Skip to main content

Op Morgaine’s Passions zag ik deze tag voorbij komen en ik dacht.. dit moet ik gewoon doen. Ik kan toch geen Disney tag aan me voorbij laten gaan?! Natuurlijk ben ik het heel lief (ik kan heel lief zijn mensen, echt waar!) gaan vragen en mocht ik de tag overnemen. Credits gaan uiteraard ook naar Ricardo toe. Zet je Mickey oren maar op en laten we naar de vragen (en mijn antwoorden natuurlijk. Wat een details heeft dit blogje al he?) gaan.

Vraag 1: Elke dag een Disney film kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?

Momenteel zou ik zeggen: zet mij elke dag maar in een Disney attractie! Voor het kijken van films heb ik nu echt geen geduld, gelukkig ken ik de meeste wel en kan ik die zo voor me zien. De attracties van Disney zijn zo mooi, daar wil ik wel dagelijks in hoor.

Vraag 2: Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?

Ik kies voor het spinnewiel, een giftige appel eten lijkt me heel naar. Slaap kan ik echter wel gebruiken, maar laat me niet te lang liggen hoor!

Vraag 3: Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?

Makkelijk, Pinokkio. Deze film is nooit een grote favoriet van me geweest. Een kort maar krachtig antwoord.

Vraag 4: Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?

De magische krachten van de goede Feeën, ik hou helemaal niet van kou/ijs/sneeuw. Wel van ijsjes trouwens hoor, en magische krachten? Dat klinkt goed. Wat heb je er eigenlijk aan om alles in ijs te kunnen veranderen? Dat vraag ik me dan weer af.

Vraag 5: Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?

Voor altijd Let it go zingen? Nee hoor, ik heb wel wat meer te zeggen dan dat en dat ga ik dan maar net zoals Donald Duck doen. Ik denk dat ik alleen niet meer heel serieus genomen word.

Vraag 6: Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?

Moeilijk, moeilijk, ik ben net zo’n slechterik type. Ik denk dat ik voor Frodo ga, want ik vind Jafar zo creepy!

Vraag 7: Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?

It’s a Small World natuurlijk, ik ga elke dag in een attractie en dan ontkom je er toch niet aan om dit muziekje te horen. Het geeft me ook gelijk een Disney gevoel!

giphy

Vraag 8: Welke Disney prinses kies je?: Pocahontas of Merida?

Pocahontas, mijn voorkeur ligt bij de ‘oude’ disney.

Vraag 9: Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar die je niet mag afknippen?

Struikelen over mijn te lange Rapunzel haar, van nooit meer praten zou ik echt enorm gefrustreerd raken! En altijd struikelen.. tja, je valt wel lekker op dan.

Vraag 10: Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?

Disney song, want als ik dan de film kijk komt het nummer toch ook voorbij. Of is dit vals spelen? Nee, ik vond het wel een goede oplossing.

Ik ga deze tag doorgeven aan Els & Sas, want ik moet deze Disney vibe natuurlijk wel gaande houden. Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

Wat is jouw favoriete Disney attractie/film?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 12 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten