komen). Desondanks heeft school me op het hart gedrukt dat ik echt naar stage moet, dat ik de werkzaamheden niet op school kan doen. Nu ik dit aan het typen ben, zit ik er zo bij. Niet op kantoor, geen stagebegeleider, geen opdracht.

Ik ga beginnen aan mijn vierde kerntaak en laat stage voor wat het is, na deze opgave ben ik gewoon KLAAR. Het komt zo dichtbij nu! Het dringt niet echt tot me door.

Ik haal in 2016 dan toch gewoon mijn diploma.

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten