Ik hou van lijstjes. Ik hou van het nadenken en fantaseren over bepaalde vragen. Toch is het bijhouden van een dagboek op sommige dagen echt een opgave. Wat valt er nou weer te schrijven? Het is geen verplichting natuurlijk, maar als ik niks meer weet te schrijven, dan ben ik er ook echt uit. En dat terwijl ik het wel leuk vind om alles steeds weer terug te lezen. Zonde dus! Mijn familie kent me goed: ik heb namelijk echt een super leuk cadeau voor mijn verjaardag gehad: Q&A A Day. Met voor elke dag een nieuwe vraag waar ik antwoord op kan geven.

DSC_0652

Het is echt een mooi boek, het oogt vintage en het is afgewerkt met gouden details. Hij is aan de kleine kant, maar er is genoeg ruimte om te schrijven.

De bedoeling van het boek is dat je vijf jaar lang elke dag de vragen beantwoord. Na vijf jaar kun je zien hoe je anders bent gaan denken over bepaalde zaken of hoe je, je voelde op een dag. Persoonlijk vind ik dit soort dingen altijd heel interessant! We veranderen zo snel dat we bij de meeste dingen niet eens meer stil staan. Dit boek is een goed middel om dat wel te kunnen.

DSC_0653

Er staan leuke vragen in. Simpele vragen als wat je die dag aanhebt en nadenk vragen als hoe je denkt over het geven van een tweede kans. Het kost dagelijks maar een paar minuten om zo’n vraag te beantwoorden. Je hebt wel wat motivatie nodig om dit de komende vijf jaar vol te houden. Dat verschil op gegeven moment zien is immers wel zo leuk!

Dit boek is wel geheel in het Engels, maar je zal ongetwijfeld ook een Nederlands exemplaar kunnen vinden. Dit boek kun je onder andere kopen bij bol.com.

Wat vindt jij van dit soort boeken?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten