Skip to main content

Oh, wat was het afgelopen weekend toch heerlijk. Het weer was he-le-maal perfect en ik zat echt met een zomergevoel buiten. Samen met de familie besloten we om even (want het was natuurlijk ontzettend druk! Daar hou ik niet van) naar een paar winkels te gaan. Op de heenweg zag ik een mooi parkje voorbij komen en daar zijn we op de terugweg even (lees: best wel een tijdje) blijven steken. Perfect!

 • Ik at: Een krentenbol, die we snel even gekocht hadden. Het leek bijna een picknick zo in het park!
 • Ik dronk: Water, water, water. Ondanks dat ik die warmte heel fijn vind, is het natuurlijk wel heel belangrijk om (veel) vocht binnen te krijgen.
 • Ik genoot van: De zon, de blauwe lucht, warmte, de ramen wagenwijd open kunnen doen, leuke spulletjes in de Blokker bekijken… Daarnaast natuurlijk de mooie omgeving!
 • Ik luisterde naar: Het vrolijke gefluit van vogels en het gepraat van alle mensen om me heen. Iedereen was helemaal happy! Hoe kan dit ook anders met zulk lekker weer?
 • Ik dacht aan: Stagewerk dat nog op me lag te wachten. Ik heb twee weken vrij gehad & heb dit amper aangeraakt. Ik had echt tijd voor mezelf nodig, daarnaast heb ik heel veel last van de blessure aan mijn schouder. Inmiddels ben ik weer verder gegaan.
 • Ik miste: Een hoofd zonder zorgen. De laatste tijd maak ik me heel veel zorgen om verschillende dingen. Ik merk dat ik ook steeds meer de druk van het ‘bijna afgestudeerd’ te voelen.
 • Ik wenste: Dat iedereen net zo van het mooie weer heeft kunnen genieten als dat ik heb gedaan. Ik zat echt goed in het moment, heerlijk! Hopelijk heb jij er ook van kunnen genieten.
 • Ik werkte aan: Mezelf. Zoals ik al veel vaker heb gezegd zoek ik naar een goed balans tussen rust en werk. Ik blijf teveel in een van de twee steken en beide is natuurlijk niet goed!

Wat deed jij met het mooie weer?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 5 Comments

 • Sofie Katelijne schreef:

  Wat een prachtige en heerlijke locatie, zeg! Echt een plekje waar je tot rust kan komen, lijkt me 🙂

 • Morgaine schreef:

  Heerlijk allemaal, en wat ik deed met dit mooie weer? Ik liep nog met de kruk en mijn lichaam, spieren zijn nu aan het aanpassen, dat betekent dus slapen en rust, hoe gek dit ook klinkt, wennen aan dit weer.

  Met wel elke dag even zeker 15 minuten zorgen voor de zon op mijn huid, vitamine D opdoen en verder koel blijven, mijn huisje weer aan kant maken, zorgen dat alles buite blijft wat je liever buiten houdt, hahahaha

  X

 • Sanne schreef:

  Je hebt zo te zien genoten van het weer. Ja het warme weer is zeker fijn. Piekeren is eigenlijk nooit goed. Maar ik pieker soms ook wel eens.

 • Elaintje schreef:

  Klinkt als een perfecte dag! Ik kan er ook zo van genieten om gewoon in het moment te luisteren naar alles om me heen.

 • Michelle schreef:

  Klinkt goed! Op het drukke gevoel in je hoofd na dan, helaas hoort dit erbij met afstuderen.. De laatste paar dagen heb ik het even rustig aangedaan om weer op te laden. Dat betekend een beetje rommelen in huis, bloggen, de dieren extra aandacht geven, handwerken, series kijken..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten