Skip to main content

Dit was de maand waarin ik niet alleen dacht, maar ook zei: “Ik trek de stekker eruit”. De situatie leek even he-le-maal uit de hand te lopen en ik ging er lichamelijk aan onderdoor. Ik kreeg zoveel klachten, ik kon gewoon niet meer. Afstuderen, dat is een hele opgave (voor de meeste studenten), maar de hele situatie eromheen.. Ook dat is een hele opgave. Deze twee opgaven samen waren voor mij niet meer te doen. Ik stopte ermee en was even verdwenen van het world wide web.

  • Wat een heerlijk weer hebben we gehad aan het begin van deze maand! Daar heb ik echt van genoten. We hebben lekker een keer de barbecue aangehad. Kunnen we meer van deze dagen krijgen? Vol met zonnestralen en een blauwe lucht? Ik kan er geen genoeg van krijgen!
  • Ik ging naar stage en ik kreeg een heel vervelend bericht. School had een verkeerde einddatum genoteerd en hierdoor moest alles in een stroomversnelling. Iets met de examencommissie en afspraken nakomen. Ik werd alsmaar gebeld en gemaild – de schuld werd bij mij neergelegd. Dat vond ik heel moeilijk.
  • Mijn laptop liet het alsmaar afweten, ugh! Net nu ik hem zo hard nodig heb! Want nee, ik heb alle stekkers lekker laten zitten waar ze zaten. Ik ben niet gestopt. Sterker nog, ik heb keihard lopen knokken! Volgende week doe ik examen. Ik loop weer op schema. I can do this!
  • Ik kocht nieuwe items waar ik weer lekker creatief mee kan zijn. De laatste weken heb ik hier steeds meer behoefte aan en ben ik regelmatig iets op papier aan het zetten.
  • Verse bloemen en nieuwe geurkaarsen in huis gehaald. Daar kan ik ook enorm van genieten.

In Juni ga ik weer vol goede moed verder. Ik blijf positief en ik probeer er het beste van te maken. Zoals ik al zei ga ik volgende week examen doen, sluit ik een project af en begin ik aan mijn laatste opdracht. MIJN LAATSTE! Langzaam begin ik er een beetje in te geloven. Dit wordt een goed einde!

Waar kijk jij het meeste naar uit in de maand Juni?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten