Skip to main content

Gewoon omdat er zoveel is om je happy over te voelen.

 Blogposts inplannen, voelt productief  

Alle inspiratie die ik heb, komt niet altijd uit mijn vingers. Dit is ook zo bij mijn stage opdrachten. Eigenlijk zou ik er standaard gewoon een middag voor moeten plannen om even alles op papier te zetten, want dat werkt super goed! Veel blogjes staan al klaar en dat voelt goed!

 Blauwe lucht, het zonnetje  

Dit kan natuurlijk niet ontbreken uit mijn lijstje. Elke keer neem ik het ervan en zoek ik even de zon op. Wat een mooie dagen hebben we gehad en ik hoop dat we nog meer dagen kunnen gaan vullen met een strakblauwe lucht en veel zonlicht. Ik kan ervan genieten.

 Het bijhouden van een dagboek

Niet alleen is het fijn om alles van me af te schrijven, ook vind ik het interessant om terug te kijken naar een bepaalde periode. Veel van mijn ‘studententijd’ staat op papier en soms blader ik even terug. Sommige veranderingen gaan zo onopgemerkt aan je voorbij.

 Quality time: even weg van die smartphone/latop/tablet

Soms komt het echt mijn neus uit, telkens die meldingen of geluidjes. Iedereen met vierkante ogen zien. Geen gesprekken meer voeren, maar alleen snel berichten via WhatsApp of Facebook. No thank you, soms even niet! Ik heb heerlijk wat momenten genoten zonder.

♥  Lekkere temperaturen  ♥  Muziek  ♥  Lekker lang licht, dat heb ik gemist  ♥  Mijn nieuwe parfum  ♥  Met de toekomst bezig zijn  ♥  Luna die lekker bij me komt liggen  ♥  Series kijken  ♥ Smoothies  ♥  Producten opmaken voordat je nieuwe koopt  ♥  Weer lekker aan het wandelen geslagen  ♥  BBQ!  ♥  Vrienden die je helpen als het niet zo lekker gaat  ♥  Inspiratie opdoen voor de nieuwe woning  ♥  Make-up dat de hele dag goed blijft zitten  ♥  Ergens lunchen/drankje doen  ♥  Lekker bloggen  ♥  Alle bloemen en plantjes in de tuin tot leven zien komen  ♥  Ijsjes  ♥

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten