Skip to main content

Ik ben er al een tijdje mee bezig: uit huis gaan. Daar bedoelde ik mee dat ik erover sprak, ik keek hier en daar rond en ik verzamelde (alvast) spullen. Deze heb ik hier en daar gedeeld op mijn blog, maar ik wilde er nog geen serie van maken. Want, tot enkele weken geleden, kon er makkelijk een aantal jaar overheen gaan, voordat ik überhaupt zou gaan verhuizen. Echter gebeurde er iets in April waardoor het hele proces in een soort stroomversnelling kwam. Hoe? Ik weet het niet. Misschien was de tijd ineens rijp? Misschien vond men dat ik er klaar voor was?

Eigenlijk maakt het me niet uit wat het geweest is, want ik ben een stap verder en dat voelt gewoon heel fijn. Van het hier en daar wat op het internet zoeken, ga ik binnenkort echt afspraken maken en naar huisjes kijken. Ik ga kijken waar ik mijn eigen plekje kan en wil gaan maken. Ik hoef jullie niet te vertellen dat er meer bij komt kijken dan dat.

Formulieren moeten aangevraagd, ingevuld en opgestuurd worden en dat is dan alleen nog het begin. Oh, en die spullen he.. Ook daar zit ineens wat meer vaart achter. Of het geld ook ineens twee keer zo hard groeit? Nee, dat dan helaas weer niet!

De eerste stap is gezet en deze maand heb ik een aantal afspraken. Het begin is er! Hoewel het natuurlijk ook spannend is, vind ik het vooral heel fijn dat ik eindelijk het gevoel van vooruitgang heb. Een stap nemen waar ik al een hele tijd mee bezig ben, waar ik me op voorbereid heb, waar ik naar uitkijk!

Mijn Pinterest krijgt langzaam wat meer boarden met inspiratie en de woonwinkels een plekje in mijn favorieten. Een nieuw hoofdstuk, het zit eraan te komen, ik ga het steeds meer zien!

Welke kleuren heb jij in je interieur verwerkt?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 9 Comments

 • Michelle schreef:

  Wat spannend zeg! Ik ben gelijk gaan samenwonen dus het hele hoofdstuk van op mijzelf gaan, heb ik overgeslagen. Ook wel handig want vriendlief had toen bijna alle benodigde spullen al. Al is een éénkamer apartement en gedeelde keuken en douche ook niet echt iets wat ik mensen zou aanraden hihi^^ Wij hebben nu veel wit, grijs en turkuoise. De vloer is donker bruin maar wordt straks ook grijs.

 • Anne-Sterre schreef:

  Zo leuk! Er komt veel op je af, maar het is het uiteindelijk allemaal waard. Ik ben mega happy met ons nieuwe huis, waar ik alle ruimte heb om mezelf te zijn, te kunnen knutselen, m’n spulletjes uit te stalen. Echt fijn. Er is bij ons niet één duidelijke kleur die terug komt in het hele huis, al is in de woonkamer wel veel wit, grijs/blauw te vinden. Op mijn ‘knutsel’kamer heb ik veel lichtbruin hout, een bakstenen muur die ik wit heb geverfd en een ijzeren kast en lamp. Pinterest heb ik ook veel gebruikt om inspiratie op te doen, maar bij mij is het allemaal net anders dan ik van tevoren had bedacht.

 • Kiss & Make-up schreef:

  Yep, je bent nu officieel begonnen aan ’t nieuwe hoofdstuk, spannend!

 • Els schreef:

  Een leuke tijd hoor. Ons interieur is vrij rustig. Beneden zijn de muren warm grijs en de meubels van hout. Ik werk graag met accessoires, de winter kopen/zwart en nu heel kleurrijk :-).

 • Morgaine schreef:

  Oh mijn stijl is eigenlijk een bijgeraapt zooitje stijl zouden sommigen zeggen, hahahaha ik zit hier aan een erfstuk te tikken namelijk, de eethoek van mijn opa en oma waar ikzelf ook aan opgegroeid ben. Billy beuken Ikea boekenkast met cd’s en boeken natuurlijk maar ook de hoekkast met veel prullaria nu, dan weer foto’s bla… eiken 8 hoekige salontafel op wieltjes, moet hoognodig eens behandeld worden, schuurmachine en nieuwe lak, maar goed, dat heb ik niet in huis dus het wacht nog steeds, hahahaha

  Nou ja, ik heb van alles omdat het geld er niet is om eigenlijk een strak iets bij elkaar te kunnen kopen, daarbij, veel erfstukken dus ook, waarvan ik niet weet of ik er wel afstand van kan doen 😉

  X

 • Daenelia schreef:

  Spannend, he? Ik hoop dat je snel een leuk huisje hebt. Waarom ga je niet bij de kringloopwinkel kijken? Daar staan vaak goeie spullen, en niet al te duur. Tot en met pannen aan toe! Dan wordt je stijl meteen een beetje ‘vintage’ en hou je geld over voor bijvoorbeeld een goed bed. Of een zuinige koelkast. Daar kun je dan beter nu even wat meer aan uitgeven, want zaken als koelkasten, wasmachines en kookapparaten kunnen je geld kosten als je een niet zo energiezuinige hebt. En die kosten geld. je bank of je tafel kun je altijd later nog vervangen door iets nieuws.
  Is maar een tip.

 • Kim schreef:

  Wat fijn dat de eerste stap gezet is. Wat precies maakt dat er nu ineens “vaart” achter zit maakt weinig uit, als het voor jou maar goed voelt. 🙂
  Op dit moment heb ik geen “eigen” plekje, behalve natuurlijk mijn slaapkamer. In mijn slaapkamer gebruik ik veel wit, met vooral pastelkleurige accessoires. Later (?) zou ik graag ook beige bijv. in mijn interieur verwerken.
  Liefs

 • jeapiebel schreef:

  Fijn dat de eerste stap al gezet is. Lijkt mij logisch dat het super spannend is. Leuk idee om bij Pinterest inspiratie op te doen. Ik gebruik veel wit in mijn huis zoals veel huizen dat doen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten