Er zijn veel dingen die ik me afvraag, hier heb ik ook meerdere lijstjes van gedeeld. Wanneer ik een van de zaken uitgelegd krijg, dan snap ik hem. Ik plak er een label open sla het op in een lade in mijn bovenkamer. Geen probleem. Wanneer het wel een probleem is, vraag ik het gewoon nog een keer. Wederom geen probleem. Maar er zijn dingen.. die komen er bij mij gewoon NIET in. Je kunt ze uitleggen, keer op keer, op keer, maar ik blijf erbij: ze komen er niet in. Ik begrijp deze zaken oprecht niet.

  • Uit het niks he-le-maal geen ene *piep* meer van je laten horen. Als je een goede relatie hebt, waarom zou je dat dan doen? Waarom kunnen mensen het fatsoen niet hebben om aan te geven dat ze tijd voor zichzelf nodig hebben? Om wat voor reden dan ook. Dan zou ik er begrip voor kunnen opbrengen.
  • Producten die in de aanbieding zijn, niks mis mee. Fijn juist! Producten die in de aanbieding zijn en uitverkocht, dat is minder. Producten die in de aanbieding zijn, uitverkocht (na een dag. EEN DAG!) en niet meer aangevuld worden. Like.. why? Waarom zet je het in de folder wanneer je niet genoeg hebt om te verkopen?
  • Een, zoals jullie weten, bekend probleem van me: de vaatwasser. Kijk, ik begrijp het idee. Ik geef het aan, hij wast af… even tijd voor ons tweetjes. Een relatie opbouwen en die dingen. Maar als ik een slechte dag heb, moe ben.. waarom kan hij dan niet gewoon de vaat pakken en weer wegzetten? Er zit geen ingewikkelde theorie achter namelijk.
  • Leugens, ik heb ze snel door. Ik laat echter niet weten dat ik ze door heb, want ze doen me pijn. Een leugentje om best wil, tuurlijk begrijp ik dat. Over Sinterklaas, over andere zaken. Als je iets niet wilt delen dan hoef je dat niet te doen, maar ga er niet om (of over)  liegen.
  • Bepaalde genres muziek, of eerder: mensen die deze genres geweldig vinden. Zoals country. Oh ik laat iedereen zeker hun gang gaan, but I just don’t understand.
  • De drang/behoefte van mensen om iets of iemand kwaad (echt kwaad, ik, ik zeg ook wel eens dat ik iemand wel wat aan zou kunnen doen.) te doen. Brr, ik moet er niet aan denken. Ik begrijp daar helemaal niks van.

Wat komt er bij jou echt niet in?