Skip to main content
Food for thought

6x dingen die er bij mij niet inkomen

By 7 mei 20168 Comments

Er zijn veel dingen die ik me afvraag, hier heb ik ook meerdere lijstjes van gedeeld. Wanneer ik een van de zaken uitgelegd krijg, dan snap ik hem. Ik plak er een label open sla het op in een lade in mijn bovenkamer. Geen probleem. Wanneer het wel een probleem is, vraag ik het gewoon nog een keer. Wederom geen probleem. Maar er zijn dingen.. die komen er bij mij gewoon NIET in. Je kunt ze uitleggen, keer op keer, op keer, maar ik blijf erbij: ze komen er niet in. Ik begrijp deze zaken oprecht niet.

 • Uit het niks he-le-maal geen ene *piep* meer van je laten horen. Als je een goede relatie hebt, waarom zou je dat dan doen? Waarom kunnen mensen het fatsoen niet hebben om aan te geven dat ze tijd voor zichzelf nodig hebben? Om wat voor reden dan ook. Dan zou ik er begrip voor kunnen opbrengen.
 • Producten die in de aanbieding zijn, niks mis mee. Fijn juist! Producten die in de aanbieding zijn en uitverkocht, dat is minder. Producten die in de aanbieding zijn, uitverkocht (na een dag. EEN DAG!) en niet meer aangevuld worden. Like.. why? Waarom zet je het in de folder wanneer je niet genoeg hebt om te verkopen?
 • Een, zoals jullie weten, bekend probleem van me: de vaatwasser. Kijk, ik begrijp het idee. Ik geef het aan, hij wast af… even tijd voor ons tweetjes. Een relatie opbouwen en die dingen. Maar als ik een slechte dag heb, moe ben.. waarom kan hij dan niet gewoon de vaat pakken en weer wegzetten? Er zit geen ingewikkelde theorie achter namelijk.
 • Leugens, ik heb ze snel door. Ik laat echter niet weten dat ik ze door heb, want ze doen me pijn. Een leugentje om best wil, tuurlijk begrijp ik dat. Over Sinterklaas, over andere zaken. Als je iets niet wilt delen dan hoef je dat niet te doen, maar ga er niet om (of over)  liegen.
 • Bepaalde genres muziek, of eerder: mensen die deze genres geweldig vinden. Zoals country. Oh ik laat iedereen zeker hun gang gaan, but I just don’t understand.
 • De drang/behoefte van mensen om iets of iemand kwaad (echt kwaad, ik, ik zeg ook wel eens dat ik iemand wel wat aan zou kunnen doen.) te doen. Brr, ik moet er niet aan denken. Ik begrijp daar helemaal niks van.

Wat komt er bij jou echt niet in?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 8 Comments

 • Jenn schreef:

  Die dingen begrijp ik ook echt niet nee, vooral die laatste.

 • Michelle schreef:

  Die laatste snap ik ook echt niet. Of mensen die dieren bewust pijn doen, liegen of erg negatief zijn. Why? Tuurlijj iedereen heeft wel eens een slechte of een mindere dag, maar er zijn zoveel mooie en leuke dingen om je heen.

 • Sabine schreef:

  Ha mooi lijstje! Ik snap echt niet waarom mensen niet gewoon eerlijk kunnen zijn. Inderdaad een leugentje om bestwil kan absoluut, maar hier in Colombia liegt iedereen alles aan elkaar. Ik snap er echt niets van…

 • Stells schreef:

  Oh men, die eerste. Ik heb best wel veel vriendinnetjes die soms gewoon maan-den niks van zich laten horen. Als ik dan weer eens een teken van leven geef, reageren ze enthousiast. Tot het weer neerkomt op een afspraak maken. Dan ‘kijken ze morgen even in hun agenda’ en hoor ik weer eeuwen niks. Zo jammer ): Ik begin dan stiekem wel eens aan mezelf te twijfelen: ben ik geen leuke vriendin? Wil ze me eigenlijk niet meer zien? Zucht. Liefs, Stella.

 • Tessa schreef:

  Euhm… Witte bonen in tomatensaus, die komen er hier niet in 😉

 • jeapiebel schreef:

  Volkomen begrijpelijk. Iedereen hoort elkaar met respect te behandelen. De aanbieding irriteert mij ook vaak. Soms staat op de folder, maar ligt niet eens in de winkel. 😉

 • Els schreef:

  Sommige dingen snap ik ook echt niet, vooral je laatste punt. Waarom zou je iemand bewust pijn doen?

 • Morgaine schreef:

  Uhhhhhhh dat weet ik pas als iets of iemand mijn weg kruist of een idee…. ik sta namelijk overal voor open, en bovenal, met groot respect voor een ander.

  maar jouw nummer 1, ja….. dat kan ook heel goed de mijne zijn, en leugens net zo, dat snap ik gewoon niet, en ja ik heb die mensen gekend…. of gezien hoe men anderen gebruikt in eigen voordeel…. Dat dan…

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten